0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: ДИАНЕ И ЦИКЪЛ
« Отговор #20 -: Август 23, 2006, 12:43:54 pm »
На мен ми беше 25 дни това "зацапване" от Диането и не искам да се сещам отново за него, но се оказва че пак трябва да го пия. Дано този път не е така. Някой може ли да ми каже дали през различни етапи се приема по различен начин. това е третия път, в който ще го пия. Първия път за 3 месеца без проблем, втория с ужасно течение 25 дни. Дано сега не е така!  :oops:
Всички искаме бебета нали ? :D
« Отговор #21 -: Август 23, 2006, 13:06:46 pm »
Здравейте момичета,

аз вече втори месец съм на Диане 35, "лекувам" ендометриозна киста. През първия месец имах непрекъснато кървене, както може да се види от графиката ми. Слава богу, сега нямам, но неприятните странични ефекти все още са налице: гадене, главоболие, напрежение в гърдите (чак не мога да спя по корем).

Цитат
Някой може ли да ми каже дали през различни етапи се приема по различен начин

Това много не го разбрах.
*
« Отговор #22 -: Август 24, 2006, 11:44:19 am »
Имх предвид че преди година го пих за 3 месеца без никакъв проблем, дори отслабнах и се чувствах много добре, а когато го пих пих в началото на тази година беше ужасно и дори не завърших целия цикъл от 21 таблетки. Това имах предвид под различни етапи .. на лечение.
В момента съм на дуфастон и след като ми дойде ще започна отново с Диането.
Всички искаме бебета нали ? :D
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #23 -: Август 24, 2006, 20:42:35 pm »
Всеки организъм реагира различно на ДИАНЕ 35!Аз го пих близо 4 години с малки почивки и дори грам некачих!!Да неговорим че лицето ми преди М нямаше нито една пъпчица! :D