0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

ниво на кръвопотока
« -: Март 24, 2007, 20:35:21 pm »
Вчера бях на преглед и др.каза,че кръвопотока е малко под нормата.Аз съм в 18г.с.а точното ниво се достигало около 24г.с.Знаете ли нещо повече по този въпрос?Дано да съм се изразила правилно и ви благодаря предварително!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: ниво на кръвопотока
« Отговор #1 -: Март 24, 2007, 20:42:52 pm »
Консултирай се и с друг лекар. Понякога има разминаване с реалното положение.
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
« Отговор #2 -: Март 25, 2007, 11:57:23 am »
подкрепям Лали и бих ти препъръчала да ходиш на доплер 1-2 пъти месечно.
<br />
« Отговор #3 -: Март 25, 2007, 12:36:06 pm »
Аз ходя при др.Димитрова от Фемина.Тя ми прави доплер,но понеже имам 1 аборт по медицински показатели тя ме гледа "през лупа".Каза,че все още няма нищо тревожно,но ме изпрати за консултация при др.Спасов,но в началото на м.май,когато ще съм в 24-25г.с.
*
« Отговор #4 -: Март 25, 2007, 13:20:13 pm »
Не се притеснявай д-р Димитрова е добър лекар, но нищо не пречи да потърсиш и друго мнение преди май месец.
успех
*

lady_11

• 3217
  • МЕТЛАТА - любимото ми превозно средство!
« Отговор #5 -: Март 25, 2007, 17:33:10 pm »
Споко, Димитрова и на мен ми каза, че кръвопотока от ляво не й харесвал.
При Спасов си на фетална ехокардиография, той въобще не гледа кръвопотока на матката, а на сърцето на бебо.
« Отговор #6 -: Март 25, 2007, 22:06:16 pm »
Тази Димитрова хич не ми вдъхва доверие на мен,това ще ви кажа!Моя приятелка ходи при нея,не хареса левия кръвопоток.Нещо много шаблонно се изказва!
Аз бях при доктор Георгиев в клиника "Надежда" и съм доволна.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #7 -: Март 25, 2007, 22:12:21 pm »
Димитрова е може би най-добрата в тази област или поне - една от най-добрите.
това, че е изказала еднакви становища за няколко различни пациенти изобщо не ви дава основание да я подозирате.
аз се следих цяла бременност при нея по отношение на кръвоток и кръвоснабдяване на матка, плацента и плод - поради антифосфолипиден синдром, 2 спонтанни аборта и високо кръвно. всички нейни колеги, с които съм говорила, я препоръчват горещо за такива проблеми.

cecka, щом се следиш при Димитрова - по-добре от това като избор едва ли имаш.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

lady_11

• 3217
« Отговор #8 -: Март 26, 2007, 07:49:21 am »
Цитат
това, че е изказала еднакви становища за няколко различни пациенти изобщо не ви дава основание да я подозирате.
Не я подозирам,а изказвам мнение. Седмица след нейния преглед д-р Дяволов не видя нищо на кръвопотока и каза, че е в норма.
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #9 -: Март 26, 2007, 08:37:53 am »
Цитат
Не я подозирам,а изказвам мнение. Седмица след нейния преглед д-р Дяволов не видя нищо на кръвопотока и каза, че е в норма.

1. аз имах предвид изказването на olianata, на която Димитрова не вдъхнала доверие, защото изказала една и съща диагноза за 2-ма различни пациенти.
2. Дяволов от тия неща не разбира колкото Димитрова, вервай ми.
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

lady_11

• 3217
« Отговор #10 -: Март 26, 2007, 09:00:19 am »
Цитат
Дяволов от тия неща не разбира колкото Димитрова, вервай ми. 
Може, не споря.