Привет момичета
дано пиша на правилното място (ако не е така моля да ме извините за първи път влизам във форума )
Казвам се Лора на 22 съм и съм омъжена от 4 м. съпруга ми също е на моите години . От доста месеци имам уво-календар в зачатие , но чак сега ми мина през акъла , че има форум
Опитваме да си направим бебче от точно една година - за сега без резултат . Пробвах почти всичко , което е по моите сили : БТ , пре-сийд , уво-тестове ,календарен метод и т.н. Ходих на генеколог преди около два месеца и направихме спермограма на мъжа ми , която се оказа с перфектни резултати , но се отказах да ходя при нея , защото не направи нищо , за да види какво е моето състояние
освен външни прегледи , които не говорят нищо и не спря да повтаря , че съм млада и всичко ще е наред
, хубави думи ако ги чуеш от приятел , а не от лекар
. В последствие решихме да изчакаме още малко и досега сме така , но вече след година време започвам сериозно да се притеснявам , а не знам какво да правя и къде да отида . Ще се радвам ако ме приемете сред вас и да си помагаме взаимно стискам палци на всички скоро да видят двете чертички