0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

май имам проблем
« -: Юни 13, 2005, 16:45:38 pm »
Момичета моля кажете ми -последна менструация-29.05.след 15 дневно закъснение :( .С много зор намерих лекарка която да ми направи хормонални.Добре но изтървахме срока смисъл -2-3 ден от цикъла но тя каза че нямало проблем да се направят и след овулация,въпреки че аз лично не знам кога е.Мерих температура но се оказа ,че има мъжки фактор и за това спрях.Та днес ги направих,а това са резултатите-
ЛХ-7,02млЕ/мл  реф.стойности-фол.ф.-2-15,луф.ф0,6-19,цик.пик-22-105
ФЛХ-4,00млЕ/мл    - фол.ф.3-20,лут.ф-1-12,цикл.пик-9-26
пролактин-2293,12млЕ/ :( -жени-29,47-513,04
естрадиол-450pmol/L--фол.фаза-143-694,лут фаза-345-1864,циклов пик-176-1134
тестотерон-3,37nmol/L :( -ж.-0,1735-2,533
Това което виждам май е видимо завишен пролактин и тестотерон.Вие как мислите,моля ви за коментарите ви и съветите ви.Утре съм при генеколога но чак следобед.Момичета разчитам много на вас.Извинете че стана дълго ама няма как иначе
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
май имам проблем
« Отговор #1 -: Юни 13, 2005, 16:50:09 pm »
на кой ден от цикъла са правени, не разбрах?
иначе, и сама си видяла кое не е в норма, няма какво да коментираме тук.
трябва ти лекарско мнение...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
май имам проблем
« Отговор #2 -: Юни 13, 2005, 16:58:36 pm »
Пролактина е доста висок. Трябва да се коснултираш с гинеколога си и с ендокринолог.
Той ще ти каже какво да се направи - евентуално лекарства да  ти предпише за нормализирането му.
май имам проблем
« Отговор #3 -: Юни 13, 2005, 17:02:48 pm »
Благодаря ви момичета.Много сте бързи :)
май имам проблем
« Отговор #4 -: Юни 14, 2005, 11:08:19 am »
Аз също имах много високи стойностти на Пролактин, но спокойно не се притеснявай има лекарства, които го вкарват в норма. Просто трябва да се консултираш с гинеколога при който ходиш и да спазваш каквото ти предпишат. УСПЕХ!
*
май имам проблем
« Отговор #5 -: Юни 15, 2005, 15:33:37 pm »
feodora,
какво каза гинеколога?Предписа ли ти нещо?
май имам проблем
« Отговор #6 -: Юни 15, 2005, 18:03:36 pm »
Посетих генеколожката ,тя ме прати на ендокринолог,а ендокриноложката ще ме праща на ядрено-магнитен резонанс  :( .Казах и че не са спазени условията за гърдите и почивката,но както предполагах тя каза че при тези стойности това просто няма значение.Така че момичета стискайте ми палци да не се окаже пролактином :( .Доста се страхувам и направо ми се реве.Дано не са свършили лимита за този месц че да отида по скоро иначе ще трябва да чакам другия месец ,а притеснението ми е голямо :( .
май имам проблем
« Отговор #7 -: Юни 16, 2005, 08:53:06 am »
Не се притеснявай мила, аз също ходих на ядрено-магнитен резонанс и то по спешност, защото не можеха да разберат защо ми се покачва толкова бързо пролактина и аз бях много изплашена, но всичко мина ок. Така че спокойно, стискам палци всичко да е ок.
май имам проблем
« Отговор #8 -: Юни 16, 2005, 09:00:17 am »
Много ти благодаря .Току що ми се обадиха от ДКЦ-то имам разрешение и направление за ЯМД така че ще стане бързо.Дано няма нищо.
май имам проблем
« Отговор #9 -: Юни 16, 2005, 09:42:38 am »
Айде отивай и чакам с нетърпение резултата, който се чака около 2-3 часа обаче става на същия ден, ти къде ще го правиш? защо не дойдеш в чата
*
май имам проблем
« Отговор #10 -: Юни 16, 2005, 13:53:08 pm »
Стискаме ти палци.Всичко ще бъде наред, не го мисли.
 :goodluck:
май имам проблем
« Отговор #11 -: Юни 16, 2005, 19:01:48 pm »
Благодаря ви момичета.
май имам проблем
« Отговор #12 -: Юни 21, 2005, 00:08:58 am »
Цитат на: feodora
Току що ми се обадиха от ДКЦ-то имам разрешение и направление за ЯМД така че ще стане бързо.Дано няма нищо.

И аз минах по този път,само дето нямах повишен тестостерон.Притеснявах се много,особенно след като докторите ме хвърлиха в паника .Първо на рентген видяха някаква мъгла,после на скенера нищо не се видя и ме пратиха и на ЯМР и там нищо нямаше.Но ти не се притеснявай,дори и да ти открият нещо има достатъчно добри лекарства ,които ще ти помогнат.Ако на мен някой ми го беше казал това,преди изследванията  нямаше да ми побелее кичур коса ,докато чаках за резултатите.Само спокойно,за всичко се намира решение. :P
   Това което ме притеснява ,е ,че твърде много млади жени имат хормонални проблеми ,а причините са неизвестни???
май имам проблем
« Отговор #13 -: Юни 21, 2005, 09:17:21 am »
Здравейте момичета,много съм щастлива понеже вчера бях ЯМР и в главата ми няма нищо :oops: еее не съвсем нищо  :D .Няма пролактином .Явно е нещо друго ,утре ще ходя при ендокриноложката да каже какво да правим нататък.Много ми се иска да повторим изследванията,но ще видим.Утре чакам и изследванията на щитовидната и ще видим нещата комплексно. :D
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
май имам проблем
« Отговор #14 -: Юни 21, 2005, 09:18:15 am »
Бравооооо!!!!! Викни по една бира, де :wink:
май имам проблем
« Отговор #15 -: Юни 21, 2005, 09:32:29 am »
:band:    
 :beerdr:
извинете ама в заведението свършили картофите :eat:черпя всички виртуално с благодарности за подкрепата. :wink:  :D
*
май имам проблем
« Отговор #16 -: Юни 21, 2005, 10:06:11 am »
Много се радвам за теб,Феди и наистина следващият  път като се видим пак вече ще пием по една бира, нали? :D
май имам проблем
« Отговор #17 -: Юни 21, 2005, 10:22:35 am »
Ами аз почти предложих за бирата ама някакси беше много плахо :oops: но следващия път ще е на бира. :D
*
май имам проблем
« Отговор #18 -: Юни 21, 2005, 11:10:02 am »
Да със сигурност ще е така :wink:
*
май имам проблем
« Отговор #19 -: Юни 21, 2005, 11:43:20 am »
За бирата бройте ме и мен:))
То вярно, че feodora предложи да пием бира, ама ние много скромни бяхме:)))