0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ДИАНЕ И ЦИКЪЛ
« -: Юли 18, 2006, 09:49:21 am »
ЗДРАВЕЙТЕ НА ВСИЧКИ....
ИСКАМ ДА ПОПИТАМ КОЛКО ВРЕМЕ СЛЕД КАТО ИЗПИЕШ ЦЯЛАТА ОПАКОВКА ОТ 28 ХАПЧЕТА ТРЯБВА ДА ТИ ДОЙДЕ МЦ?ПРЕДПИСАХА МИ ГО ЗА КИСТА НА ДЕСНИЯ ЯЙЧНИК.ПИЯ ГО ОТ 1 МЕСЕЦ И ДОК БЕШЕ СИГУРЕН,ЧЕ ДО 2-3 ДЕНА СЛЕД СПИРАНЕТО МУ ТРЯБВА ДА МИ ДОЙДЕ.А ВЕЧЕ Е 5 ДЕН И НЯМАМ НИКАКВИ ПРИЗНАЦИ ЗА МЕСЕЧНО НЕРАЗПОЛОЖЕНИЕ...
БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗА ВСЕКИ ОТГОВОР...)))
Re: ДИАНЕ И ЦИКЪЛ
« Отговор #1 -: Юли 18, 2006, 11:09:08 am »
 Здравей,lilola,мисля си,че не си прочела правилно  бройката на таблетките,тъй като пишеш,че те са 28.Почти всички противозачатъчни са по 21 в опаковка.Приемат се в продължение на 21 дни и в следващите 7 трябва да настъпи менструация.Това че нямаш признаци не е показателно,тъй като при лечение с Diane менструацията става по- малко болезнена,с по-малко кръвотечение.На мен ми беше изписано,тъй като имах задържан фоликул от предния цикъл. В месеца,в който го пих нямах ПМС както друг път.Хубаво е след това да отидеш на лекар,за да види дали се е повлияла кистата и трябва ли да продължиш с приема му.Дано всичко  да е наред.И не се притеснявай-все пак има още два дни. :)
« Отговор #2 -: Юли 18, 2006, 12:11:03 pm »
ДА,sonnenschein,ПРАВА СИ-ГРЕШКА ПРИ ПИСАНЕТО.АЗ ТОЧНО ЗА ТОВА ЧАКАМ ДА МИ ДОЙДЕ-ЗА ДА СИ УГОВОРЯ ЧАС С ЛЕКАРЯ МИ,КОЙТО ЩЕ Е В ОТПУСКА,НО ЩЕ МЕ ПРЕГЛЕДА.Е,ТОГАВА ДА СТИСКАМЕ ПАЛЦИ ОЩЕ 2 ДЕНА И ЩЕ ВИДИМ КАКВО ЩЕ СТАНЕ...)))
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #3 -: Юли 18, 2006, 21:44:36 pm »
 lilola  след спирането на Диане 35 трябва да ти дойде до 7 дена....при всеки индивидуално!
При мен ми идваше 4-5 дена след спирането!Успех!!!! :D
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #4 -: Юли 19, 2006, 13:55:33 pm »
Дааа, и на мен ми идваше на 4 ден, като по часовник.В петък ми свършваха хапчетата във вторник сутрин - изненада!
« Отговор #5 -: Юли 20, 2006, 09:35:33 am »
МОМИЧЕТА,
ДОЙДЕ МИ НА ШЕСТИЯ ДЕН,КОЕТО МИ ИЗГЛЕЖДА НОРМАЛНО.ПРОСТО НЕ РАЗБРАХ ЗАЩО ДОК БЕШЕ ТОЛКОВА СИГУРЕН,ЧЕ ЩЕ МИ ДОЙДЕ 1-2 ДЕНА СЛЕД СВАРШВАНЕТО НА ХАПЧЕТАТА И ТОВА ПОРОДИ ПРИТЕСНЕНИЕТО МИ.НО ДНЕС-НА ВТОРИЯ ДЕН ОТ НАЧАЛОТО НА МЦ СЪМ НА ФОЛИКУЛОМЕТРИЯ,ДА ВИДИМ ДАЛИ КИСТАТА МИ СЕ Е МАХНАЛА.
СТИСКАЙТЕ ПАЛЦИ.
ЛЕК ДЕН
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #6 -: Юли 20, 2006, 09:38:08 am »
Ееее, ти пък как няма да стискаме палци.Ама може ли на краката, че с ръчичките да щракаме по клавиатурите :lol:Мисля че няма да имаш кисти.
« Отговор #7 -: Юли 20, 2006, 09:58:22 am »
ХЕ -ХЕ,
ВАЖНОТО Е ДА СЕ СТИСКАТ ПАЛЦИ.ВСЕ ПАК ИМАМ СЪМНЕНИЯ,ЧЕ САМО СЛЕД ЕДИН КУРС С ДИАНЕ МОЖЕ ДА СЕ ИЗЧИСТИ КИСТАТА,НО.....НАДЯВАМ СЕ ТАКА ДА СТАНЕ!
« Отговор #8 -: Юли 20, 2006, 10:17:40 am »
Здравейте, момичета!

