Момичета,благодаря ви ,че се отзовахте толкова бързо.Не исках да споменавам имена ,за да бъда максимално коректна и за да не се получи нещо като реклама за едни и оплюване на други,но май ще се наложи,защото нещата извън София са коренно различни.
Аз съм от Пловдив и нищо не може да ме убеди,че мога да получа адекватна гинекологична помощ някъде другаде ,освен в Торакс.Изобщо не визирам условията или лукса,а именно качеството на работа.
Тук нямаме особено голям избор-или Торакс ,или ВМИ.Не казвам,че там няма добри специалисти,но съм лично потърпевша и съм убедена,че не е от значение колко много знаеш,след като не полагаш елементарни грижи за пациента си.За какво са ти тогава всички титли,дисертации и т.н.?
10 г бях пациент на едно от "светилата " там.Всяка година профилактични прегледи,естествено на частен прием,не съм си и помисляла друго.Имах "раничка",която първо беше третирана с Прополин и "изчезна" след лечението,защото такива трябваше да са резултатите за статистическото проучване.Слагам кавички,защото изчезването се установи без преглед.След няколко години се наложи"горене" на раничката и всичко това БЕЗ НИТО ЕДНА ВЗЕТА ЦИТТОНАМАЗКА!!!!!!!!Осъзнавате ли колко абсурдни неща ви пиша,но за съжаление е самата истина.Е,приключих с диагноза карцином на шийката.В Торакс ми спасиха ,хайде да не използвам силни думи,но ако не живота,то поне детеродните възможности,защото според предишната ми лекарка нещата търпяха отлагане.
Е,след всичко това мисля,че ще ме разберете-как да бъда спокойна там.Да не говорим за всички други абсурди.Извинявам се,че стана толкова дълго,но съм напълно объркана .