Здравейте на всички в този прекрасен форум!
Аз съм съвсем нова тук.Форума ползвам за първи път,но иначе съм запозната с овулационния календар и някои от темите във форума досега.Радвам се ,че мога да споделя с някой преживяванията си свързани с опитите за забременяване, тъй като моят партньор не взима на сериозно толкова тия неща,а пък нали знаете,че повечето,но не казвам всички,мъже не са много запознати.
И аз след дълъг период ,в който се пазехме с него, сега най-накрая решихме да почнем с опитите да имаме бебе.
Наскоро беше поредният ми цикъл и от започването му отброих на коя дата се пада 8-ми ден, за да започнем с опитите.Днес е 11-я ден и започват фертилните дни.Ще се опитвам да го "къткам" моя приятел,за да може да е в кондиция,че иначе обикновено е много уморен.Незнам дали това може да е проблем,но предполагам,че са много факторите в нашия живот,които ни влияят.
Партньорът ми си мисли,че всичко става изведнъж .... и хайде ,бебето е факт,но се опитах да му обясня как хората с месеци пробват и не се получава и това се дължи на много фактори.
Незнам дали ще успеем този месец,защото четох,че е възможно този месец да нямам овулация.
Все пак ми се иска да стане възможно по-скоро,тъй като нямам търпение да си имам един малък човек до мен,което пожелавам на всяка жена,която се бори за това.Наистина си е благословия.
Притеснява ме и един друг проблем-това,че до скоро имах проблеми със стомаха си-гастрит и бях на хапчета,които спрях сега за да можем да започнем с опитите.Някои може ли да ми каже,дали това може да повлияе по някакъв начин?Единствените хапчета,които пия са Фолиевата киселина- от 2 месеца насам.
Благодаря за сега и се радвам,че има с кого да споделя тревогите си!!!