0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Хера

• 908
  • романтично люлякова
Незнаех дали тук трябва да го напиша това...но чувствах, че трябва да го напиша...може би защото съм радостна.
Може би помните м.май2006г. когато един камион отне живота на едно 40 дневно бебче заченато инвитро. Трагедия...болка...студ
Майката на момчето /т.е бабата/ е приятелка на моята майка. Вярваша жена. Ходила в събота на църква да запише младата жена да четат молитва за здраве и успех понеже са направили втория опит /поет от клиниката на Щерев/ инвитро. Попът казал на бабата ако имат познато малко дете да му купят нещо и детето да носи дрехата на Благовещение /т.е вчера/ Вчера също така правиха и кръвният тест. В събота бабата позвънила в майка ми и помолила да занесе на Слави /моят 6 месечен син/ едни ританки и ако може на Благовещение той да ги носи. Незнам дали защото Слави вчера цял ден беше с подарените ританки.....дали защото бабата е ходила в църката...дали защото беше такъв голям празник вчера....или просто съдбата е решила да даде втори шанс на родителите но младата е жена е бременна за втори път от инвитро. Радвам се...стискам палци на цялото им семейство.
Нека им пожелаем успех :)
Моята зимна приказка - 21.09.2006
Пролетната приказка  - 21.04.2011
*
трогателно!!!
ще стискам всички палци всичко да е наред!!!!!
*
Радвам се за тези хора! Спомням си трагедията - целия град беше потресен. Дано всичко да е наред и да се радват на рожбата си.

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
ох, тръпки ме побиха от вълнение...
хайде дано този път...., дано...
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

Това е прекрасно!Желая им много късмет и щастие за в ъдеще!!!
*

tedi91

• 275
  • Аз обичам моя съпруг!
Стискам им палци :crossfingers:Този пьт всичко при тях ще бьде наред!

*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
дано този път съдбата ги възнагради и да се радват на своята рожба.късмет
никога не отстъпвай на принципите си!
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Късмет. :lol:
*
Стискам палци за лека бременност и още по-леко раждане! И нека тяхното дете да расте здраво и дъъъълги години да ги радва и да ги слушка!

А жестът, който е направил екипът на клиниката, е похвален.
Хера, скоро си мислих за тези хорица и за мъката им.
Толкова се радвам, дано всичко да е наред и да са благословени със здраво детенце, след толкова страдания!
Помня много добре историята. Вчера, като гледах новините за Благовещение, си помислих точно за тези хора... Късмет и Бог да е с тях този път!
Даниел 07.06.06  Димана 05.10.07
И аз много се радвам. Помня го случая!
Късмет желая на жената :bighug:
*
Ще се помоля с цялото си сърце за тях всичко да бъде наред и дълги години да се радват на сладкото си дете!
Успех!
« Последна редакция: Март 26, 2007, 11:12:33 am от cygnus »
*
Раzплаках се, толкова е хубава новината!
Дано бременността протече леко и семейството се радва на живо и zдраво дете, а Слави носи все такива добри вести!
*
Късмет и успех на семейството! Дано всичко е наред и този път да се радват дълги години на рожбата си! Стискам палци!

Това е наистина трогателно! Пожелавам на семейството този път дълги години да се радва на рожбата си и нека всичко лошо да остане в миналото.
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*

z22

• *
  • 3293
  • мама на слънцa
спомням си тази трагедия.Дано този път всичко е наред и да си отгледат едно здраво детенце.
<br />
*

balmi

Много се радвам за младото семейство и нека имат много късмет !!!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
:flower: Хера, благодаря ти, че ни направи съпричастни!

КЪСМЕТ! yahoo_17

Ще се случи отново, ще са щастливи отново, ще имат рожба! :heartbeat:

А ангелчето, ще бди над тях от небето!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
*
Нека новото начало има дълъг живот и да запълни празнината в сърцата им.
Нека бъдат щастливи.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери