Да ви кажа, и аз с едно гадже в студентските години (беше сериозна работата, за малко не се оженихме), все късахме презервативи - и двамата
не бяхме неопитни, ами нещо анатомия
Бре сменяме марката, пак. Ама на, нищо не стана така или иначе
Все пак тогава бяхме студенти със скромни финансови възможности, а сега има много готини презервативи, качествени, различни марки.
Така че и моят съвет е - твърдо презервативи!! Това си е най cool
- аз например много си падам по LifeStyle черни - супер изглеждат, а и са много здрави! Има и оребрени и други готини идеи
И сега с мъжа ми използваме пак понякога презервативи, например когато още не ми е съвсем 100% свършил М - не е въпрос на "ти на мен доверие имаш ли ми"!
Преди години, когато връзките ми бяха по-бурни и краткотрайни, винаги съм изпитвала голяма досада от мъж, който не обича презервативи - голяма селяния е това според мен!! Съответно съм одобрявала мъже, които въобще не обсъждат въпроса ами са си подготвени и ползват!
А също да ти напомня, че при повечето полово предавани болести мъжът е само приносител, така че откъде си сигурна, че няма да ти лепне нещо неволно, щом и в предните си връзки не е ползвал презерватив!! На мен някой да ми се похвали, че никога преди не е ползвал презерватив и "всичко е наред", ще правя секс с него без презерватив само с опрян на челото пистолет
То така съм се опазила от хламидии и разни други работи, които докарват мнооого проблеми в репродуктивната система на жената!
Поздрави и препоръчвам горещо презервативите!