0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

testosteron
« -: Март 23, 2007, 15:38:23 pm »
моля ви , кажете си мнението!моят лекар искаше да ми жиди тестостерона и току що  си получих резултатите 6,6 , а референтните граници са 1,04-2.43.Уплаших се . Какво 6те ми кажете по вапроса това значи ли 4е немога да забременея? благодаря ви
Да откриваш радост в чуждата радост : това е ключа към щастието
Re: testosteron
« Отговор #1 -: Март 23, 2007, 16:06:57 pm »
Аз не разбирам много от хормони, но мисля си има начини за сваляне нивото на тестостерон. 
Включих се само да ти кажа  да не изпадаш в такива паника.
Можеш да забременееш разбира се, особено ако имаш само този проблем!
« Отговор #2 -: Март 23, 2007, 22:46:29 pm »
благодаря ти за думите.направо се паникьосах отна4ало . ще видя какво ще каже лекарят
*

denis

• 11303
  • Chaos absolute...
« Отговор #3 -: Март 24, 2007, 07:35:56 am »
Ако пушиш - откажи цигарите.
Никотина повишава тестостерона.
Дано да няма сериозни проблеми. Успех и кажи какво е казал лекарят ти.

ПП.Високите нива на тестостерона подтискат О.

Овулацията е от 12 до 48 час след (+) тест за О.
Виж тук...
МЦ - Ендометриум
« Отговор #4 -: Март 25, 2007, 00:25:01 am »
благодаря за саветите.спирам да пуша ве4е окончателно.незнаех за пушенето и тестостерона.благодаря ти още веднаж.
*

novi4ka

« Отговор #5 -: Април 01, 2007, 16:51:34 pm »
 iskam da ti kaja, 4e az imam sy6tiq problem - povi6eno nivo na testosterona.
ne znam po kakyv povod sa ti izsledvali hormonite, no pri men be6e neredoven cikyl ( za 12 meseca samo 6 pyti). Lekarkata mi taka i ne mi kaza na kakvo se dylji, no pone me pouspokoi. predpisa mi hap4eta, koito trqbva da piq 6 meseca i sled tova otnovo na izsledvaniq.
 Nqma da kriq, 4e vypreki vsi4ko sym v pylna panika i samo zdraviqt mi razum ne mi pozvolqva da izpadna v diva isteriq i da zakre6tq po ulicite... ;)

syvsem skoro oba4e smqtam otnovo da otida, za6toto vse o6te ne sym zapo4nala le4enieto i tova mnogo me iznervq.

6te mi byde interesno da pro4eta kakvo ti e kazal tvoq lekar.
« Отговор #6 -: Април 11, 2007, 13:35:58 pm »
здравейте.съжелявам че не съм писала скоро , но напоследък нямах много време.След като ми свър6и отидох на лекар с резултатите за тестостерона и тои ме изпрати при ендокринилог , който ми изписа някакжо лекарство за регулирането му.Днес смятам да запо4на ле4ението така чепожелайте ми успех.Аз много искам да забременея и много се надявам това да стане скоро.Това е засега ако има не6то ново около мен пак 6те пи6а
*
« Отговор #7 -: Април 11, 2007, 13:39:44 pm »
тои ме изпрати при ендокринилог , който ми изписа някакжо лекарство за регулирането му.
А би ли казала какво лекарство са ти изписали?
« Отговор #8 -: Април 11, 2007, 13:49:14 pm »
6те ти пи6а като го купя 4е не6то не се раз4ита на тази рецепта.нали ги знае6 докторите как пи6ат .......... :(