0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Здравейте о ит мен сланчица .
Да ние честита Новата 2011,дано ни донесе много здраве,късмет ,любов и нека през тази година мечтите ни станат реалност .

Аз съм много щастлива,тази сутрин  :witch: вещухата ме навести ,както са казали хората Нова година нов късмет ,и аз си го получих.
Скоро пак ще съм сред редиците на ловуващите.
Добро утро милички  :)
Виждам че няма закуска та реших аз набързо да я спретна  :D

Да ви е сладичко !
На всички весел ден от мен  :)

Вярвам!!!!
*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Здравейте! Моята втори януари започна ... с цикъл... Тъжно ми е, защото почти вярвах, че ще има две черти... Но явно нищо не става лесно. 

Пожелавам ви хубав ден!
Добро утро
Бебешори ама много хубава закуска си направила
Полисия-не се отчайвай
И моята графика е странна,
Може ли да ми кажете къде да прочета за различините линии в FF, коите засичат О, какво означават?
Лек ден
Добро утро момичета.
bebeshori, закуската е страхотна, сядам и аз на масата.
Ние вече сме при ловуващите.Може да ни сложите там.

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Аз не съм се отчаяла или поне не напълно, но вече 5 цикъла измервам БТ и се оказа, че луталната ми фаза е много различна по дължина - от 11 дни до 16 дни последният цикъл. Овулацията ми е доста ранна - между 9-и и 11-и ден. Нормално ли е лутеалната фаза да е толкова различна като дължина? Този цикъл пих витамин Е и се чудя дали не е от него...

Lioni_R, във FF трябва да си ВИП член, за да имаш достъп до тези линии. Аз два месеца като новозаписана бях и използвах доста функции, а сега вече почти нищо не мога да ползвам. Мисля, че това можеше да се направи от страничното меню Analysis и там после избираш кои линии на цикли да се застъпят... Ако за това питаш?
« Последна редакция: Януари 02, 2011, 09:29:49 am от polisia »
*

vitanova_1981

• 418
  • аз съм твоя подарък,пази ме
Честита 2011г мили дами-бъдете живи,здрави,обичани,подкрепяни и щастливи,дано тази година всички се видим мами,дано!
Аз незнам какво да мисля с тая БТ май много надежда неостана и този месец ще го пиша мисля си като неуспешен,а само това си бях пожелала Коледо....
Лек ден на всички, :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:за :bfp:и  :bighug: :bighug: :bighug: :bighug:
*
Добро утро  :)
Бебешорче, мерси за хубавата закуска. Фовери, Поли, Златен дъжд стискам много силно палци този лов да е последния  :crossfingers: :crossfingers:  и накрая да видите :bfp:  И не искам да виждам никакво отчаяние от вас.

Аз съм добре засега - нямам никакво зацапване вече 4 ден, нищо не ме боли, само от време на време имам леки придърпвания ниско долу, но мисля че това е нормално. Гледам и да почивам повече, та малко съм позанемарила  :dishes: :hangdry:. Чакам да стане време за прегледа и се моля да се  види бебо най-накрая.
« Последна редакция: Януари 02, 2011, 10:34:01 am от ivanita »

Добро утро дами!
Бебешорка мерси за закуската-веднага скачам при вас.
Иванита ми то до прегледа не остана време,така че мързелувай и пази най-важния подарък.
Ани не е ли много рано да отписваш месеца.Ние ще си  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:.
На всички успешен лов и наистина дано това да е последния.
Лек ден на всички!

Ч.Н.Г.,момичета!!!
Аз се завърнах от Айтос.Ама то било много забавно вечерта да не пиеш и на сутринта само да гледаш физиономи хихихи
Бебешори,мерси за прекрасната закуска,нареждам се и аз при вас.
Момичета,стискам на всички ви силни палци!!!
Миме,Ани,при вас чакането е към края си ;) Дано най-накрая ни зарадвате и вие!!!
Иванита,мързелувай си,и аз мисля днес така да направя,че корема още ме боли.Утре те чакаме с хубави новини!
Лек ден,милички!
[/url]
Ч.Н.Г.,момичета!!!
Аз се завърнах от Айтос.Ама то било много забавно вечерта да не пиеш и на сутринта само да гледаш физиономи хихихи
Бебешори,мерси за прекрасната закуска,нареждам се и аз при вас.
Момичета,стискам на всички ви силни палци!!!
Миме,Ани,при вас чакането е към края си ;) Дано най-накрая ни зарадвате и вие!!!
Иванита,мързелувай си,и аз мисля днес така да направя,че корема още ме боли.Утре те чакаме с хубави новини!
Лек ден,милички!
[/url]
*
Здраейте слънчица, нямах нет, но ето че вече имам и бързам да Ви Честитя Новата 2011-та Година, която вярвам ще бъде по-добра от предната и дано всяко нещо, което не сте успели да изпълните тази година да успеете.
Целувк и прегръдки на всички :D
*

