Пепси,мила,по моите изчисления,бременността ти е била в 4-ти ден от зачеването(ако не си забременяла по-рано без да знаеш).Без да твърдя,че съм компетентна,искам временно да те успокоя докато се консултираш съ специалист.
От това,което съм чела в "аз съм бременна" на М.К.Дьолае-забранява се рентген,но това е от втора седмица нататък.(не съм сигурна,че не вреди и преди това,но много ми се иска да е така.)
После-за цветната снимка(където се използва рентген и контрастни в-во) : " Възможно е ранна бременност да бъде изложена на радиация.Ранното излагане няма да има никакъв ефект или помятане.Не са известни каквито и да било мутации причинени от радиационното излагане в това ниво на ранна бременност.Пациентите тествани преди 21-я ден от цикъла е вероятно да нямат позитивен тест дори да са бременни.Тъй като няма „перфектни” тестове, които напълно да отхвърлят бременност,винаги ще има малък риск.Необходимо е тези неща да се уточнят преди заплануваната цветна снимка (поради което по принцип процедурата се прави в първата част на цикъла преди овулация-за да няма риск от евентуална бременност).
Не че твоето е било цветна снимка,ама ако е вярна тази логика,би трябвало шансовете да са на страната на твоето бебе.Дано малко да съм те успокоила.Пиши какво смятат специалистиите.Късмет!