0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
Re: температурата????????????????????
« Отговор #20 -: Октомври 18, 2006, 22:19:28 pm »
Hehe!
ходих на преглед при него -профилактичен- той каза ,че тогава съм била в овулация и ми позна датата на цикъла.

Ne e poznal, a iz4islil. Toi vra4ka li e ili lekar?

Доктора е близък на семейството ми и си направи труда да ме огледа и по тръбите и двата яйчника и някаква течност имах в корема ,за да нямам срастване след лапароскопията.

Ogled na trubite i dvata iai4nika se pravi rutiino. Te4nost se slaga zaduljitelno sled laparoskopia. Hi4 ne e bilo zadeto vi e blizuk, ami prosto si e svurshil rabotata 4ovekut kakto triabva. Oba4e e triabvalo mai i le4enie da ti predpishe...

цял ден се ровя из сайта и незнам  :help: :bonk:тъпичка ли съм , но така и не схванах .....

Hubavo e 4ovek vinagi da se dvoumi v sebe si kakuv e v kraina smetka...

Izviniavaite, 4e vi draznia s tazi latinitsa, ama Kredorut taka i ne se zavurna...

В интерес на истината този пост провокира целия този скандал.
Аз продължавам да апелирам за повече толерантност, особенно при сучаи на девойки които влизат или пишат тук за първи път. И не видам причина за агресия - ми не знае момичето кога е О. и за т`ва пита, кое е неуместното тук? Да, ние се дразним от постове с големи букви и много препинателни - но к`во да се прави - всеки си има начини на изразяване.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #21 -: Октомври 18, 2006, 22:56:55 pm »
Ами аз освен да се извиня?! Съжалявам! Такава съм! Надушвам простотията от разстояние. Тя понякога е като гноен цирей и само чака леко да я стиснеш, за да се разтече. Както в този случай. ЛЮси не е нито тъпа, нито тъпичка, а просто мързелива. Цял ден ровила, пък нищо не намерила! Да преброя ли колко са темите за кога точно е овулацията в последните 2-3 страници? "Крещящо" заглавие, липса на точност в изказването,  пунктоация-не от незнание, а от чист мързел и претупване. Иначе от форуми разбира: пуснала анкета чак!  Моят постинг не е чак толкова заядлив. Е, има нотка сарказъм, признавам. Ама колкото нежно да го пипнеш цирея. И той после се разпльоква:първи постинг, не е достатъчно, и не е казала всичко, най-важното! Втори постинг! После млъква и причаква. И накрая-хептен през просото. Аз друга аналогия освен с цирей нямам. Поетапно изкарване на нечистотиите. На първо стискане, на второ и т.н... докато не прокърви. И да не ставам лош пророк, ама още има за изкарване. Търпение му е майката.
И в живота съм такава. И на улицата да видя напълно непознат, който пикае, изхрачва се, затиска си едната ноздра, докато от другата изкарва сополи-не от незнание, а от мързел и претупване, който ще ме заговори с "Шш, алоу", който ще ми огледа чорапогащника и с неодобрение ще установи, че няма бримка, който ще иска да ми провери чантите какво съм купила и т.н. ще му направя на минутата забележка и ще му кажа, че е простак, белким се пукне и си изкара сам гнойта!
Само за едно се признавам за виновна: на улицата правя забележки на набралите циреи, но тук форумите са за друго. Трябва май да си затварям очите, но как да стане?! То или имаш очи, или ги нямаш. За което се извинявам най-сърдечно, но не на ЛЮси, а на модераторите!
Alexandra
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #22 -: Октомври 18, 2006, 23:19:25 pm »
Мари, ставаш цинична.
Не мислих че ще си направиш труда да анализираш хронологията на постовете на Люси, и надявам се си видяла че тя се държи супер спокойно и абсолютно нормално, до момента в който не я провокира. Да грамотна си и си в час с проблематиката на репродукцията, но това не ти дава право да се изживяваш като "виртуално ченге" и да раздаваш правосъдие.
Не е редно да превръщаме това в частен спор, и заявявам че в тая тема няма да пиша повече, ще чета - но няма да реагирам, най малкото защото сме от един отбор.
А иначе Люси, питай винаги когато не си наясно за каквото и да е, просто бъди малко по конкретна.
Успех на всички!!!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #23 -: Октомври 19, 2006, 05:43:10 am »
Цитат
но това не ти дава право да се изживяваш като "виртуално ченге" и да раздаваш правосъдие.

