Здравейте, момичета. Ще помоля пълво да ме извините, но досега не съм се престрашавала да се регистрирам в нито един форум. Но вече не издържам. Цяла седмица не мога да спям, не мога да върша нищо - направо ще се побъркам. Сигурно сте се наслушали на всякакви неща, но след дълго ровене в Мрежата, така и не намерих задоволителен отговор на моя въпрос. А той е - колко време остава в кръвта Pregnil-а и може да даде фалшив положителен резултат за бременност. Миналия месец ми поставиха еднократно от лекарството - 10000 единици. След девет дни си направих уринен тест за бременност - отрицателен. На датата, когато трябваше да ми дойде М - дойде и надеждите ми рухнаха. Моного ми беше мъчно. Този месец пак опитахме, като изпълнявахме точно указанията на лекаря. А и показанията ми бяха по-добри. На 23.07. отново ми сложиха 10000 единици от лекарството. В неделя - 29.07 - направих уринен тест, който показа бледа втора линия. Полудях от радост - може би не трябваше. Но откъде да знам, че Прегнила може да остане толкова време в кръвта. Не издържах и на 30.07. си направих кръвен тест - положителен, съответстващ на 3-4 г.с., точният показател не си го спомням, но референтните граници започваха от 9, а моят резултат беше 17, и нещо. Още повече се зарадвах и му повярвах, тъй като съвпадаше с датата, която трябваше да съм заченала и най-накрая годишното чакане да приключи. Преди два дни обаче започнах да си мисля много сериозно върху въпроса са Прегнила и може ли той да даде подобно отражение. На едно единствено място успях да намеря, че организмът се изчиствал напълно от него на 8-мия ден, но не пишеше при наличие на какво количество. А и възможно ли е да даде такива показатели като моите на осмия ден след неговото прилагане? Определено вече не можех да си намеря място от ужас и вчера си купих тест - тази сутрин го направих и просто не съм на себе си - повече от отрицателен - нямаше дори бледа втора чертичка.Знам, че трябва да чакам датата на М, но нямам сили - нищо не мога да правя, толкова съм изнервена. Не знам как ще издържа още цяла седмица /когато трябва да ми дойде/ и как ще ми се отрази, ако резултатът е отрицателна бременност. Но реших повече тестове да не си правя, докато не ми закъснее - Дай Боже! Някой има ли подебен случай или обяснение, различно от моето?