0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Любс

• 418
  • Имам си една мечта....
Re: Много преживяхме със съпруга ми..
« Отговор #20 -: Юли 17, 2006, 17:10:59 pm »
успех, мила!! както обичам да казвам: вече е време да изгрее това слънце и на нашата улица!!! успех!!
No body is perfect, i`m NOBODY!!

*
« Отговор #21 -: Юли 18, 2006, 13:34:08 pm »
Мила Диди, страхотно е че имаш прекрасен човек до себе си. Обичайте се и се наслаждавайте на голямата любов, преборили сте се с толкова много, вярвам че заедно ще постигнете всичко, което желаете и за което копнеете. :bighug:
*
« Отговор #22 -: Юли 18, 2006, 13:45:28 pm »
Ти си смела жена и имаш истински мъж. Онзи горе ни изпраща изпитания, които ние не разбираме, НО съм сигурна, че рано или късно ще ви дари с мечтаното, здраво и най-хубаво бебе!

:bighug:
*

rally_g

• 959
  • Искам да бъда добра!
« Отговор #23 -: Юли 19, 2006, 11:25:12 am »
Диди,

насочвам цялата си положителна енергия към теб, ще се моля това инсе да ви е последно :balk_21:
ЗА КООРДИНАТИТЕ НА ИЗПИТАНИ СПЕЦИАЛИСТИ ПО РЕПРОДУКЦИЯ ВИЖТЕ http://www.zachatie.org/modules.php?name=Content&pa=showpage&pid=6
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #24 -: Юли 19, 2006, 11:50:33 am »
 :blowingdust:Любовта е двигателя на живота!
Открила си я в твоето момче!Имаш рамо в мъките!
Изпитанията да свършват и от сега нататък
щастливите моменти да съпътстват дните ВИ!
Желая ти от цялото си същество- ЧУДОТО :cloud9:
 да те споходи! :grouphug2:
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*

didi_788

• **
  • 64
  • Няма невъзможни неща..винаги има решение
« Отговор #25 -: Юли 19, 2006, 14:23:31 pm »
Благодаря ви;мили момичета!вдъхнахте ми по-голям кураж и сила!нека и при вас нещата се подреждат както желаете и да сте манага щастливи..Вярвам ;че Господ няма да ни подмине за рожба..за мен и за вас.. :D
didi_788
*
« Отговор #26 -: Юли 20, 2006, 23:08:13 pm »
успех и от мен и чакаме хубави новини
17.01.2005                                                                              21.11.2013
« Отговор #27 -: Юли 23, 2006, 15:58:52 pm »
didi_788, погледни този сайт: http://www.vilcacora.com/index4.html

Аз за тези билки научих от моя позната в Пловдив, на която и бше открито същото заболяване (злокачествен тумор на яйчника, правила е  4 химиотерапии). От тази серия има билкови комбинации на основата на билката "котешки нокът" и "хрущял от акула", които помагат на организма да се справи с някои видове тумори. Акулата е най-старото оцеляло животно и се смята, че има изграден много силен имунитет. Знам, че няма вълшебна панацея за гадната болест, но не пречи да опиташ. Човек понякога не знае откъде може да му дойде решението на проблема. Много се пише за тези продукти, и точно при туморни заболявания. Това са билковите таблетки: Вилкакора 2002; Вилкакора 2002 форте; Вилкакора + хрущял от акула. Специално за теб преписвам посочената рецепта в книжката, която имам: Помощно при ракови заболявания. Създава неблагоприятни условия за развитие на туморни клетки, патогенни микроорганизми, бактериални и вирусни инфекции, възпалителни процеси. В продължение на 3 месеца се приема комбинация от билковите таблетки: Вилкакора КК - 3 пъти по 1, 2 капсули или Вилкакора форте плюс - 3 пъти по една чаена чаша. Едновременно със: Сангре де Драго - 3 пъти по 5 капки. Едновременно със: Сарсапарила - 3 пъти по 1, 2 капсули или Сабила / Алое - 3 пъти по 1 капсула. След 6 месечно прекъсване комбинацията може да се повтори.

