Не си ги назначавам сама, моята докторка ми ги назначи.
Достинекса го започнах на 1 вечер, после на 1/2 сутрин и вечер, после на четвъртинка пак така.
Сега съм на парлодел, който също започнах на половинка сутрин и вечер, а сега и него на четвъртинка сутрин и вечер защото доста бързо ми подейства
Но въпреки всичко ову не идва!
Дано да имаш успех.Аз съм на такива лекарства вече 5 години.Отначало бях на парлодел 1 година.Към 6,7 месец,започнах да имам овулация.Но организма ми не понасяше парлодела(сваляше ми много и без това ниското кръвно) и си припадах.Преминах на Бромкриптин,но и него нещо не ми понася(пия го вече 4и 1/2 години),и преди 2 дена съм направила 20 секунден епилептичен припадък,пред мъжа ми.А никога не съм имала такива проблеми,а и доколкото знам епилепсията започва да се проявява още докато си дете.Ходихме на суперскенер,40 минути ми снимаха мозъка от всякъде,но не се откри да имам данни за епилепсия.След това започнаха да ме разпитват дали приемам някакви лекарства,наркотици и т.н.Казах за бромкриптина и колко време го пия.Те ми се изсмяха и ми отговориха,че при много емоционални натури ,предизвиква дори и по-сериозни проблеми като:удар,инсулт ,неволеви конвулсни реакции и т.н.
Днес бях на гинеколог и той ми предписа Достинекс.Но тябва да го вземам по 1/2таблетка на 3 дена.
A ти проверила ли си ,дали всичко при теб е наред?Да не да имаш запушени тръби ?Или хламидии?Или сраствания ?Или кистозни яйчници?
А ако това ти е наред ,имай предвид,че хормоналните заболявания се лекуват най-трудно и най-дълго.От колко време ги пиеш тези лекарства?Аз ти казвам до 6-7 месеца след като си ги започнала ,очаквай овулация.
АЗ се опитвам да имам дете от 4 години,но уви,не се получава,макар че имам овулация.Доктора иска да ми проследи хормоните отново 1 месец след като бъда на Достинекс и оттам в зависимост от стойностите,ще ми даде да пия и ПРОГЕСТЕРОН,което се предполага ,че ще увеличи шансовете за забременяване.Питай докторката си за това.