ioly

• 785
  • Очаквам те ... За да си истина...
Честита Нова Гдина мили щъркеланки. Нека през тази година не остане нито една несбъдната мечта. Нека във всеки един дом влезе новината за очакваното бебе. Нека сме здрави, щастливи и по-добри. Аз днес съм много щастлива, защото новото начало е факт , вещухата идва и скоро отново ще сме в графа "ловуващи" Странно как надеждата наистина не умира...

Здравейте милички. Много се радвам, че повечето от вас са в чудесно настроение..дано това да се запази  дълго време. Аз съм добре,ще ловувам и другата седмица...че този 7ми цикъл при мен съм го оставила на случайността :) Дано и аз да се отчета с ++ !

Обичам ви и стискам плаци!

Фови, Йоли, миличките ми.. новото начало поставя и нови надежди. Дано януари месец на 2011 е вашият!

Краси, Ивана, Фе, дано дните оставащи до срещата с вашите бебоци бързо се изтъркулят и да не срещате никакви препятствия по пътя си!

Ани, няма да отписваш този цикъл...върви си много добре!

На всички останали стискам палци и пожелавам слънчев и щастлив неделен ден!

*
Здравейте скъпи момичета!
Честита Нова Година!Дано е в пъти по-добра от миналата и да сме живи и здрави!Кой-каквото си е пожелал да си го получи  :D :crossfingers: :grouphug:
Аз от утре съм в болнични и ще Ви наглеждам зорко!
айде първите вируси от нас за тази година :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1:Дано Ви заразят здраво :wink:

*
Честита нова година и от мен, момичета-кокичета  :D Наистина това е и ново десетилетие- не бях се замисляла, докато не го прочетох тук! Ех, колко много надежди - дано се сбъднат всички и да ни донесат много щастие!

Аз чакам новата седмица с все по-голямо нетърпение, защото някой от следващите дни най-после ще отида на преглед и се надявам малкия точко да си е на мястото, пу пу, че аз на моменти направо се чудя, почти нямам други признаци освен увеличените гърди  :D Да чукна на дърво, не съм имала никакви зацапвания нито болки /болки имах една единствена вечер за малко и то в началото/. По този повод вече и аз се престраших за секса, защото около две седмици стояхме на сухо и да ви кажа, това си е доста изнервящо и за двамата. Разбира се, ако няма противопоказания, не виждам проблем, но при мен явно от хормоните изведнъж ми се отвори голям апетит за това  :oops: разбира се, при всеки е индивидуално.

Толкова от мен засега, дано скоро има хубави вести и стискам палци за още успели в следващите дни / Ренито, специални палцестискания, миличка  :wink: /

Фе, благодаря ти! И аз стискам палци срещата с бебочко идната седмица да е изпълнена само с положителни емоции! Когато мама е щастлива и бебо е .. :)

Целувки на бременелките, много да се пазите !!!!!!!!!!

*

saraapl

• 2009
  • Нашата мечта... Обичаме те много
Добър вечер и от мен милички :) Първо да пожелаем много здраве,късмет и щастие..А след това и аз като Мони ще пусна и някой друг вирус-за късмет  :wink:
Фовче,Йолинка с нови сили само напред и скоро ще ни поднесете изненада сигурна съм :) Целувам ви силно!
Иванитка,Фе,Краси милички от тук нататък само най-най хубави моменти за вас.Повече почивка и всичко ще е наред..Ей Монка радвам се че излизаш в болничен-тъкмо да се порадваш на последните седмици-много е хубаво :)
Лека вечер от нас и до утре с нови сили..
 :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: :green_dust_1: