0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

didi_788

• **
  • 64
  • Няма невъзможни неща..винаги има решение
Много преживяхме със съпруга ми..
« -: Юли 16, 2006, 19:31:26 pm »
Здравейте!Пиша ви за да ви се представя и затова;че вие имате същият проблем като мен!Стискам палци на всички вас да се зарадвате в най-скоро време!Знам как го чакате и как го искате..Итака..искам да ви споделя нашата история.На 28г. и опитваме за бебе от 2г.Имам операция от киста на десния яйчник през 2002г.Оказа се ;че в нея има тумор..не се доказа ;че е злокачествен..но аз си мисля;че не беше лошо.Съпруга ми е лекар и ходи до София за хистологията..и така.Направих три курса химиотерапия.Миналата година месец март направих хистеросалпингография-тръбата е проходима.Останах само с половин ляв яйчник и една тръба.Имам редовен цикъл на 27 дни.От 1г6м.се лекуваме в София.И така...миналата година правих лапароскопия-всичко беше о.к.Тази година правих хистероскопия по повод два маточни полипа.Забравих да пиша ;че трябваше да се пазим поне 2г6м.след химиото.Съпруга ми беше неотлъчно до мен и ме подкрепяше..Сега плача докато ви пиша..Имам правена хромопертубация и хидротубация-всичко е о.к.Имаме три неуспешни инсеминации и този месец направихме четвърта..Надяваме се и вярваме;че щастието няма да ни подмине.Страшно много ни подкрепят родителите-и неговите и моите..Незнам докъде ще имам нерви и сили..А съм невероятно емоционален и позитивен човек..Вярвам ;че нещата ще станат..Мъжа ми е страхотен и е до мен..Когато бях без коса...той беше до мен...много ме обича и подкрепя и аз също него.Свекърва ми е мнго разбрана и мила жена..Чета тук какво сте писали и съжалявам;че сме млади хора и имаме този проблем..Искам някой ден като се събудя да не се притеснявам дали ще имаме бебе..да се разреши този проблем.Имаме много приятели;които знаят за проблема и ни подкрепят..много са тактични..Имам надежда;имам вярата..чакам чудото..Искам и в нашия дом да изгрее слънцето защото то сега е само едно-това на любовта;истинската и голямата.Имаме и моменти на напрежение но това е в нормите на ежеднивието.Надявам се; че не ви отегчих..Сега ще чакаме..да видим какво ще стане нататък...вече нямам нерви..но  съм позитивно настроена и вярвам..Желая късмет на всички!Нека се увеличават родителите и сладките същества;които носят радост и смисъл..До скоро от мен..Пак ще пиша..
« Последна редакция: Юли 16, 2006, 19:33:48 pm от didi_788 »
didi_788
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Много преживяхме със съпруга ми..
« Отговор #1 -: Юли 16, 2006, 19:36:52 pm »
Този път ще успееш, сигурна съм. :lol:
*
« Отговор #2 -: Юли 16, 2006, 19:42:52 pm »
Успех Didi! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: И ние чакаме с теб, да знаеш! :balk_21: Този път ще е последен! :bighug:
« Отговор #3 -: Юли 16, 2006, 19:48:54 pm »
Миличка, животът е вечен кръговрат- след всяко зло идва добро. Твоите нещастия са вече в миналото/сигурна съм/, следователно е ред на щастието.Затова усмихни се и гледай смело напред.Успех!!!
*

lidi

• 153
  • За умния стига и намек
« Отговор #4 -: Юли 16, 2006, 19:52:27 pm »
Преживяла си много трудни моменти и дано това остане в миналото и късмета да те съпровожда отсега нататък.
Успех!След тази инсиминация да се похвалиш с  :bfp1:
 yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17

