0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Кървене по време на Декапептил
« -: Март 21, 2007, 18:00:16 pm »
Здравейте! 10-ти ден съм на Декапептил и имам леко кървене, което от 2 дена малко се позасили. Бихте ли ми казали дали това се дължи на Декапептила или е от сондажа, но сондажа беше преди 15 дни. Много се притеснявам. Предварително благодаря!
Re: Кървене по време на Декапептил
« Отговор #1 -: Март 21, 2007, 19:00:52 pm »
Това най-вероятно се дължи на ниски нива на естрогените и заради действието на Декапептил-а.

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #2 -: Март 21, 2007, 19:28:18 pm »
  Аз прокървих леко на втория ден с Декапептил и зацапвах леко 3 дни, после зацапването спря,на деветия пак зацапах и на 11 ден ми дойде цикъла. Първо се постреснах, но реших да не обръщам внимание и се нормализираха нещата. Ами ти от кой ден на цикъла почна Декапептила? Може би е нормално и трябва вече да ти идва?
Проблемът е възможност да покажеш на какво си способен.
« Отговор #3 -: Март 21, 2007, 22:42:22 pm »
Декапептил 0,1 започнах на 2-ри ден от цикъла-12.03. Обикновено цикъла ми е 5 дни. След това зацапването почти спря, но преди 2 дена се усили. И аз мисля, че е от Декапептила, но не знам дали е нормално и докога ще продължи. Иначе в други ден ме викат за изследване на Е2.
*

Osiana

• 4888
  • Обещах, че повече никога няма да обещавам...
« Отговор #4 -: Март 21, 2007, 23:06:09 pm »
Аз също мисля че е от Декапептила. В листовката пише, че може да се получи кървене. Или пък да забави М. ...и какво ли още не.
Цветя 2009 Рози Цветя 2008

"Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса.
Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."
« Отговор #5 -: Март 22, 2007, 12:02:44 pm »
Morenka , не мога да ти помогна с информация, но не се въздържах  :(
В бг-мамма има потребителка Морена,която отскоро е бременна. Нека това сходство в ник-овете да е за добро! Успех, мила!
« Отговор #6 -: Март 22, 2007, 13:49:49 pm »
Благодаря много, *vera! :balk_21:
Мерси и на Миники, Lilit, Osiana за отговорите!
Утре, като отида при док, ще попитам.
Успех на всички момичета от този прекрасен форум!