0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

tonyorh

Някой правил ли и Ин витро в клиника Селена Пловдив
Моля да сподели мнение
*
Re: мнение за ин витро център Селена Пловдив
« Отговор #1 -: Март 20, 2007, 18:08:04 pm »
Здравей,защо не се регистрираш?Аз разбрах за две момичета,които са правили ин витро в Селена-едната е в 3-ти,а другата в 4-ти месец.Разбира се всичко е много индивидуално.ще се радвам ако някой даде повече информация,но си мисля,че момичета,които са се преборили с този проблем,може би не влизат в този форум вече!
*
« Отговор #2 -: Март 20, 2007, 18:34:39 pm »
При кой лекар си там?
*

tonyorh

« Отговор #3 -: Март 21, 2007, 11:33:09 am »
Аз смятам да правя ин витро при д-р Ставрев и засега съм доволна, но все още не съм започнала същинската процедура. Това ще ми е за първи път и затова се интересувам от това дали някой е правил ин витро там. Чувала съм само добри неща за клиниката но все пак ... да чуем и някой преминал през процедурата там
*
« Отговор #4 -: Март 22, 2007, 18:28:23 pm »
Ако е удобно би ли ми казала какво е положението при теб?Каква е причината за стерилитета?Можеш да ми пишеш на лични ако искаш.От Пловдив ли си?И аз се инересувам за това!
« Отговор #5 -: Март 23, 2007, 14:48:15 pm »
Нека да пише тук и мен ме интересува.Пак и нали за това е форума повече и достъпна информация за всички.Благодаря предварително.
« Отговор #6 -: Март 23, 2007, 14:56:35 pm »
 :oops:Ако е удобно разбира се не се съобразих.
*
« Отговор #7 -: Март 23, 2007, 16:50:43 pm »
Разбира се,че е хубаво да пише във форума,та и други да се информират!
*
« Отговор #8 -: Май 16, 2007, 22:46:17 pm »
май по4ти никой не прави АРТ в пловдив или тези които правят не пишат, това е много обезнадеждаващо, аз ли4но съм от пловдив, в момента съм в 4ужбина, но лятото ще се прибирам в пловдив за малко и исках да опитам поне инсе някъде, но инфо за пловдив липсва, което ме кара да се замисля дали да не отида до софия, макар 4е това допълнително би забавило и затруднило процедурата
моля ви пишете, какво и къде сте правили в пловдив и колко време ви е отнело
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #9 -: Май 16, 2007, 22:53:25 pm »
Мiori, ако ще правиш инсе ти препоръчвам д-р Даскалов и Мели. Те работят в Пловдив и много момичета се лекуват при тях. Аз съм в момента за ин витро, но ако се стигне до инсе - ще е при тях. Ще ви направят и спермограма, а работят и с донорски сперматозоиди. Успех!

*
« Отговор #10 -: Май 17, 2007, 11:45:45 am »
du6ka
супер си, най после някакво инфо за пловдив, ти ин-витрото не го ли правиш при тях, а къде ако не е тайна, + знаеш ли дали те работят през Юни, някъде про4етох 4е клиниките в бг не работели през лятото?! Сега ще се опитам да намеря инфо за клиниката
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

*
« Отговор #11 -: Май 17, 2007, 12:05:36 pm »
Миори, д-р Даскалова и д-р Даскалов работят в кливика Торакс в Пловдив.
Д-р Даскалова пише с ник Мели и има тема в подфорума "Стерилитет при мъжа". Можеш там да й зададеш въпроси.
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=9096.0
Д-р Даскалов има тема в подфорум " Опити за забременяване".
http://www.zachatie.org/forum/index.php?topic=9085.0

