0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

лошо овлажняване + опит за бебе
« -: Май 16, 2010, 14:55:09 pm »
Здравейте,
има някъв проблем при мен, имам много слабо овлажняване и съответно изобщо не ми е хубаво по време на секс....От доста време правим опит за бебе, но с това овлажянване си е проблем, никой лекар не може да ми помогне, почти всеки месец съм на лекар, преди два месеца пих силен антибиотик за 50 лева,имаше ефект един месец, сега пак е същото,някакви гъбички са, но с този проблем никога няма да имаме бебе....
Единственото с което мога да свържа появата на тези гъбички е че могат да бъдат от една раничка, която за сега лекарите не искат да третират....
Какво да правя
*
Re: лошо овлажняване + опит за бебе
« Отговор #1 -: Май 16, 2010, 15:00:47 pm »
Нещо не ми става ясно. Въз основа на какво пиеш антибиотик? Микробиология някой пусна ли ти? Антибиограма? И спокойно - ще имаш бебе  :D.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #2 -: Май 16, 2010, 22:23:58 pm »
Лубриканти. Вършат чудесна работа. :D

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #3 -: Май 16, 2010, 22:37:38 pm »
 Лубрикантът Пресийд улеснявал движението на сперматозоидите и преживяемостта им.
Аз не съм го използвала.
Има лубриканти , които "избиват" сперматозоидите , така че трябва да се внимава в избора.
« Отговор #4 -: Май 17, 2010, 15:38:51 pm »
Аз също имам проблем с овлажняването. Pre-seed наистина много помага, но и той не е евтин - около 35 лв. за 6 пъти. Другите лубриканти не ги препоръчвам - първо, защото съм чела че пречат на подвижността на сперматозоидите и второ не овлажняват така добре като Pre-seed. Да не излезне само че правя реклама - да кажа, че при мен още не се е получило, но както всички съм в трепетно очакване на  :bfp: Успех и на теб  osi_9
*
« Отговор #5 -: Май 17, 2010, 16:21:00 pm »
има някъв проблем при мен, имам много слабо овлажняване ... никой лекар не може да ми помогне, почти всеки месец съм на лекар, преди два месеца пих силен антибиотик за 50 лева,имаше ефект един месец, сега пак е същото,някакви гъбички са....
Единственото с което мога да свържа появата на тези гъбички е че могат да бъдат от една раничка, която за сега лекарите не искат да третират....
Какво да правя

Имаш ли поставена диагноза? Раничка на шийката на матката ли е, гъбички ли са, или просто слабо овлажняване? Това са три различни проблема, които подлежат на различно третиране.

Сама не можеш да си поставиш диагноза, затова отиди на лекар за цитонамазка и микробиология. След това лечението ще е насочено и успешно, без да стреляте напосоки с антибиотици.
« Отговор #6 -: Май 17, 2010, 17:37:51 pm »
Мила Палечка, и при мен горе долу е същото положение, имам раничка която е горена преди години ,но сега не искат да я третират с нищо .За сухотата на влагалището доктора ми изписа-Gynoflor, това са 6 броя вагинални таблетки струват 12 лв .Дано да съм ти помогнала с нещо. Успех!
« Отговор #7 -: Май 17, 2010, 18:19:08 pm »
При мен също го има този проблем с овлажняването,  от край време е така за съжаление. не исакм да използаме никакви лубриканти, защото и аз съм чувала, че някои убиват сперматозоидите! Ние използваме слюнка, но ххич не се чувствам добре, все едно не мога достъчно да се отпусна! Може би ще пробвам Присийд, но малко ме е срам да отида в аптеката и да го купя или поръчам! :?
Единственото сигурно нещо е, че нищо не е сигурно!
http://www.babyplan.ru/profile/33243
« Отговор #8 -: Май 17, 2010, 22:09:45 pm »
BEBE26 чела съм, че и слюнката действа като повечето лубриканти, дори оралният секс не се разрешава при опити за забременяване.
*
« Отговор #9 -: Май 17, 2010, 22:43:20 pm »
BEBE26 чела съм, че и слюнката действа като повечето лубриканти, дори оралният секс не се разрешава при опити за забременяване.

