0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Аз май имам проблем
« Отговор #20 -: Юни 21, 2005, 12:17:26 pm »
Е,това е хубава новина. :kiss: на малкия.
май имам проблем
« Отговор #21 -: Юни 21, 2005, 12:36:19 pm »
Браво момиче,
казах ли ти, че трябва да си спокойна и всичко ще е наред. Радвам се че резултата е добър. Слагаха ли ти проявител?
Пиши подробности.
Целувам те и те прегръщам!
 :wink:
май имам проблем
« Отговор #22 -: Юни 21, 2005, 12:47:55 pm »
Всичко мина О.К Обаче продължи много дълго време точно един час.Тази мацка там каза че ще отнеме половин час,ама то продължи точно един час.Което ме притесни доста защото си помислих че са видели нещо :oops: и искат да го разгледат по подробно.Добре че съм била на грешния път.Контрасно ми сложиха ама ми подуха вената.Вобщи линии голям страх брах но сега всичко е О.К.Поздрави на всички и да ви се случват само хубави неща :D
май имам проблем
« Отговор #23 -: Юни 21, 2005, 12:54:17 pm »
Да знам че продължава дълго мила, но като е добър резултата всичко е ок.
Аз колко рев изревах докато чуя резултата, тогава баща ми ме закара до пловдив и той горкия като казаха че всичко ми е наред се разплака с мен!
Късмет и успех и на теб мила.
май имам проблем
« Отговор #24 -: Юни 21, 2005, 12:59:37 pm »
При мен изненадата беше голяма понеже отидох сама понеже мъжа ми е на работа,пък и няма смисъл да чака от вън .И като излизам насреща ми свекъра направо се втрещих от приятната изненада.Каза че предпочитал да се тревожи в болницата от колкото да седи и да чака вкъще :D
май имам проблем
« Отговор #25 -: Юни 21, 2005, 16:27:00 pm »
Е, браво и от мене - сега да смъкнете стойностите и да действате това остава - но си провери ову-то има ли го или го няма!
Матей - 1.04.2006 г
май имам проблем
« Отговор #26 -: Юни 21, 2005, 18:01:45 pm »
Браво мила  много се радвам за хубавия резултат :D  :D .
Както каза и Вени сега трябва да следиш дали имаш овулация!!!!
май имам проблем
« Отговор #27 -: Юни 21, 2005, 18:50:17 pm »
Благодаря ви на всички за поздравленията.От следващия М хващам пак температурата /то дано да не дойде ама едва ли).Да видим какво ще излезе пък и трябва да видя какво ще каже ендокриноложката утре.Все пак трябва да го свалим пролактина.и тогава ще се моля някой не толкова заблуден  и мързелив плувец да стигне там където му е мястото :D .Успех на всички и да ви се случват много хубави неща :D
*
май имам проблем
« Отговор #28 -: Юни 22, 2005, 12:31:27 pm »
feodora, карай мъжа ти да скача, че да му се размърдат повечко плувците:))
Шегувам се:))
 :smiley_abxb:
май имам проблем
« Отговор #29 -: Юни 22, 2005, 14:24:13 pm »
Момичета да дам отчет след срещата със ендокриноложката.Два месеца на Бромкриптин както предполагах и аз,и съответно пазене да не би да реши да стане бебе,понеже не било желателно докато се пие лекарството да настъпва бременност и след това пак ще пускаме хормони.Незнам това със пазенето как ще стане след две години непазене ама ще се постараем :oops: Поздрави на всички :)
*
май имам проблем
« Отговор #30 -: Юни 22, 2005, 15:24:24 pm »
Не се притеснявай:))
Двата месеца ще минат много бързо. А и е важен крайният резултат. дано после всичко е наред с хормоните ти. А и дотогава мъжа ти може съвсем да се оправи
Горе главата и кураж:))
*
май имам проблем
« Отговор #31 -: Юни 22, 2005, 15:44:41 pm »
Цитат на: feodora
Два месеца на Бромкриптин както предполагах и аз,и съответно пазене да не би да реши да стане бебе,понеже не било желателно докато се пие лекарството да настъпва бременност :)

8O  8O  8O  8O  8O

Как така пазене? Не разбирам "не било желателно" да настъпва бременност докато се пие лекарството?

Аз пих Парлодел близо 5 години, от февруари месец съм на Достинекс - и двете лекарства са заместители на Бромокриптин-а.
И ще ги пия докато забременея. Спра ли да ги вземам - качва се Пролактина и съответно няма овулация.
От както пия Достинекс, имам двуфазна графика и хич, ама хич не се пазим...

Моя съвет е да провериш това с друг лекар - нещо няма логика.... :roll:
май имам проблем
« Отговор #32 -: Юни 22, 2005, 16:49:27 pm »
Ми да ти кажа честно не смятам да го спазвам това след прочетеното в този сайт.Даже има статия точно по този въпрос където е писано че няма проблем просто като настъпи бременност да се спре. И да отида при друга пак ще ми изпише същото или някой друг препарат пак от този тип.По въпроса за пазенето поне ще се избегне стреса дали е станало или не с което всички момичета тук са добре запознати.Тя каза че стреса също може да е причина за високия пролактин.Поздрави на всички :)Благодаря ти за съвета.Смятам да се възползвам от него и въобще да ни се пазим :bed:  :D
май имам проблем
« Отговор #33 -: Март 02, 2006, 14:50:24 pm »
Момичета -мъка пак .Вчера след лечение с бромокриптин ,намаляването на стойностите  от 2293 при референтни 513 на 177 единици,постепенно намаляване на бромокриптина и спирането му за два месеца -изследването от вчера -2068 8O .Въпроса ми е може ли миналата година ЯМР да не е видял образувание , смисъл да е бил толкова малък  :( .Тъпо звучи ,но наистина не знам какво да мисля.Сега пак ще започвам бромокриптина.Ще се радвам на вашите мнения .Благодаря предварително и късмет на всички :)