0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Моята история
« -: Март 26, 2007, 14:50:30 pm »
След 5год. неуспешни опити - на 29год. съм.
До преди месец имаше налице като проблем само спермоантитела. Направени два опита ИКСИ по тази причина. И на двете стимулации реагирах много слабо /първия път 3годни яйцеклетки, втория - 2/, при което в Тина Киркова реакцията беше как може, трябва да сменим сезона и т.н. Смених лекаря. Изследвах овариални антитела, отново хормони, инхибин, клетъчен имунитет. Оказа се че имам и овариални антитела и намален яйчников резерв. В Тина Киркова нямаше кой да забележи, че хормоните FSH и LH се разминават, което говори за намален яйчников резерв и оттам слабия отговор на яйчниците при стимулация. За което ми загубиха 4год. и ме натъпкаха с огромен брой хормони, които се оказаха излишни.
И сега следва отново ИКСИ, но поне с по-малко лекарства, защото резултата щял да бъде същия т.е. няма нужда от пълната доза.
Мислите ли, че имам много малък шанс като изключим разбира се слабия отговор на яйчниците?
*
Re: Моята история
« Отговор #1 -: Март 26, 2007, 14:58:54 pm »
Sladko, всички тук се надяваме на своите малки чудеса и се борим за тях всеки ден. Също като теб.
И всеки ден ставаме свидетели на малките чудеса на много от момичетата тук.
Всички заедно се вълнуваме и радваме и страдаме за всяка история.
Само дето не можем да си обещаваме една на друга чудеса, но пък си ги пожелаваме от сърце!

Искрено ти пожелавам твоето малко чудо да се случи скоро и след като вече знаем твоята история, да се радваме на щастливия й край в най-близко бъдеще!

Много много късмет!!!  :bighug:
« Отговор #2 -: Март 26, 2007, 15:23:57 pm »
Желая ти много късмет и помни,че изход и надежда винаги има :goodluck:
« Отговор #3 -: Март 26, 2007, 15:31:07 pm »
Мила Sladko, толкова ми е позната тази история...  :(

При 2-та ми опита в Т. Киркова нямаше добър отговор на яйчниците (нито през зимата, нито през пролетта, ако това въобще има някакво значение). Когато помолих да променим протокола, за да има някакъв смисъл от цялото това упражнение, ми казаха - това е схемата, това са дозите, точка по въпроса. Няма друг вариант. И естествено смених клиниката. При първата ми среща с д-р Стаменов, той предложи да правим ин витро не естествен цикъл - аз със и без лекарства си правя по 1-2 фоликула на цикъл. Предложи, ако много настоявам, да пробваме с малко променена схема, но каза, че не гарантира за резултатите и предпочита на ЕЦ. Аз обаче исках да пробваме за последно със стимулация. И имаше резултат - 6 фоликула, при това само единият ми яйчник работи.

Всеки от нас има съвсем различен организъм и просто трябва да се намери лекар, който да подхожда индивидуално към всеки пациент. Има такива лекари. Има решение за всеки един от нас. Твърдо вярвам, че имаш шанс.
*
« Отговор #4 -: Март 26, 2007, 16:16:04 pm »
Благодаря Ви момичета
След месец-два ще опитваме пак, тъй като с този ограничен яйчников  резерв няма много време за губене.
*
« Отговор #5 -: Март 26, 2007, 17:50:12 pm »
Миличка и аз съм на твоя хал. Разбира се, че имаш шанс.(а и си още толкова млада)Ще пробваме докато можем и имаме сили, нали? Най-искрено ти желая успех, късмет и вяра!!!

« Отговор #6 -: Март 27, 2007, 01:49:17 am »

Всеки от нас има съвсем различен организъм и просто трябва да се намери лекар, който да подхожда индивидуално към всеки пациент. Има такива лекари. Има решение за всеки един от нас. Твърдо вярвам, че имаш шанс.

:good_post:
Сладко, успех!

lb2f
« Отговор #7 -: Март 27, 2007, 09:25:29 am »
Сладко, разбира се, че имаш шанс! Всеки ден ставаме свидетели на чудеса от момичетата тук. Не се тревожи, просто намери своя лекар и бъди сигурна, че си на прав път!
Силно ти стискам палци и ти желая късмет от сърце!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]