Здравейте,
Честита Коледа на всички с малко закъснение!
Пожелавам на всички много здраве, ама наистина много, късмет и преобладаващо приятни мигове.
Дано през тази седмица има по-малко болни, което значи и по-малко тревоги за родителите и повече щастливи усмивки и пакости за децата.
Ние с Габи сме на фаза дизайнерство.След като едната стена цялата у дома стана на картина от нейното художестване с водни боички в петък докато аз мия на мивката, а баща и за малко я изпусна от поглед, нашата фурия си сряза чисто нова блуза с ножиците.За моя радост на нея нищо и няма, но и до сега се чудя как успя да си среже блузата на гърба.Все ми е по-логично да и е по-удобно да си реже с ножицата пред нея, а не на гърба, ама знам ли може би отглеждам йога под прикритие.
При нас у дома е пълен купон.Навсякъде има рисунки с водни боички.Това ни е последната мода, а рисуване е = на хайде да мажеме.И мажеме доста и с голям мерак.Пикасо ряпа да яде, ще го надминем гаранция.
Четох Ви за пясъка и пластелините какви са предимства и недостатъците, но така се бях зарибила и толкова ми хареса идеята да си майсторим у дома нещо, че от лакомия взех и двата варианта -лунен пясък и пластелинчета на плайДО.
Е, сега освен тези на пръв поглед яки занимавки си имам и работеща непрекъснато прахосмукачка, ама здраве да е ще мине и тоя момент.
Габи най-много май се накефи на подаръка си детска кухня.Че то до Коледа дядо КОледа се постара сериозно и какво ли не донесе, но сега основно готвим и вече лудвам от звуците на тва чудо и май скоро ще разкарам всички видове батерии от него(котлоните издават един звук като бълбучене и звук на газов котлон, а фурната дзънка като микровълнова-ужас).