Искам да ви попитам как го изтърпяхте Диане 35? Аз от неделя (16.07) пия хапчета и съм като цапната с мокър парцал. Главоболие, позиви за повръщане, болки в гърдите, за корема да не говорим. За първи път пия противозачатъчни и се чудя, след колко време всичко ще се нормализира? Само като си представя, че минимум 3 месеца трябва да ги пия, а най-вероятно 6 или дори повече, ми идва да си  :BangHead:

Поздрави
*

manhattan

• 1439
  • Друго нe трябва, три думи само: "Добре съм, мамо."
« Отговор #9 -: Юли 20, 2006, 11:59:26 am »
svangemi, организмът ти ще свикне след 1-2 месеца прием :( нормално е това неразположение. когато го пиех и аз бях така.
снимката на "твоята графика" е просто божествена :D пожелавам ти го
« Отговор #10 -: Юли 20, 2006, 15:18:50 pm »
Благодаря за отговора, Ман!
Да се надявам, че ще издържа този период! И най-вече на околните да ме изтраят, щото ставам нетърпима.  :balk_153: А що се отнася до снимката на графиката ми, пожелавам на всички скоро да се сдобият с такъв корем!  preggo

Поздрави
« Отговор #11 -: Юли 20, 2006, 16:27:43 pm »
Е,КАКТО И ПРЕДПОЛАГАХ-КИСТАТА ОЩЕ СИ Е НА МЯСТОТО СИ,НО ПОНЕ Е НАМАЛЯЛА.ДОК КАЗА ДА ПИЯ ДИАНЕТО ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ И СЛЕД ТОВА ПАК НА ПРЕГЛЕД.ЛОШОТО Е,ЧЕ ДОСТА НАПЪЛНЯВАМ ОТ ТЕЯ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ,НО........ЗДРАВЕТО Е ПО-ВАЖНО ОТ ДОБРИЯ ВЪНШЕН ВИД.
ТОВА Е ОТ МЕН,ЗАСЕГА....
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #12 -: Юли 20, 2006, 21:18:44 pm »
Е,КАКТО И ПРЕДПОЛАГАХ-КИСТАТА ОЩЕ СИ Е НА МЯСТОТО СИ,НО ПОНЕ Е НАМАЛЯЛА.ДОК КАЗА ДА ПИЯ ДИАНЕТО ОЩЕ ЕДИН МЕСЕЦ И СЛЕД ТОВА ПАК НА ПРЕГЛЕД.ЛОШОТО Е,ЧЕ ДОСТА НАПЪЛНЯВАМ ОТ ТЕЯ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ,НО........ЗДРАВЕТО Е ПО-ВАЖНО ОТ ДОБРИЯ ВЪНШЕН ВИД.
ТОВА Е ОТ МЕН,ЗАСЕГА....

Не се притеснявай ...кистата ще се изчисти от Диането!Аз лично и грам ненапълнях от тях и ги пих близо 5 години с малко почивки....но явно всеки организъм реагира различно!Успех!!!! :D
« Отговор #13 -: Юли 22, 2006, 08:22:30 am »
   Здравейте, момичета. Lilola, много съжалявам, че кистата не е изчезнала. Не се притеснявай, щом е намаляла значи се повлиява и съвсем ще изчезне.Аз го пих само един месец,така че килограмите ми не се увеличиха, но мога  да споделя, че го пиех вечер преди да легна ( по съвет на лекарката ), за да се избегне  гаденето. Svangemi, можеш да опиташ, ако искаш.
   Поздрави! :)
« Отговор #14 -: Юли 24, 2006, 14:42:08 pm »
Момичета ... имам много сериозен проблем  :( Пия Дияне 35 от 9 дни - Пия го от първия ден, в който ми дойде МЦ. Проблемът е, че не иска да ми свърши  :( Имам съвсем леко кафяво зацапване от 3 дни..
При вас получавало ли се е такова зацапване... Кажете си мнението..
Мерси ...
*
« Отговор #15 -: Юли 27, 2006, 12:16:06 pm »
и при мен беше така първия месец, когато започнах Диане-то. Аз го започнах на третия ден, а това кафеникаво зацапване продължи някъде до 11-тия. Нямам представа дали е нормално, обаче.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #16 -: Юли 27, 2006, 13:55:36 pm »
аз имах такова кафяво зацапване в продължение на 2 месеца.Според док. това било нормално.След това продължих да го пия още 5 месеца,през който не съм имала такъв проблем.
<br />
« Отговор #17 -: Юли 28, 2006, 09:14:58 am »
аз имах такова кафяво зацапване в продължение на 2 месеца.Според док. това било нормално.След това продължих да го пия още 5 месеца,през който не съм имала такъв проблем.

Много ти благодаря за отговора. Аз много се притесних и като се обадих на док, тя каза - Ами...нищо - ще мине.. и това съвсем ме изправи на нокти. Още веднъж  - Мерси за отговора  :)
« Отговор #18 -: Август 09, 2006, 14:00:08 pm »
nai kasno do sedmiq den trqbva da ti doide
« Отговор #19 -: Август 10, 2006, 20:07:17 pm »
аз го издържах още по-малко-18 дни съц същите симптоми , но и с ъжасни кръвоизливи...не искам да си спомням,дълго псувах лекаря дето ми го предписа...явно и за тебе не е това диане, смени го по-добре...