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
*
« Отговор #12 -: Май 17, 2007, 14:12:35 pm »
Аз съм правила едно инвитро в Пловдив. Неуспешно. Като цяло мнението ми е, че лекарите от Пловдив имат далеч по-малък опит в инвитро процедурите от колегите си в София. Аз лично не бих направила следващ опит където и да било в Пловдив.
Мисля, че проблема е предимно в ембриолозите.
Още нещо - на т.нар. д-р Ставрев не бих се доверила никога повече.
« Отговор #13 -: Май 17, 2007, 14:19:58 pm »
Аз съм правила ин витро в клиника Бора в Пловдив но,за съжаление и моето мнение е  като на ТА- не бих правила друк опит в Пловдив просто защото лекарите нямат нужния опит и не искам повече да съм опитно зайче.tonyorh ако имаш въпроси питай ще ти помогна с каквото мога.
Вярвай в трудни моменти,смей се когато тъжиш,лесно е глава да отпуснеш,трудно е да победиш!
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #14 -: Май 17, 2007, 14:28:53 pm »
От моя опит, съм казвала и ви казвам: за АРТ посещавайте клиники и лекари с опит!
Успех на всички ни! :)

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #15 -: Май 17, 2007, 16:38:46 pm »
ай, то4но се зарадвах и се появиха постинги от препатили в пловдив, аз мисля 4е изследванията поне ще направя все пак там, а пък за другото ще раз4итам на вътрешната ми интуиция за отдадеността на докторите, защото за мен проблема не е в това дали са добри професионалисти, а дали си вършат работата със страст/така да се каже/ мисля 4е в бг много от лекарите гледат на теб като на портфейл, а не като на 4овешко същество с проблем, аз ли4но, понеже живея в 4ужбина, като си отида в бг , 90% от хората с които влизам в контакт, ако разберат от къде идвам, долар4ета блесват в о4ите им
може доктора да не е с опит от ранга на светилата ембриолози в бг, но ако те вземе насериозно, мисля 4е шанса е дори по-голям от този ако отидеш при доказано най-добрият
скоро излезе една статия за 4астните клиники по безплодие в лондон и ако щете вярвайте, от 70 клиники, казаха 4е едва 3-4 работят съвестно и на ниво, така 4е проблема е глобален и не засяга само бг
извода е 4е ни трябва много пове4е късмет, дори от добър лекар

Дано късмета ни споходи където и да сме

*
« Отговор #16 -: Май 17, 2007, 16:41:51 pm »
Ще се включа в темата, макар да нямам наблюдения за клиника "Селена". Имам неуспешно инвитро в клиника "Бора" - Пловдив и успешно икси в клиника "Надежда" София. Основната разлика между Софийските и Пловдивските клиники е, че в Пловдив лекарите работят по един и същ начин с всички пациенти и ако случайно протокола се случи подходящ за теб - нещата се получават. В София поради големият си опит лекарите подхождат индивидуално към всеки пациент, което многократно увеличава шансовете за успех.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #17 -: Май 17, 2007, 16:50:00 pm »
Цитат
извода е 4е ни трябва много пове4е късмет, дори от добър лекар

щом така си рекла, добре така да е!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #18 -: Май 17, 2007, 21:44:10 pm »
За Пловдив........ако е инсе ти препоръчвам д-р Даскалов Торакс.
Ако става въпрос за ин-витро,ИКСИ.....София или Варна(В Пловдив нямат достатъчен опит).В Пловдив можеш да си проследиш стимулация,някои от момичета са си проследявали стимулация при д-р Даскалов. :D
*
« Отговор #19 -: Май 18, 2007, 00:00:59 am »
разбрах зна4и, не ми се ще да рискувам с по-сложните процедури в пловдив
но ще запо4на там с инсе, все пак е нещо и ще видим как ще тръгне, така се надявам да стане от първия път, не знам с вас как е и как е било, направо 4увствам 4е ще стане от раз
не знам защо процента при инсе е толкоз нисък 6-7 % в писмото от ли4ната ми лекарка пише за лондон, но как така пове4ето ми приятелки са бременни от мъжете им от първия път, даже една "от въздуха " е хванала дето се вика, а ако ти налеят ка4ествена сперма то4но в деня на овулацията, защо да не стане и защо е толкоз нисък процента, не разбирам
но така се надъхах да пробвам, 4акам само да стане Юни, по-малко от месец остана