Честита нова 2010 година, нека тя да е изпълнена с много здраве, любов, успех и повече хубави дни.
Апропо за швейцарката, просто съм безмъл0вна. Това трябва да се забрани със закон, поради това, че се застрашава живота на бебето. Много луди хора има на този свят, но това е нещо повече ми се струва.
Да си кажем и ние как си прекарахме. Тъй като съм в лека степен параноичка /който иска да се смее тук/ следя редовно седмичните бюлетин на РИОКОЗ Бургас. Понеже бяхме в ядрото на грипа, сега се оказва и на Морбили. В момента са се увеличили точно тези заболявание и о не щеш ли мойто дете ги пипна на мига.Така и се получи де при нас. Освен ангина с отита, изкарахме и няква шарка,която не можела да се опредили точно кой вид е. И слушйте сега прилича на Мрбили или Рубеола, обаче пък било ваксинирано детето, докарва и на Скарлатина, може и Розеола да е. Добре, че съм психо
и бях направила на детето ПКК, та в крайна сметка се спряха на Рубеоло-Розеола. Та така си изкарахме коледните и новогодишните празници.
Да оздравяват всички болни дечица, че вече незнам какви са тея вируси целогодишни, да те страх да кихне някой около теб.