0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Спонтанен аборт
« Отговор #20 -: Юни 02, 2006, 22:20:16 pm »
Вече не знам, понякога дори се съмнявам, че съм била бременна.
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
Спонтанен аборт
« Отговор #21 -: Юни 02, 2006, 22:36:20 pm »
Цитат на: Mary
Вече не знам, понякога дори се съмнявам, че съм била бременна.

И аз често испитвам такива мисли и чуства.............. :balk_21:  :bighug:
Спонтанен аборт
« Отговор #22 -: Юни 03, 2006, 00:18:50 am »
При мен болките бяха адски първите 2 дена, а кървенето продължи 5 дни-вчера нямаше нищо, но днес пак прокървих лееекичко, но вече нямам болки от 2 дни. Всичко е толкова индивидуално. Важното е да сме смели! :D
*

adi

• 7710
Спонтанен аборт
« Отговор #23 -: Юни 03, 2006, 07:07:22 am »
Цитат на: susina
При мен болките бяха адски първите 2 дена, а кървенето продължи 5 дни-вчера нямаше нищо, но днес пак прокървих лееекичко, но вече нямам болки от 2 дни. Всичко е толкова индивидуално. Важното е да сме смели! :D

Да Суси важно е да сме смели и да продължаваме напред!
Слет като е станало един път ,значи пак ще стане !!И вяряам че вече всичко ще е наред!Прегърщам ви и двете!Успех момичета! :bighug:  :balk_21:
Спонтанен аборт
« Отговор #24 -: Юни 07, 2006, 17:22:05 pm »
Момичета, имам още един въпрос - днес ми беше прегледът на ехограф - изчистила съм се, но докторката ми каза да пия 6 месеца противозачатъчни - това необходимо ли е, според вашия опит и защо толкова дълго време!? трябва ли да минат цели 6 месеца, за да опитаме отново за бебе? :(
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
Спонтанен аборт
« Отговор #25 -: Юни 07, 2006, 18:49:36 pm »
Момичета, имам още един въпрос - днес ми беше прегледът на ехограф - изчистила съм се, но докторката ми каза да пия 6 месеца противозачатъчни - това необходимо ли е, според вашия опит и защо толкова дълго време!? трябва ли да минат цели 6 месеца, за да опитаме отново за бебе? :(

Здревей susina, аз направих спонтанен преди два месеца, но не са ми назначавали противозачатъчни дори казаха,  че няма нужда да се пазим, защото бил ранен в 6 г.с.
*

adi

• 7710
Спонтанен аборт
« Отговор #26 -: Юни 07, 2006, 20:57:41 pm »

моя последен спонтанен беше доста от давно но не са ми казвали да пия противозачатъчни ..........трябваше да се пазим само 2 месеца!
Спонтанен аборт
« Отговор #27 -: Юни 08, 2006, 11:17:08 am »
Цитат на: nataly_kirova

Здревей susina, аз направих спонтанен преди два месеца, но не са ми назначавали противозачатъчни дори казаха,  че няма нужда да се пазим, защото бил ранен в 6 г.с.

Аз бях в 3-та г.с., което е още по-ранен етап. Смятам да не взимам противозачатъчни, а само да се пазим около 2 месеца. Обяснението на докторката беше, че е добре, за да може организмът да се подготви като хората за следващия път.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
Спонтанен аборт
« Отговор #28 -: Юни 08, 2006, 12:14:52 pm »
susina, след толкова ранен спонтанен аборт категорично няма нужда от 6 месечно пазене, а още по-малко ти трябва да пиеш противозачатъчни за тая цел!
1 цикъл пропусни и е достатъчно. говорила съм с достатъчно на брой гинеколози по въпроса.
ако организмът ти не е готов, просто няма да можеш да заченеш и имплантираш зародиша, така че проблем няма!
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Спонтанен аборт
« Отговор #29 -: Юни 08, 2006, 14:29:40 pm »
Здравейте и днес! Сега си разбрах резултатите от чхг изследванията - о,100 - направо ми оллекна  :) ...

това 0,100 ли е или 100. Защото незнам, колко бързо спада ЧХГ-то след аборт, ама чак до 0,100 да падне, ако е първото де. По-скоро като мисля изобщо не е имало бременност.  :?
Вярвам, че всеки един от тук ще сбъдне мечтата си!

*
Спонтанен аборт
« Отговор #30 -: Юни 08, 2006, 15:09:36 pm »
Цитат на: Mary
А аз даже и болки нямам.

Mary, не е задължително да имаш болки. Аз така бях миналата година и ако не бях направила кръвен тест нямаше да разбера, че нещо е станало. След 6-7 дневно закъснение ми дойде малко по-обилно, а бета чхг беше паданало под 1. Веднага продължихме опитите и на втория цикъл след това вече бях бременна.
Спонтанен аборт
« Отговор #31 -: Юни 08, 2006, 16:32:21 pm »
Цитат на: wassilena
Здравейте и днес! Сега си разбрах резултатите от чхг изследванията - о,100 - направо ми оллекна  :) ...

това 0,100 ли е или 100. Защото незнам, колко бързо спада ЧХГ-то след аборт, ама чак до 0,100 да падне, ако е първото де. По-скоро като мисля изобщо не е имало бременност.  :?

първото кръвно изследване показваше 56,74 - от там определиха, че съм в 3 г.с., а когато си направих следващото - 5 дни по-късно - показваше 0,100. не би следвало да има нещо нередно....   :?
Спонтанен аборт
« Отговор #32 -: Юни 08, 2006, 16:33:43 pm »
Цитат на: jam
susina, след толкова ранен спонтанен аборт категорично няма нужда от 6 месечно пазене, а още по-малко ти трябва да пиеш противозачатъчни за тая цел!
1 цикъл пропусни и е достатъчно. говорила съм с достатъчно на брой гинеколози по въпроса.
ако организмът ти не е готов, просто няма да можеш да заченеш и имплантираш зародиша, така че проблем няма!

май наистина ще направим опит още след следващия цикъл - няма да чакаме повече - нямаме търпение   :D
*

adi

• 7710
Спонтанен аборт
« Отговор #33 -: Юни 08, 2006, 21:49:48 pm »
[

май наистина ще направим опит още след следващия цикъл - няма да чакаме повече - нямаме търпение   :D[/quote]

Суси миличка как то ти каза Джам след 1 цикъл  действате!!!!!!
Успех!!! :balk_21:
Спонтанен аборт
« Отговор #34 -: Юни 01, 2007, 13:26:57 pm »
Действаите смело по въпроса щом не са те чистили и тисама си се изчистила както трябва.Аз изчаках за всеки случаи три месеца понеже ме чистиха.Този път
МЦ ми закъсня малко и имаше съвсем лека бледа втора линия ,дойде ми с болки но смятаме следващия месец да деистваме пак. Бабите ни едно време на село много са знаели за тестове и какво са правили.....! Че са имали и по 4-5 деца.
Така че деистваи смело по въпроса.
<br />www.mtm.bg - Мобилни телефони, аксесоари, сервиз
Re: Спонтанен аборт
« Отговор #35 -: Юни 01, 2007, 15:26:07 pm »
megan06, темата е от миналата година по това време.