незнам, може би не съм малка за противозачатъчни..само ме е страх да не кача кг като страничен ефект, че малко ми трябва..
но просто досега не е ползвал презервативи и както сам казва не е имал проблеми
първият път беше без, а втория се скъса..
Скъпа Али,аз не мога да разбера как можеш да си до толкова сигурна в някого и в тези "бурни мъжки времена "да си легнеш от раз с някого без перзерватив.При толкова много болести на които мъжете са носители и при мъжете няма симптоми,това си е голям риск за теб.
Защо не го излъжеш ,4е си получила някакво течение и искаш той да дойде с теб да се изследва?След изследванията ,ако си здрава(ако не са ти открили гъбички,кондиломи,хламидии,спин или хепатит Б),можеш да му имаш някакво доверие и да започнеш с Антибебе лекарствата.Аз например 6 години използвах Ригевидон и със тях дори свалих 4 килограма.Но има някои неща ,които трябва да знаеш:
1.Организма ти трябва да си почива поне 1 месец годишно от тях.
2.По време на този месец и на следващият,секса да се прави само с перзерватив,защото така много лесно става бебе.
3.Докато приемаш противозачатъчни не бива да пушиш цигари,защото това води до образуване на разширени вени на краката.
За перзервативите-те са най-сигурното средство.И не се лъжи да купуваш от българските с мирис на ягодка,лимонче и т.н.Вярно,че са по-евтини,но между нас казано,те са по-скоро за орална употреба,отколкото за предпазване от бременност.Вземи си някои които са по-сигурни-Lifestyle ili Durex Arouser. Ако той не може да си го постави без да го скъса,ти се заеми с това.Ако нямаш опит ,вземи си един банан ,купи си от българските евтини перзервативи и се упражнявай с тях.Но за мен най-издържливи си бяха черните Lifestyle.И тъй като виждам,че и 2мата нямате много опит с перзервативите,когато започнете да ги използвате , и той свърши,посъветвай го да си го извади,защото в противен случай има опасност кондома да изпадне в теб и тогава разливайки се вътре в теб се досещаш какво може да се получи.
Вторите кондоми за които ти споменах,те са и женско удоволствие,но са много финни и можеш да ги изплзваш,само в случай,че приятеля ти е много нежен с теб.Ако си падаш по температният секс ,само в Лайфстайл ,ти е спасението.
Ако имаш още въпроси питай.Аз мисля ,че бях достатъчно изчерпателна,но ако ти дойде още нещо на ум ,питай.