Здравейте Д-р Тачева ,
Радвам се , че имам възможността да се обърна към Вас .
Казвам се Татяна , на 27 г. и имам три несполучливи бременности приключващи с кюретаж поради липса на ембрион / кух плоден сак /.След първата такава бременност реших , че е просто лош късмет . След втората ни казаха , че няма обяснима причина за случваштото се и че в медецината тази диагноза била описана като " Тай наречената случайна грешка " . След третата кошмарна бременност направихме всички необходими изследвания / генетични , хормонални , имунологични , микробиологични , спермограма и т.н. / . Всички все с добри резултати , хистологичните правени след кюретажите също . Една година след последния аборт реших да опитам отново . Тъйкато не се получи се обърнах към специалист по стерилитет . При провеждане на фоликулометрията се оказа , че нямам овулация . Бяха ми предписани стимулиращи лекарства , но и след тях до ден днешен не се получава . Правихме много консултации със специалисти , но все не стигаме до изход от ситуацията . Ще съм Ви много благодарна , ако можете да ме посъветвате какво да правя .
С благодарности ,
Таня