0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

polisia

• 291
  • Силата е в теб! Използвай я...
Re: Януарска късметлийска темичка /24.01.--30.01/
« Отговор #100 -: Януари 29, 2011, 18:03:41 pm »
Златен дъжд, според мен отиди при личната задължително и си искай направление за ендокринолог. Не се доверявай само личния лекар да ти предписва терапия, а си отиди при специалист. Не отлагай във времето, защото това са важни неща. И нека ендокринолог ти каже кои точни кръвни изследвания да си направиш (ако се налагат) и да те прегледа.
Опитите за бебе предполагам, че няма да се налага да ги спирате.

А специално за пролактина се взима кръв, след като си лежал неподвижно 20-30 минути. Вярно е, че си чакала на опашка, но все пак си била в някакво движение.
Успех!  osi_9
« Отговор #101 -: Януари 30, 2011, 08:27:18 am »
Добро утро момичета.
Заповядайте на закуска.

Лек и успешен ден.

« Отговор #102 -: Януари 30, 2011, 08:35:22 am »
Добро утро на всички,
Златен дъжд-много е хубава закуската.
Аз вече съм в графа НЕчакащи.
Лек ден
*
« Отговор #103 -: Януари 30, 2011, 09:07:32 am »
Златен дъжд, благодаря за закуската!

На всички желая приятен и мързелив почивен ден! :bighug:
« Отговор #104 -: Януари 30, 2011, 09:55:45 am »
Здравейте сладурки,

Много хубава закусчица , браво :):)

АЗ заявявам, че имам силното желание утре да пусна новата темичка.. Ако някой друг държи много да я пусне, нека каже :):)

Хубав ден и много слънчеви емоции :):)

*
« Отговор #105 -: Януари 30, 2011, 10:11:41 am »
Здравейте и от нас, щъркелчета! :D
Дъждец, закуската както винаги е страхотна, Благодаря! :D

АЗ заявявам, че имам силното желание утре да пусна новата темичка.. :):)
Ти си на ход Рени! :wink:
Лек и усмихнат неделен ден ! :D
Ето и вирусчета от нас -  :babydust: :babydust: :babydust: :babydust: :babydust:
« Отговор #106 -: Януари 30, 2011, 11:49:12 am »
Привет момичета  :balk_104: дано пиша на правилното място (ако не е така моля да ме извините за първи път влизам във форума )
Казвам се Лора на 22 съм и съм омъжена от 4 м. съпруга ми също е на моите години . От доста месеци имам уво-календар в зачатие , но чак сега ми мина през акъла , че има форум  :lol:
Опитваме да си направим бебче от точно една година - за сега без резултат . Пробвах почти всичко , което е по моите сили : БТ , пре-сийд , уво-тестове ,календарен метод и т.н. Ходих на генеколог преди около два месеца и направихме спермограма на мъжа ми , която се оказа с перфектни резултати , но се отказах да ходя при нея , защото не направи нищо , за да види какво е моето състояние  :( освен външни прегледи , които не говорят нищо и не спря да повтаря , че съм млада и всичко ще е наред  8O , хубави думи ако ги чуеш от приятел , а не от лекар  :lol:. В последствие решихме да изчакаме още малко и досега сме така , но вече след година време започвам сериозно да се притеснявам , а не знам какво да правя и къде да отида . Ще се радвам ако ме приемете сред вас и да си помагаме взаимно стискам палци на всички скоро да видят двете чертички  :crossfingers:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #107 -: Януари 30, 2011, 11:55:46 am »
Здравейте, момичета!
Лорче, добре дошла сред нас и дано скоро се похвалиш с двете чертички! С удоволствие ще помагаме кой с каквото може :wink:
Приятна почивка, момичета, и успешен лов на ловуващите :wink:!
« Отговор #108 -: Януари 30, 2011, 11:59:24 am »
Здравей, Лора и добре дошла ! :welcome_1:
Забелязах, че вашата сватба е била на същия ден като нашата.
Къде беше вашата, нашата беше в зала Възраждане, а църквата беше тази на Опълченска и Пиротска.

« Отговор #109 -: Януари 30, 2011, 12:05:49 pm »
Здравейте, момичета!
Лорче, добре дошла сред нас и дано скоро се похвалиш с двете чертички! С удоволствие ще помагаме кой с каквото може :wink:
Приятна почивка, момичета, и успешен лов на ловуващите :wink:!

благодаря момичета :balk_21:
на 4ти трябва да ми дойде , ако е нормален де  :lol: , защото напоследък си прави каквото си иска дано да стане
Златен дъжд сватбата ни беше в зала "Хиподрума" (на красно село) в 12 на обяд , но нямаме църковен брак - за сега , значи заедно ще черпим за годишнините  :lol:
*
« Отговор #110 -: Януари 30, 2011, 12:33:05 pm »
Привет и от нас.
Лора добре дошла и дано не се задържаш много тук и да видиш така хубавите две чертички.
Златен дъжд, закуската е страхотна.
Хайде от нас хубава неделя и доза вирусчета за късмет  :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1: :pink_dust_1:

*
« Отговор #111 -: Януари 30, 2011, 16:42:16 pm »
Лора, добре дошла! Късмет ти желая. :))) Моят съвет е да се консултираш със специалист, не може така набързо да се постави диагноза "неизяснен стерилитет".
« Отговор #112 -: Януари 30, 2011, 20:01:41 pm »
Благодаря още веднъж момичета за топлото посрещане  :bighug: още одеве щях да ви отговоря , но интернета ми е бавен и не искаше да ми зареди .
 Не , че ми е поставила диагноза набързо май просто не и се занимаваше с мен и си реши , че ми няма нищо понеже съм млада  :x , аз пък реших да не се занимавам с нея и така  :lol:. Определено искам да отида при човек , който си разбира от работата , но изобщо не знам дали съм за генеколог или ендокринолог или нещо друго . Не знам от къде да започна  :dontknow:
*

gergana :-)

• 1357
  • Сърцето има доводи, които разумът нe познава!
« Отговор #113 -: Януари 30, 2011, 20:13:28 pm »
Лорче, и през двамата ще трябва да минеш (и гинеколог и ендокринолог) ако сте решили да започвате с изследванията :wink:
*
« Отговор #114 -: Януари 30, 2011, 20:16:06 pm »
Лора, за съжаление и двамата ще са ти нужни, за да се установи причината да няма бебе. Посети първо специализирана клиника по стерилитет и те ще насочат и към ендокринолог.

Това "млада си още, има време" няма да ти помогне особено. Ще изгубиш време в чакане.