Мисля, че това ще стабилизира организма ти, защото за бременността той трябва да е силен, за да може да износи бебето. Не искам да ти давам фалшиви надежди, но при моята позната подейства и сега е добре. Тя започна да ги пие още при първата химиотерапия, защото при нея се убиват не само туморни клетки, но и здрави и организмът отслабва ужасно много. Доколкото знам, ги е пила 3 пъти по три месеца, за да могат да засилят имунната система. Тя не е в детеродна възраст и при нея не е ставало въпрос за бъдещи бременности (на 56 години беше преди 4 години, когато и откриха тумор в яйчника). Жената сега е добре. Предполагам, че и билките са помогнали, но не знам в каква степен. Обаче човек в трудности се хваща и за сламката. За забременяване от същите билкови таблетки са Мака и Сарсапарила. Ако се съмняваш, разгледай подробно сайта им. С това мога да ти помогна. Тези билки са били познати още на индианците в Перу. Към сайта има приложена и една книга, специално за серията Вилкакора, можеш да прегледаш и нея. Полски мисионер, който е живял сред индианците, открива за останалата част на света тези билки.

Успех, миличка! И не се отчайвай! Винаги има надежда!
« Последна редакция: Юли 23, 2006, 20:42:33 pm от jasminass »
« Отговор #28 -: Август 01, 2006, 07:54:27 am »
Успех и от мен миличка. И както се казва че след дъжд :rain:   винаги изгрява слънце :sunshine: то вече е време това слънце да изгрее и на вашата улица и да озари лицето ти с най красивата усмивка, а аз вярвам че това ще стане савсем скоро. :bighug:

*

didi_788

• **
  • 64
« Отговор #29 -: Ноември 24, 2006, 18:32:51 pm »
 :)Здравейте;мили момичета!Отдавна не съм писала..доста време.Имаше движение при мен..На 14-07. направихме инсеминация;която отново беше неуспешна.На 08.09. отново 5 -та инсеминация пак неуспешна.На 22.10. точно след рожденния ми ден ин-витро на спонтанен цикъл...отново неуспешно..трябваха ми около 6-7 дни да се съвзема..и сега отново имам надежда.Предстои ми ин-витро най-вероятно януари месец...зависи от консултацията ми в началото на другия месец.Много силно се надявам..Бог да се смили над нас и това да е успехът ни!Продължавам напред..а ако някой ден стана мама..ще ви опиша всичко ;през което съм минала..обещавам..за да съм ви полезна..с информация;която е преживяна!До скоро;милички!Пак ще ви пиша!
didi_788
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #30 -: Ноември 24, 2006, 22:43:05 pm »
Ей,Дидуче!Миличка :bighug:!Айде,Нова година-нов късмет!Много ще се моля за теб,да те сполети чудото! :heartbeat:Бъди все така силна и ти желая много здраве и любов! yahoo_17 stork-boy
« Отговор #31 -: Ноември 25, 2006, 00:14:26 am »
Диди успех и от мен! Господ изпраща трудности само на силните хора!!!
*
« Отговор #32 -: Ноември 25, 2006, 02:36:56 am »
  Мила Диди! Желая ти щастието, което заслужаваш!  Възхищавам се на толкова смели и борбени жени! Заслужаваш най-големият подарък! Бог да е с теб! :balk_104: :balk_104: :balk_104:
*
« Отговор #33 -: Ноември 25, 2006, 08:17:59 am »
   Желая ти от цялото си сърце да успееш. Ще стане следващият път ще видиш.  Много кураж и късмет ти желая.
*

didi_788

• **
  • 64
« Отговор #34 -: Ноември 25, 2006, 09:37:49 am »
 :DЗдравейте;мили момичета!Благодаря ви за чудесните думи и за искрените пожелания!Стискам палци  на вас!Ще ви пиша пак след консултацията.
didi_788