Ето ме и мен - и аз искам бебче, но като всички вас и на мен ми е нужна помощ.
Моята история не е дълга,сега като се обръщам назад и като чета за вашите премеждия, аз съм си късметлиика.
Със съпруга ми сме заедно от 8 години и още от самото начало сме искали да си имаме деца. Само че не се получаваше, а времето си течеше. Тръгнах по лекари, чух какви ли не празни предположения, но така и никой не се зае сериозно с мен да ми направи каквито и да е изследвания и да ми поставят диагноза. Та след повече от две години обикаляне и празни надежди, случайно се озовах в кабинета на др Ганчев, който за първи път ми заговори за снимка на тръбите. Направи ми я и се оказа, че тръбите са ми непроходими и аз без лечение няма да забременея. Ами накъде? В Бургас няма лекари специалисти по стерилитет. Та така стигнах и до др Маркова във Варна. Януари 2003- първия преглед и подготовка за ин-витро, март месец стимулация и на 22 март трансфер. Чудото стана от раз, бях бременна. Въпреки всичките ми страхове имах изключително лека бременност и на 25 ноември 2003 се роди нашата дъщеричка.
Винаги сме искали да имаме деца, да не останем само с едно, и ето пак сме в началото. Вчера си запазих час при др Маркова, и не спирам да си мисля - дали ще стане? Не мога да си събера мислите.