*
« Отговор #5 -: Юли 16, 2006, 19:53:56 pm »
Дълго се чудих какво точно да ти напиша...Била съм в раковата, виждала съм толкова млади хора там и съм се питала-защо???
Бебе ще си имате!Ще го отгледате и един ден и внуци ще имате!Вярвам в това! :bighug:
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #6 -: Юли 16, 2006, 21:36:22 pm »
Мила Диди, наистина си преживяла много и, дай Боже, от тук нататък да ти се случват само хубави неща! Искам да ти пожелая най-вече здраве и любов в семейството ти, а съм сигурна, че и бебчето скоро ще дойде. Късмет, мила!  yahoo_17 :crossfingers: yahoo_17

*

didi_788

• **
  • 64
« Отговор #7 -: Юли 16, 2006, 21:45:33 pm »
Благодаря ви!Много сте топли и милички всички!И на вас желая само щастие и любов ;нека има топлина в сърцата и дома ви!
didi_788
*

Nataly*

• 2785
  • Няма несбъднати мечти. Има изоставени желания!
« Отговор #8 -: Юли 16, 2006, 22:11:19 pm »
Миличка, животът е вечен кръговрат- след всяко зло идва добро. Твоите нещастия са вече в миналото/сигурна съм/, следователно е ред на щастието.Затова усмихни се и гледай смело напред.Успех!!!
И аз мисля по същият начин.Вярвам, че и ние ще станем мами. :balk_21:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #9 -: Юли 16, 2006, 22:27:34 pm »
Мила Диди Вярвай в хубавото и то скоро ще дойде при теб!!!!!Ти победи по голямата война и ще победиш и тази!!!Успех мила!!!
Ще има бебе  че може и две!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :balk_21:
*
« Отговор #10 -: Юли 17, 2006, 09:40:58 am »
О, Диди, толкова много си преживяла, сега е време вече за радост  :D
Най-хубавото нещо е да имаш такъв добър и грижовен съпруг, разбиращи родители и детенце, а ти ще го имаш, ще видиш !!!
Много късмет ти желая, всичко лошо е свършило за теб  :D
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

« Отговор #11 -: Юли 17, 2006, 09:47:45 am »
Вярвам че ще успееш. Стискам палци да се похвалиш скоро че инсе-то е успешно.
*
« Отговор #12 -: Юли 17, 2006, 10:22:49 am »
Мила Диди, много е тъжно това, което ти се е стоварило на главата. От всичко написано обаче си личи, какъв силен, борбен и прекрасен човек си.
Всичко лошо е вече зад гърба ти. Този път ще изгреят всички слънца във вашия дом.
Прегръщам те.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
« Отговор #13 -: Юли 17, 2006, 10:54:31 am »
Мила Диди,вярвам в успеха ти :balk_103:

*

didi_788

• **
  • 64
« Отговор #14 -: Юли 17, 2006, 11:33:48 am »
Благодаря ви;чудесни сте!
didi_788
« Отговор #15 -: Юли 17, 2006, 11:55:11 am »
Мила Диди  :bighug: и много, ама много сино ти стискам палци  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
Много си преживяла и заслужаваш най-сетне успехът да дойде и при теб  :balk_21:
*
« Отговор #16 -: Юли 17, 2006, 14:29:04 pm »
Успех Диди - стискам ти палци този път да е успешен.  :bighug:
Рано или късно ще стане - дано да е по-скоро за всички момичета тук.
Като чета такива истории и ми е много мъчно - със сигурност не се случва на правилните хора, но от това няма да им стане по-леко на тях.
*

skrita

• 226
  • Обичам послушни бебета
« Отговор #17 -: Юли 17, 2006, 14:54:03 pm »
Диди, ти си намерила едно от най-важните неща в живота на жената-човек, който те разбира и подкрепя.Не се съмнявам, че всеки има предопределена съдба и ти ми се струваш прекрасен човек, така че вярвам ще бъдеш възнаградена за добротата си.
*
« Отговор #18 -: Юли 17, 2006, 15:02:50 pm »
Диди,толкова добри хора има около теб.Радвай се с тях на лятото,а за бебчето ще стискам палци да стане при това инсе.
Успех!
*
« Отговор #19 -: Юли 17, 2006, 15:52:47 pm »
Миличка, щом любовта е до теб всичко ще се нареди. Горе главата решение ще има.