Отивай на лекар, защото от тук изказалите се никой не е специалист и всеки ще ти говори според това какво на него са му казали, каво е чел и т. н. Дано да не е нещо сериозно и да отшуми! Аз пих дуфастон от началото на втората си бременност (неуспешна) и въпреки това имах зацапване и после кървене и после край. При всеки е различно. Няма два еднави случая. Малко оф: Писна ми от правописните забележки! Винаги се вади като железен аргумент и повод за присмех това, че другият бил неграмотен. Да не забравяме все пак, че това е форум , в който жени от всякакви социални слоеве могат да се консултират по репродуктивни, а не по правописни проблеми! Имайте предвид, че не всички жени имат компютър, някои трудно намират и Интернет, не всички са толкова образовани, колкото някои си мислят, че са. И когато след толкова перипетии си научил за Зачатие и си успял все пак да се добереш до Интернет и развълнуван от това, което преживяваш, все пак успееш да зададеш въпроса си, то какво получаваш отсреща? Съветите, които съм срещала тук, са: мисли преди да питаш; оправи си правописа; ма, тая как не може да напише една дума правилно, пък и тя тръгнала по форуми да пита; много са ти елементарни въпросите, историята ти не е истинска и т. н. Това, че и с нас в началото някой се е държал грубо тук, не означава, че и ние трябва да се превърнем в грубияни! Слава богу, че има и много отзивчиви момичета, които не търсят причина да се присмеят, а си казват личните впечатления.