0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ВСИ4КИ МЕ ПИТАТ''НЯМА ЛИ ДА ИМАТЕ БЕБЕ?''
« Отговор #20 -: Юни 02, 2007, 12:19:02 pm »
Ох, и мен много ме скапват тия тъпи въпроси, едва се сдържам да не се нахвърля върху хората, които ги задават :x! Особено пък като попитат "Какво още чакате?"! Ми аз съм вече почти на 30, заедно сме с половинката от близо 3 години. И, ако в началото сме се пазили, то какво да чакаме още - трамвая ли!?! Ама продължават да си питат. Е, а ние продължаваме да си чакаме трамвая - който иска да разбира :lol:
*

gemi78

• 235
  • ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!!!
« Отговор #21 -: Юни 12, 2007, 20:57:25 pm »
Благодаря ви много моми4ета за милите думи!

« Отговор #22 -: Юни 13, 2007, 09:22:29 am »
Аз пък им казвам "Да ще имам! Когато си му дойде подходящото време ще имам!!!"
А подходящото време касае само мен и половинката ми"
*
« Отговор #23 -: Юни 13, 2007, 16:32:33 pm »
Вбесяват ме такива въпроси. Сякъш това кога ще забременееш не е част от най-интимната част от живота на човека, че някакви тетки да си позволяват да се бъркат. Все едно да ме попитат –„Как е, как е, снощи е...хте ли се? Аз рядко съм  груба, ама ... И никой не може да ме убеди, че тези въпроси са добронамерени. Не, хората просто обичат да разберат, че някой друг също има проблем. Така, малко да ровнат в чуждия живот, белким излезне нещо гадничко, та да спокойни, че не само те имат проблеми.
Ееееееейййййййййй човешка проклетия!
На един от последните подобни въпроси към мен, зададен на маса с 20 души на нея, от човек, който поне 10 пъти ме е питал същото и то винаги пред публика, отговорих с ясен, звънък и невинен глас :
„Ами, стерилни сме. Искаме, но не можем да имаме деца. Чакаме да си осиновим.“
И понеже на масата се възцари гробно мълчание, продължих:
„И за тези,  на които майките им не са им казали как да се държат възпитано, аз им казвам, че въпроси  от сорта на: „Няма ли да се жениш“; „Какво чакаш, че не раждаш“; „Имаш ли си някой “ - не се задават от възпитаните хора.
И така ... жената, която ме попита стана като домат и излезна, а останалите се разхилиха притеснено и купона продължи
В очакване ....
*
« Отговор #24 -: Юни 13, 2007, 16:55:59 pm »
 :good_post:
И аз съм на това мнение. Когато циреят набере, трябва да се спука, с такива замазвания отгоре "Когато му дойде времето", народът се чувства поканен да си го задава този въпрос n-на брой пъти, след първоначалния. Така дори и уж "добронамерените", защото наистина има хора които просто си плямпат и въобще не казват подобни неща с цел да наранят, когато самите те се почувстват неудобно, започва размислянето и следващия път добре ще внимават какви си ги "плямпат". Най-важното от цялата работа е да не допускаме да отминат ей така - ние да си останем наранени, а този задал "невинният" въпрос да си тръгне доволен, видиш ли поинтерисувал се е от твоята личност! Подобни въпросчета въобще не са срещат само при проблемното забременяване за съжаление.
*
« Отговор #25 -: Юни 13, 2007, 22:49:35 pm »
Повечето хора не питат от злоба, те просто си питат, да става приказка дет се вика...
Точно така си мисля и аз.Това е просто като една готова фраза, която хората употребяват без да се замислят.Не се ядосвай на такива хора,Геми.Горе главата.

На един от последните подобни въпроси към мен, зададен на маса с 20 души на нея, от човек, който поне 10 пъти ме е питал същото и то винаги пред публика, отговорих с ясен, звънък и невинен глас :
„И за тези,  на които майките им не са им казали как да се държат възпитано, аз им казвам, че въпроси  от сорта на: „Няма ли да се жениш“; „Какво чакаш, че не раждаш“; „Имаш ли си някой “ - не се задават от възпитаните хора.

Ето и това е вариант и то много удачен да парираш подобни въпроси.
*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #26 -: Юни 14, 2007, 15:35:00 pm »
малко да ровнат в чуждия живот, белким излезне нещо гадничко, та да спокойни, че не само те имат проблеми.
И така ... жената, която ме попита стана като домат и излезна, а останалите се разхилиха притеснено и купона продължи
:youwoman: :balk_602: Фуси , кефиш ме максимално  :lol:
*
« Отговор #27 -: Юни 14, 2007, 15:38:54 pm »
Ели, радвам се да те видя.
Надявам се да си добре.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*

Zlatulka

• *
  • 2153
  • Спермограма се прави САМО в клиника по стерилитет!
« Отговор #28 -: Юни 14, 2007, 15:48:58 pm »
На мен пък наскоро ми се наложи да кажа на колегите: "..Просто напълнях тази зима.." :oops: Омъжена съм от година почти и явно всички "очакват" клюки..

*

Eli_

• 516
  • Тъпа и упорита !!!
« Отговор #29 -: Юни 14, 2007, 17:09:04 pm »
Благодаря ,white ! Добре съм ,от както зарязах всичко съм много добре  :lol: Постоянно съм "на черешата" ... не съжалявам ,че постъпих така ,а пък за бебето - изобщо незнам кога и как ?!
Сегашната ми връзка не е още на тоя етап , а и аз от една страна се страхувам да започваме да опитваме ,защото ме е страх ,че всичко ще се повтори  :(
Ще ви държа в течение  :wink:
*
« Отговор #30 -: Юни 14, 2007, 17:16:01 pm »
Нищо няма да се повтори. Този път всичко ще е наред и няма да има нужда нищо "да правиш". Без думи ще започнете. :wink:
Сега се наслади на емоцията.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #31 -: Юни 23, 2007, 01:07:37 am »
Днес за първи път влезнах в този подфорум и си зачетох. Много хора са попадали в такива конфузни ситуации.
И аз се сблъсках с тези "любезни" въпроси. В началото ме болеше, после спрях да им обръщам внимание, след още година - и любознателните комшии спряха да питат. Ние се оженихме много набързо и всички си мислиха, че причината е бебе. Да, ама Не. И започнаха въпросите. След 5 години се появи едно хубаво момиченце. Мирясаха. Е, да ама детето поодрасна и се започна наново - няма ли да повториш.
Умора нямят тия хора. Вече въобще не им се връзвам. Обръщам го на шега. Като ме попитат им отговарям "Щъркелът ми се пенсионира". И те почват да гледат тъпо, защото не могат да разберат за какво иде реч. И понеже, за да не се разбере, че не са схванали - спират да задават тоя въпрос.  :? А аз тихо си "злорадствам", че съм ги сложила на място.  :lol:
И при мен стават нещата по трудно. Но аз за себе си съм намерила решение - подадохме документи за осиновяване. И сега чакаме. Но това е друга тема.
Не им обръщайте внимание момичета. Повечето задават тия въпроси просто така, не с лоши мисли.
« Отговор #32 -: Юни 23, 2007, 04:02:53 am »
Като ме попитат им отговарям "Щъркелът ми се пенсионира". И те почват да гледат тъпо, защото не могат да разберат за какво иде реч.

:lol: :lol: :lol:

[/url]