0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Всичко отначало
« -: Януари 26, 2007, 13:14:07 pm »
Ето ме и мен - и аз искам бебче, но като всички вас и на мен ми е нужна помощ.
Моята история не е дълга,сега като се обръщам назад и като чета за вашите премеждия, аз съм си късметлиика.
Със съпруга ми сме заедно от 8 години и още от самото начало сме искали да си имаме деца. Само че не се получаваше, а времето си течеше. Тръгнах по лекари, чух какви ли не празни предположения, но така и никой не се зае сериозно с мен да ми направи каквито и да е изследвания и да ми поставят диагноза. Та след повече от две години обикаляне и празни надежди, случайно се озовах в кабинета на др Ганчев, който за първи път ми заговори за снимка на тръбите. Направи ми я и се оказа, че тръбите са ми непроходими и аз без лечение няма да забременея. Ами накъде? В Бургас няма лекари специалисти по стерилитет. Та така стигнах и до др Маркова във Варна. Януари 2003- първия преглед и подготовка за ин-витро, март месец стимулация и на 22 март трансфер. Чудото стана от раз, бях бременна. Въпреки всичките ми страхове имах изключително лека бременност и на 25 ноември 2003 се роди нашата дъщеричка.
Винаги сме искали да имаме деца, да не останем само с едно, и ето пак сме в началото. Вчера си запазих час при др Маркова, и не спирам да си мисля - дали ще стане? Не мога да си събера мислите.
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: Всичко отначало
« Отговор #1 -: Януари 26, 2007, 13:17:07 pm »
Ще стане. Казват, че организмът има памет, щом веднъж е станало, ще стане пак.
А и сравнително лесно се преодолява изяснен стерилитет. Успех.
« Отговор #2 -: Януари 26, 2007, 13:32:21 pm »
Желая ти успех, Едуина! Щом веднъж е станало, значи си от късметлиите, а щом си от тях за мен без съмнение е вярно, че късметът пак ще те споходи!
Препятствията са онези страховити неща, които виждаш, щом отклониш поглед от целта си.

Хенри Форд
*

kassi

• *
  • 5258
  • Мама на трима
« Отговор #3 -: Януари 26, 2007, 13:41:01 pm »
Едуина, възхищавам се на жени, като теб. Които вече имат едно дете и искат второ. Да не говорим, че ти си постигнала с инвитро първото, просто-нямам думи. Дано да имате късмет отново!!!! И малката принцеса скоро да стане кака!!! :D

София е нашето чудо! Благодаря ти, Наде!
« Отговор #4 -: Януари 26, 2007, 13:42:42 pm »
Ще стане Едуина. Сигурно ще минеш през всички притеснения, вълнения и силни емоции отново. Но, наистина, щом веднъж е станало, пак ще стане. Пожелавам ти успеха от първия път - да стане от раз!
« Отговор #5 -: Януари 26, 2007, 15:30:34 pm »
Разбира се, че ще стане  :D Щом веднъж е станало, пак ще стане, а и Лали е права - изяснен стерилитет по-лесно се преодолява!
Успех ти желая и само положителни емоции!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #6 -: Януари 26, 2007, 15:43:45 pm »
От мен стиснати палци и много късмет!

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
Re:
« Отговор #7 -: Януари 26, 2007, 17:33:54 pm »
Успех !  :)
« Последна редакция: Януари 26, 2007, 17:35:36 pm от cygnus »
*
« Отговор #8 -: Януари 26, 2007, 17:45:15 pm »
  Успех и от мен! И по-смело! :D
« Отговор #9 -: Януари 26, 2007, 17:53:39 pm »
Успех  :D

lb2f
« Отговор #10 -: Януари 26, 2007, 18:42:35 pm »
Благодаря ви момичета!
Не съм очаквала такава подрепа. При първото ин-витро нямах интернет и нямах с кого да споделя, всичко държаш в себе си, сега поне ви има вас!

*
« Отговор #11 -: Януари 26, 2007, 21:16:59 pm »

Успех!И стискам палци!   Хайде след това ще разкажеш за 3-4 години имали някакви промени при провеждане на процедурате-нещо ново,което преди не са го правили. :male: :goodluck:
*
« Отговор #12 -: Януари 27, 2007, 08:11:41 am »
успех  :crossfingers:
*
« Отговор #13 -: Януари 27, 2007, 08:55:10 am »
Успех и от мен!
Няма начин да не стане, щом толкова го искаме!

*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #14 -: Януари 27, 2007, 09:33:50 am »
Успех и от мен!!!!!!Ще стане!!! :D :D :D
*
« Отговор #15 -: Януари 27, 2007, 19:12:56 pm »
Успех, мила! И пиши!  :D
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #16 -: Януари 30, 2007, 10:57:57 am »
Ще успееш, Едуина :) "Поръчай" си на д-рката този път момченце - да защитава каката като порастне :)