didi_788, погледни този сайт:
http://www.vilcacora.com/index4.htmlАз за тези билки научих от моя позната в Пловдив, на която и бше открито същото заболяване (злокачествен тумор на яйчника, правила е 4 химиотерапии). От тази серия има билкови комбинации на основата на билката "котешки нокът" и "хрущял от акула", които помагат на организма да се справи с някои видове тумори. Акулата е най-старото оцеляло животно и се смята, че има изграден много силен имунитет. Знам, че няма вълшебна панацея за гадната болест, но не пречи да опиташ. Човек понякога не знае откъде може да му дойде решението на проблема. Много се пише за тези продукти, и точно при туморни заболявания. Това са билковите таблетки: Вилкакора 2002; Вилкакора 2002 форте; Вилкакора + хрущял от акула. Специално за теб преписвам посочената рецепта в книжката, която имам: Помощно при ракови заболявания. Създава неблагоприятни условия за развитие на туморни клетки, патогенни микроорганизми, бактериални и вирусни инфекции, възпалителни процеси. В продължение на 3 месеца се приема комбинация от билковите таблетки: Вилкакора КК - 3 пъти по 1, 2 капсули или Вилкакора форте плюс - 3 пъти по една чаена чаша. Едновременно със: Сангре де Драго - 3 пъти по 5 капки. Едновременно със: Сарсапарила - 3 пъти по 1, 2 капсули или Сабила / Алое - 3 пъти по 1 капсула. След 6 месечно прекъсване комбинацията може да се повтори.
Мисля, че това ще стабилизира организма ти, защото за бременността той трябва да е силен, за да може да износи бебето. Не искам да ти давам фалшиви надежди, но при моята позната подейства и сега е добре. Тя започна да ги пие още при първата химиотерапия, защото при нея се убиват не само туморни клетки, но и здрави и организмът отслабва ужасно много. Доколкото знам, ги е пила 3 пъти по три месеца, за да могат да засилят имунната система. Тя не е в детеродна възраст и при нея не е ставало въпрос за бъдещи бременности (на 56 години беше преди 4 години, когато и откриха тумор в яйчника). Жената сега е добре. Предполагам, че и билките са помогнали, но не знам в каква степен. Обаче човек в трудности се хваща и за сламката. За забременяване от същите билкови таблетки са Мака и Сарсапарила. Ако се съмняваш, разгледай подробно сайта им. С това мога да ти помогна. Тези билки са били познати още на индианците в Перу. Към сайта има приложена и една книга, специално за серията Вилкакора, можеш да прегледаш и нея. Полски мисионер, който е живял сред индианците, открива за останалата част на света тези билки.
Успех, миличка! И не се отчайвай! Винаги има надежда!