Според мен пък няма лошо и "виртуални ченгета" да има.
Аз за себе си категорично заявявам, че повече в такива теми няма да пиша и няма да рупам зайци на закуска. Като искат да четат, като искат да питат , все ми е тая.

Мисля, че темата изгуби първоначалната си насоченост, поради което моля модератор да я заключи.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #24 -: Октомври 19, 2006, 07:29:27 am »
Mили момичета ,забравете този спор :D,имаме си достатъчно много грижи и достатъчно голям кръст си носим  и няма смисъл да се задълбочаваме в този проблем.Обичам ви всички!!! :bighug:
*
« Отговор #25 -: Октомври 19, 2006, 10:55:02 am »
МАРЕ , ИСКРЕНО ТЕ САЖАЛЯВАМ!!!!!!
МНОГО Е ЛЕСНО ДА СЕ ПРОВОКИРА И НАПАДА ОТ ФОРУМИ И ПОДОБНИ,КЪДЕТО СИ ЕДВА ЛИ НЕ НЕДОСЕГАЕМА
НЕВИЖДАМ НАЧИН КАК ТИ ЩЕ МЕ СХРУСКАШ , НЕ СЕ СЕЩАМ КАТО КАКВА СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА МИ СЛАГАШ ЕПИТЕТИ /КРУШКА,ЦИРЕЙ/
ТИ НЕ МЕ ПОЗНАВАШ И НЕМОГА ДА СИ ОБЯСНЯ ,ЗАЩО МИ АНГАЖИРАШ ВНИМАНИЕТО СЪС СЕБЕ СИ???????????????????????
ЯВНО СЪДБАТА МНОГО ТЕ Е НАКАЗАЛА,НО В КРАЙНА СМЕТКА АЗ НЕ СЪМ ТИ ВИНОВНА.АКО ОБИЧАШ ПРЕНАСОЧИ ЕНЕРГИЯТА СИ ДРУГАДЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
НЕ СЪМ ТЕ КАНИЛА ДА СЕ ИЗКАЗВАШ И ДАВАШ МНЕНИЕ НА ТОВА КОЕТО ПИША! НЕПОМНЯ И ДА СЪМ ТИ ГО ИСКАЛА!!!!!!
И В ЗАКЛЮЧЕНИЕ - ВМЕСТО ДА МИ ПИШЕШ ТУК ЗЛОБНИТЕ СИ ПОСТИНГИ ЩО НЕ СЕ ОПИТАШ ДА МЕ СРЕЩНЕШ НА УЛИЦАТА ПЪК ЩЕ ВИДИМ КОЙ ЦИРЕЙ,КОЙ КРУШКА ,КОЙ КРУШЧИЦА ЕСЕННА.
МИСЛЯ ТОВА ДА Е ПОСЛЕДНОТО КОЕТО ПИША ПО ТЕМАТА И СВЪРЗАНО С ТЕБ.ЗНАМ ,ЧЕ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАШ ДА ТИ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ И ДАЖЕ ДА СЕ ДРАЗНЯ,НО КАКВО ДА НАПРАВЯ-МНОГО СИ МИ НЕПРИЯТНА И МНОГО МЕ ДРАЗНИШ.
ВКРАЙНА СМЕТКА СЪМ ОСТАВИЛА ТУК ДОСТА ИНФОРМАЦИЯ ЗА СЕБЕ СИ АКО ИМАШ СМЕЛОСТ ЗНАЕШ КАК ДА МЕ ПОТЪРСИШ!
АКО ЛИ НЕ - СПИРАМ ДА ТИ ОБРЪЩАМ ВНИМАНИЕ - МИСЛЯ ,ЧЕ Е ЯСНО ЗАЩО

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
« Отговор #26 -: Октомври 19, 2006, 10:57:34 am »
Заключвам темата, мненията излизат извън първоначалните въпроси.