0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: лошо овлажняване + опит за бебе
« Отговор #20 -: Май 24, 2010, 11:37:17 am »
всичко остало ми е наред,нямам никакви други оплаквания... и най интересното е че когато отида на лекар след като ми изпишат поредната доза лекарства, всичко се оправя - имам много добро овляжняване, но за най-много 1 месец, етсествено овулациятя е минала, а за следващата всичко е отново същото... Изследваха спермата на съпруга ми нищо му няма....
Незнам от къде се произвеждат тези гъбички, но с овляжняването започва да става сериозен проблем, защото така никога няма да забременея...Освен това ако забременя незнам дали няма да се усложни...
Може и да пробваме със този пре сийд, но за всеки случай ще питам и докторите, така или иначе другия месец пак ще ходя...
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #21 -: Май 24, 2010, 17:58:12 pm »
Мисля че тук никой не разбра ( аз със сигурност ) - тези гъбички, за които постоянно говориш някой лекар ли ти каза, че ги имаш ? С микробиологията ти ли излязоха или ти си ги измисли ? Какви са тези гъбички като име ,  ако не се лъжа те са няколо вида гъбичките. Най-разпространени са Кандида, но от тях не би могло да се получи това, което описваш - тази сухота.

Аз лично не виждам логика сухотата на влагалището да има нещо общо с гъбички.

Въпросният гел няма да ти помогне, ако наистина имаш гъбички изобщо.
« Отговор #22 -: Май 24, 2010, 18:50:01 pm »
а знаете ли на какво може да се дължи тогава...

аз мисля че са гъбички защото като слагам някакви глобули за кратко време се оправя, преди време беше кандида, след нея някакви други, предпоследни път ми казаха че било някакво гноевидно-на микроскоп само го гледа, последния път имаше микробиология но не знам какво пишеше защото беше зле положението и още преди резултата ми изписа антибиотик, след като видя резултата каза че антибиотика ставал и за това-то този антибиотик за всичко явно става....

А ако гъбички не правят такава сухота, на какво може да се дължи....защото лекарите за сухотата нищо не ми казват, все едно изобщо не съм им казала...
Факт е че след глобули или хапчета 2-3 седмици всичко е супер...и после отново...

Лекарите за репродуктивни проблеми заниват ли се с такива неща...в смисъл дали могат да ми помогнат за този проблем...
*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #23 -: Май 24, 2010, 19:04:50 pm »
Аз от прочетеното до тук смятам, че трябва да се насочиш към някой наистина добър специалист ( още по-добре ако се занимава с репродуктивни проблеми ) и да посещаваш само него, за да няма ала бала.

Има хора, които нямат толкова изразена дейност на жлезите с външна секреция.
Аз например малко се потя. Тренирала съм много интензивно - жените около мен са целите мокри, аз - почти нищо.
 Покрай тези истории ме беше изплашил един лекар, че може да развивам един синдром. Не си спомням как се казва, но идеята беше, че жлезите с външна секреция не функционират, или почти не.
Но след това говорих с няколко специалисти в областта и те ме успокоиха...Няма как да се обърка този синдром, лигавиците на хората са бели и симптоматиката е богата.

« Отговор #24 -: Май 25, 2010, 09:31:55 am »
За първи път чувам някой, който иска да пита лекари за PreSeed!!!!!
За цервикалната слуз специално по време на овулация или около овулация отговорен е Естрогена; ако е нисък, е възможно да се отдели малко количество цервкална слуз и това да създаде усещане за сухота. Е, може и да не е това. Но при теб явно е постоянно това усещане за сухота, а не е само около Овулация. Е, тогава ти трябва лубрикант, който да не убива семенната течност, т.е. PreSeed.
Най-доброто решение за мен е вагинален секрет за микробиология и добър лекар, който да интерпретира резултата. До тогава не се самолекувай с разни глобули.
А, сетих се и друго нещо - при липса на възбуда има вагинална сухота, но ти сигурно ще отречеш... Може би за това не ти обръщат внимание лекарите, това е доста вероятна причина. Често ние вече сме стигнали до там, че правим секс само за бебе и това ни стресира мнооого.
Искрено се надявам да намериш решение на проблема си, а може и решението да е много просто, само трябва да прочетеш малко повече.
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
« Отговор #25 -: Май 25, 2010, 17:05:51 pm »
Палечка, гледам, че още през август 2009 си решила, че все пак ще потърсиш Пресийд. Търсила си и добър специалист, който да ти направи колпоскопия, оплакваш се и от рецидивиращ цистит. Същевременно не правиш нова микробиология, не лекуваш раничката, но обмисляш инвитро или инсеминация?
Предлагам ти и двамата с мъжа ти да си направите микробиология с антибиограма и да се лекувате, ако има от какво. Ако не се открие там причината, трябва да търсите другаде къде е проблемът с вагиналната сухота - може да е на психологическа основа, може да е на хормонална основа, а може и да не се възбуждаш достатъчно.
Пишеш, че си била при най-добрите специалисти - уверявам те, заблудила си се!

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
« Отговор #26 -: Май 29, 2010, 09:15:31 am »
ултра,
ходя при уж най добрите лекари във варна, тези циститни оплаквания ми казват, че не можели да бъдат от раничката както и че не били гинекологични, раничката не искат да я горят защото била добре(гледали са я на 2 колпоскопа)....за тази сухота нищо не ми казват, за този пре сийд наистина съм забравила да питам още оттогава защото бяха писали, че го нямало в българия...но сега ще питам- по принцип не вземам дори и лубрикант без лекарско мнение-винаги се консултирам....Отвереме навреме сменям лекарите, като видя, че съвсем няма резултат от лечението....

Само една единствена лекарка ми беше казала да махам раничката защото всичко можело да се дължи на нея- и бактериите, които водят до сухота и циститните оплаквания, които се дължат на бактериите, дори и това, че бебето не ставало имало голяма вероятност да се дължи на въпросната раничка....просто тогава не й се доверих след 2-те категорични мнения на онколозите да не пипам раничката....

Просто исках тук да разбера дали може да има и друга причина за тази сухота....нещо, което лекарите са пропуснали...

Иначе е възмножно и да е от невъзбуда примерно, но е факт, че след лечение с глобули имам перфектно овлажняване, незнам на какво се дължи....

Завъртяла съм се в един порочен кръг в който има проблем и който не може да бъде локализиран....и ако продължава, наистина ще предпочета тези инсеминации или инвитро, защото ако това продължава никога няма да забременея...дори и всичко да е наред...
*
« Отговор #27 -: Май 29, 2010, 14:18:47 pm »
Палечка, и аз съм чувала за Пресийд и то много добри отзиви. Лубрикант, който подпомага овлажняването и предвижването на сперматозоидите. Според мен е хубаво да си направиш един посткоитален тест.
Прави се 1-2 дни преди ову, след въздържание от 2 дни 6 часа след полов акт, взима се секрет (ако има ) и се изследва, вижда се има ли ЦС, как се движат сперматозоидите в нея и колко умрели има.
Раничката трябва да се третира, аз имах преди години и ми я обгориха, но и с медикаменти нещата се получават.
« Последна редакция: Май 29, 2010, 14:21:13 pm от chin »