От кого се забранява и какво още е в списъка?  :D
Ако беше вярно, нямаше да се пият противозачатъчни, ами щеше да се ползва слюнка.
*
« Отговор #10 -: Май 17, 2010, 22:59:37 pm »
Пуснете в Гугъл "слюнка сперматозоиди" и ще ви излязат сайтове, в които се обяснява, как слюнката намалява скоростта на сперматозоидите, токсична е към тях и съдържа бактерии, които ги убиват. Склонна съм да им вярвам. Едва ли са дело на противници на оралната любов  :lol:
Ако няма някакви гинекологични проблеми, налагащи лечение, гела Пре сийд се препоръчва на двойки, желаещи бебе. Не виждам нищо срамно в това  :wink:
ВЕВЕ26, за да избегнеш неудобството да обясняваш по аптеките какъв точно гел търсиш, виж в сайта на Пре сийд, в кои аптеки го доставят и отивай директно там.
« Последна редакция: Май 17, 2010, 23:04:59 pm от Meme »
« Отговор #11 -: Май 18, 2010, 09:14:39 am »
Цигуларче, присъединявам се към коментара на Meme.
"Забранява" е наистина силна дума, може би по-точно е да се каже "възпрепятства".
« Отговор #12 -: Май 19, 2010, 19:03:33 pm »
от повече от една година не съм излязла от гинекологичните кабинети, вече не знам какво да правя, за това овлажняване на никой лекар не му пука...раничката понеже веднъж е горена сега не искат нищо да я правят била добре...преди да ми изпишат антибиотик ми пуснаха изследване, нищо че пих антибиотика преди да е излязъл ресултата от изследването,но той беше толкова силен,че явно всичко убива....
Сега съм решила на моя отговорност да ми гоят тази раничка, понеже според мен тя е причината за гъбичките, а те за тази сухота....
Просто вече не знам какво да правя, когато отида на лекар винаги казвам планираме бебе, не можем да имаме нормален полов живот понеже не се овлажнявам добре...резултата е нулев...Ходя при най-добрите лекари сменила съм 4-5 доктори....за този preeseed ли беше, никой нищо не ми е казал...
Някой знае ли дали е възможно това слабо овлажняване да се дължи на проблема с раничката
*
« Отговор #13 -: Май 19, 2010, 19:15:15 pm »
Палечка, мисля, че не е хубаво да забременяваш преди да си излекувала гъбичките, ако имаш такива.
А за Пре сийд докторите едва ли са чували. Гелът се внася в България от 1 година и не съм сигурна, че гинеколозите знаят за него.
*
« Отговор #14 -: Май 19, 2010, 21:19:06 pm »
Добре де, аз пак не разбирам. Какво изследване ти пуснаха и като излезе резултата какъв беше? Не мисля, че проблема с овлажняването е от раничката.

« Отговор #15 -: Май 20, 2010, 18:33:09 pm »
за този пре сийд четох във форума, обаче не ми се рискувам да го купувам без лекарско мнение и не мога да си обясня как може лекарите да не знаят за него иоли за нещо друго подобно....
ще видя какво ще правя

тези гъбички нямат оправяне, ако ги чакам да изчезнат трябва никога да нямам дете....аз продължавам да си мисля, че гъбичките са пречка за овлажняването....а си мисля че при мен раничката е виновна за тяхното възпроизводство....
Ще поразпитам за този пре сийд и ще видим другия месец какво ще правим
« Отговор #16 -: Май 20, 2010, 19:44:39 pm »
За Pre Seed малко гинеколози знаят, дори в големите аптеки в София често мигат неразбиращо, когато питам за него. Прочети в нета, има доста инфо за него. Лично за мен е незаменим лубрикант, а и доста приятен като усещане  :wink:
Според мен само специалист по репродуктивни проблеми би се сетил да ти го препоръча, защото те знаят със сигурност за него! Не виждам защо се страхуваш, веднъж щом го пробваш, ще си много доволна (във връзка с проблема ти), сигурна съм, но ти си прецени сама. Нека и някой друг от форума да ти каже  :)
« Отговор #17 -: Май 22, 2010, 07:43:16 am »
според вас към какъв лекар да се обърна, като цяло единствения ми проблем е тази сухота- обаче имам и раничка + гъбички предполагам....При онколог за раничката, или при специализирани лекари за репродуктивни проблеми....обикновените гинеколози не ми вършат работа, явно...
Знае ли някой дали раничката може да е причина за гъбичките...
Лошото овлажняване става проблем, защото не можем да правим никакъв секс-когато споделих за пореден път с гинеколожката тя искаше да започвам с изследванията-спермограми, цветни снимки и т.н.-аз й казвам, че не можем да правим секс, тя ще ми прави изследвания...Аз наистина си мисля и за изследвания, но ако ще ги правя ще е в специализирана клиника
*
« Отговор #18 -: Май 22, 2010, 16:33:01 pm »
според вас към какъв лекар да се обърна, като цяло единствения ми проблем е тази сухота- обаче имам и раничка + гъбички предполагам...

... когато споделих за пореден път с гинеколожката тя искаше да започвам с изследванията-спермограми, цветни снимки и т.н.-аз й казвам, че не можем да правим секс, тя ще ми прави изследвания...

Едно и също повтаряш, противоречиш си, и сякаш не четеш коментарите.

Лесното разрешение е да ползваш Пре-сийд. Това не е лекарство, а просто овлажнител - нито е нужна рецепта, нито препоръка на специалист.

За проверка на флората на влагалището ти е нужно микробиологично изследване и гинеколожката ти може да го направи.

*

Raissa777

• 1672
  • Засадиш ли горчиви плодове-няма да береш сладки.
« Отговор #19 -: Май 24, 2010, 10:17:07 am »
Това със слюнката беше много забавно  :lol:  Имам чувството, че хората от немай къде пишат всякакви глупости в интернет пространството, за да си запълват времето.
Ок, може да е вярно. В този случай моята слюнка не ги съдържа тези страшни убийци или пък другия варянт е, че на мъжо човечетата са бронирани  :lol:

Съжалявам, малко се изнесох от темата.
Аз имам друг въпрос,който мислим е важен.
палечке, имаш ли други усещания за сухота? В устната кухина-докато се храниш добре ли отделяш слюнка? Потиш ли се добре, или да го правиш трудно...? Кожата ти суха ли е ? И също - цветът на лигавиците ( в устата да речем ) дали е розово-червен.