0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

blee

кървене след М
« -: Март 26, 2007, 10:10:55 am »
здравейте,бих искала да споделя моя проблем.Имам всеки месец в периода на ову кървене и докторката ми изписа Logest, за да подтиснем овулацията.Започнах прием на Logest,но в продължение на цялата опаковка имах кървене.Обадих се, било от хапчетата.След приема на първата опаковка ми дойде,продължи 4 дни и след два дни пак започна кървене,а аз спрях хапчета.Какво става с мен,моля дайте ми съвет
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: кървене след М
« Отговор #1 -: Март 26, 2007, 10:18:35 am »
Прегледа ли те? Искай да ти изследва хормоните.
*

Blee

« Отговор #2 -: Март 26, 2007, 10:27:21 am »
да, направи ми колпоскопия, резултатите от цитото са добри, но нищо не каза за хормоните,а да сменя хапчетата с фемодан,но аз не се чувставх добре от предните,развих анемия и не започнах този фемоданлно какви изследвания е хубаво да направя
*
« Отговор #3 -: Март 26, 2007, 13:38:56 pm »
здравей,Blee !
ами то е нормално в периода на ову да има леко кървене или болка или нищо!
защо си се подложила на тези глупости и си усложнила всичко и каква е тая лекарка!веднага ти предписала противозачатъчни?

не съм специалист,но..и аз имах същия проблем,но не всеки месец!според мен ако кървенето е леко(зацапване)приеми го за нормално,но..ако е като менструално трябват ти допълнителни изследвания-може би трябва както казва Lali да изследваш хормоните!обърни се към специалист!
*

blee

« Отговор #4 -: Март 26, 2007, 13:53:50 pm »
благодаря Де4ка,малко по-спокойна се чувствам.Май наистина си обърках метаболизма с тези хапчета.Но ще се консултирам и с друг доктор.Желая много здраве на всички.