ултра,
ходя при уж най добрите лекари във варна, тези циститни оплаквания ми казват, че не можели да бъдат от раничката както и че не били гинекологични, раничката не искат да я горят защото била добре(гледали са я на 2 колпоскопа)....за тази сухота нищо не ми казват, за този пре сийд наистина съм забравила да питам още оттогава защото бяха писали, че го нямало в българия...но сега ще питам- по принцип не вземам дори и лубрикант без лекарско мнение-винаги се консултирам....Отвереме навреме сменям лекарите, като видя, че съвсем няма резултат от лечението....
Само една единствена лекарка ми беше казала да махам раничката защото всичко можело да се дължи на нея- и бактериите, които водят до сухота и циститните оплаквания, които се дължат на бактериите, дори и това, че бебето не ставало имало голяма вероятност да се дължи на въпросната раничка....просто тогава не й се доверих след 2-те категорични мнения на онколозите да не пипам раничката....
Просто исках тук да разбера дали може да има и друга причина за тази сухота....нещо, което лекарите са пропуснали...
Иначе е възмножно и да е от невъзбуда примерно, но е факт, че след лечение с глобули имам перфектно овлажняване, незнам на какво се дължи....
Завъртяла съм се в един порочен кръг в който има проблем и който не може да бъде локализиран....и ако продължава, наистина ще предпочета тези инсеминации или инвитро, защото ако това продължава никога няма да забременея...дори и всичко да е наред...