Фрешка, мерси мила...
И ти и Стефито ме накарахте да се усмихна
...
Много топло ми стана на душата.
Лигавицата я мерих оня ден, на 16ти ден = 7мм.
Подобрението е много малко, но все пак преди беше само 4мм... но е далече от трислойна хубава лигавица.
Може и да не е чак толкова показателно, щото в този цикъл от стреса ову не настъпи.
Най-ме топли в момента това, че минали цикъл вече започна да се появява ярка кръв.... та си мисля че даже и много бавно...все пак нещо се оправя...
Док не ми обясни подробно за хистероскопията, щото проблема не беше на дневен ред....в смисъл... не отивах веднага на хистеро.... та така...За да не ме пристеснява не ми каза нищо повече...ама аз от това още повече се притесних.
Това обаче най- ми стопля душата.
Пак ти казвам, такова чудо като "престъргване" "завинаги" не съм чувала Просто организмът явно иска още време...
Дано да е така....
Ама голямо шубе ме държи и заради това...че с тази тънка лигавица, ако вземе че стане оплождане.... може спотнанен да се получи....
Страх ме е да мисля даже... щото след миседа ако и това стане.... тогава вече ще се сгромолясам... Та... се изкушавам да извадя пак презервативите...ама мъжа ми със сигурност ще има да им се мръщи.
Та... сега... ни така.... ни така.....
И се чудя дали противозачатъчните не са доро решение поне от тази гледна точка... но пак казвам... страх ме е да не разбъркат пак хормоните... пък и нещо не ми е ясно как точно ще оправят те лигавицата... Знам че съдържат естрогени и прогестерон...
Та в тази връзка беше и мойта измишльотина че Естрофем в комбинация с прогестерон може да има противозачатъчен ефект... Може и да не е така....ама като нямам достатъчно инфо и някви такива ми се въртят в главата.