Здравейте от нас, ние се върнахме много освежени, поне бебешката половина
Времето беше фантастично - всеки ден записвахме поне 2ч сън в количката на слънце на двора. Единствената неприятност е, че от толкова емоции Дани се изтощаваше и заспиваше в 5:30 следобяд, което значи здрав сън до към 2 сутринта и после примрънкване на всеки час, както и ставане в 5:30. Хич не ми допада тоя режим, сега ще се чудя как да го отучвам
Стефунчо, стискам палци грипа да подмине Деската, за теб мн се радвам, че си по-добре.
Jam, това с водата е пълен кошмар, чак ми е чудно, че си се стърпяла да не я изгониш при първото кашляне. Можеш да дадеш на Марти вит С профилактично, ампулките от 200 мг.
Marie, пиши какво се оказа това чудо с обрива. Прави всичко за бебчето, ти си умна и отговорна, ама гледай да не се паникьосваш преди да има сериозно основание. Най-доброто, което можеш да направиш за детето си сега, е да си спокойна и позитивна.
Ултра, честита месечинка! Пожелавам на Мони да расте здрав, умен и любопитен, а майка му и баща му да си запазят позитивната нагласа към бебегледане. Да знайш, стопли ми душата с това "Водно колело", и на нас ни е любима песничка
Ето още един линк към бебешка гимнастика, нашето педи точно това ми даде във вид на книжка:
http://www.bg-mamma.com/site/content/view/474/51/. А иначе, аз си купих тази книжка, която в момента е у другото Стефи
http://www.bgbook.dir.bg/book.php?ID=16973, полезна е, защото е със снимки.
Мечките на Chicco Deluxe гимнастиката наистина са със силна музика, Дани също се стряскаше малко. И досега, ако е уморен, не го радват много. Но пък ако не е, ги скъсваше от бой... Сега вече ги махнах и скъсих краката и си я ползваме разгъната. Много ме впечатли как бързо почва да разсъждава логично - за 5 мин научи, че като се натисне копчето и гимнастиката пее; сега се пресяга да ги натиска и после трябва да го държа под мишниците, за да танцува и скача, ръце не ми останаха, имам по-големи бицепси от баща му вече. А от 2 дни се научи и да бута едно лостче, което завърта колелце и сега е супер горд, че може сам.
За имунитета - всички бебета имат вроден (предаден от майката) имунитет към доста болести. Той се изчерпва около шестия месец, затова и тогава почват да боледуват повече.
Perdeto, това с неистовия рев при обличане и ние го имаме, много деца не обичат да ги обличат, така че дерзай върху актьорското си майсторство и тактики за отвличане на вниманието. При нас играчка + пеене + нежно говорене помагат, докато стигнем до ръкавите, там вече само биба върши работа и то ако имаме късмет