0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: Билки за забременяване от чичо Стефан
« Отговор #20 -: Февруари 06, 2007, 17:31:14 pm »
за6то да не разбираме 4овека отсре6та бе плам4о и за6то да го оставяме да си живее в илузии, наи малкото което може6 да направи6 за някои е да му покаже6 верният пат от там нататак си е негов избор и напратив по добре да отнеме6 напразни надежди и даде6 истински за които си заслужава  да се надява6
знам те 4е си твардоглава :D и си вярваи в билките,няма ни6то ло6о в това да ги пие6 като ти се пият и като ти се занимава да ги баркоти6 , все пак всеки си има хоби и ти желая от сарце  много скоро да се похвали6 и да не измине6 никога ама никога патя на накои моми4ета тук,за да не ти се налага да разбира6 4е само с билки не се лекува стерилитет и др болести разбира се и не приемаи постинга ми,4е имам не6то против тебе,напротив то4но за6тото те 4увставам по близка искам да те предпазя от тези празни надежди ;ОК
Entre ce que je pense, ce que je veux dire, ce que je dis, ce que tu veux entendre , ce que tu crois entendre et ce que tu entends, il y a au moins 6 bonnes raisons de ne pas se comprendre....

Je suis  sous le choc et endeuillé des faits dramatiques qui se sont déroulés dans la crèche "Fabeltjesland" à Termonde.SINCERES CONDOLEANCES AUX FAMILLES DES VICTIMES ....
*

Vily

• *
  • 22
  • И НА НАС ЩЕ СЕ СЛУЧИ!!!!
« Отговор #21 -: Февруари 07, 2007, 10:50:41 am »
Билба,здравей!Няма да коментирам писанията на вси4ки останали,само искам да те помоля да напишеш рецептата на чичо Стефан,защото има хора,които се интересуват от нея!
Не обращай внимание на всички тези нападки,защтото винаги има надежда,за тези които вярват! :goodluck: :balk_103:
Наистина ще очаквам да прочета рецептата,а и мои приятели също се интересуват от нея!Около мен има поне 2-3 двойки,които опитват всичко(и съвременна медицина и алтернативна),за да сбъднат мечтата си да имат дете!
Нека не бъдем толкова скептични кам алтернативите!
УСПЕХ на всички от сърце!!!
« Отговор #22 -: Февруари 07, 2007, 12:52:38 pm »
Ехо , Вили !....
Рецептите на чичо Стефан , или който и да е там чичо, си ги пишете на лични!
Вярвайте в каквото искате , но не натрапвайте идеята , че купчина треволяци , видиш ли , ще вземат да направят жените бременни!

Тук влизат , хора с репродуктивни проблеми , които се нуждаят от медицински специалисти в областта на репродуктивното здраве , и много от тях ,нямат цялото време на света , за да ПРОБВАТ!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #23 -: Февруари 07, 2007, 12:59:38 pm »
Сега ще забраня думите "нападки", "нападам", "нападат" и техните производни защото взе леееееееко да ми писва от сапунките и желанието за интрига във всяка втора тема.

Мили дами, детската градина е другаде, тук никой никого не напада, ако искате интриги, моля, има огромно количество форуми, в които ще бъдете посрещнати с отворени обятия. Тук се придържайте към фактологията и добрия тон, моля.

Опити от 4 месеца не са никакъв проблем. С билки, без билки, но с правилен секс, ако няма проблеми, ще стане. Ако не стане до 1 година опити при възраст на жената до 35 години, тогава се говори за инфертилитет и се ходи на доктор.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*
« Отговор #24 -: Февруари 07, 2007, 14:04:59 pm »
Сега ще забраня думите "нападки", "нападам", "нападат" и техните производни защото взе леееееееко да ми писва от сапунките и желанието за интрига във всяка втора тема.
:good_post:
Чудесна идея, така няма да ми се налага след почти всяко трето мнение да обяснявам, че не искам да нападам никого.
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #25 -: Февруари 09, 2007, 06:58:40 am »
Цитат
Мили дами, детската градина е другаде, тук никой никого не напада, ако искате интриги, моля, има огромно количество форуми, в които ще бъдете посрещнати с отворени обятия.

Браво, Мели!
« Отговор #26 -: Март 05, 2007, 09:54:08 am »
Здравейте момичета.Днес си направих тест на дата на М и имам две чертички :D но втората е доста бледа
« Отговор #27 -: Март 05, 2007, 10:19:51 am »
Здравейте момичета.Днес си направих тест на дата на М и имам две чертички :D но втората е доста бледа
Честито!  :balk_16: :D

« Отговор #28 -: Март 07, 2007, 20:09:55 pm »
 :lol: :lol: :lol: Брях направих си труда да изчета цялата тема, да видя кви са тези билки, а сега....
Честито!
« Последна редакция: Март 08, 2007, 21:10:46 pm от Ledena_luna »
url=http://www.zachatie.org/drz2010][/url]
*

peti_pati

• 746
  • Обещах на Марианче-догодина на днешния празник
« Отговор #29 -: Март 08, 2007, 10:24:47 am »
Първо, честито на Билба :D :D :D.

Най-жалкото от цялата тази тема е, че сега някои момичета ще вземат да повярват, че билките са чудотворни  :x :(.
Намерихме нашето синче.
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
« Отговор #30 -: Март 08, 2007, 11:08:49 am »
Няма страшно, темата от самото начало беше пределно ясна - човек, който няма проблеми, се прави на интересен в нашия форум.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу