0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Д-р Колицова- Шейново
« -: Юни 21, 2005, 19:03:14 pm »
Здравейте момичета!Ще ми бъде полезно мнението ви за д-р Колицова.Аз от скоро съм нейна пациентка и  бих искала да науча нещо повече за нея.Ако някоя отвас се е лекувала при нея и сподели мнението си ще съм много благодарна :)
*
Re: Д-р Колицова- Шейново
« Отговор #1 -: Юни 21, 2005, 21:23:27 pm »
Цитат на: ole
Здравейте момичета!Ще ми бъде полезно мнението ви за д-р Колицова.Аз от скоро съм нейна пациентка и  бих искала да науча нещо повече за нея.Ако някоя отвас се е лекувала при нея и сподели мнението си ще съм много благодарна :)

Здравей,
аз бях нейна пациентка в продължение на 6мес.Не знам откъде да започна ,но само като чуя името и се разтрепервам отново.Няма да споменавам за сумите,които след това се оказа,че не е трябвало да ги давам.Тя беше човека,който унищожи плувците на мъжа ми,след което дълго време ходихме по андролози. :evil:
Съжалявам ,ако съм те разочаровала :!:
По късно исках да заведа дело за лекарска немърливост,но тя вече беше заминала за чужбина.
P.S.Дано има момичета ,които да са доволни от нея :twisted:
« Отговор #2 -: Юни 21, 2005, 22:02:12 pm »
Цитат на: miki
Тя беше човека,който унищожи плувците на мъжа ми,след което дълго време ходихме по андролози.

Моля те, сподели какво е направила. Съжалявам за проблемите ти, дано скоро всичко се оправи!
*
« Отговор #3 -: Юни 22, 2005, 14:01:35 pm »
Мила Little_rabbit,всичко започна м.I.01г.Личната ми лекарка ни изпрати в к-т по стерилитет-Шейново,тъй като там ни беше района.Аз имах пълни изследвания от "Майчин дом" и проведено лечение от андролог на съпруга ми.Д-р Колицова ни предложи инсе.За да подобри още качествата на сперматозоидите,предписа лекарства на мъжа ми.Ето я и спермограмата,която се опита да подобри:
Брой на сперматозоидите    92млн/мл
Подвижност                        50%-активно подвижни
                                          10%-слабо подвижни
                                           40%-неподвижни
Скорост                                10 микрона/сек.
Морфология                         50%-нормални
                                           50%-с отклонения
Всеки месец правихме по една контролна спермограма в Шейново,като материала си го носехме от вкъщи,тъй като тоалетните бяха под ключ.
Тя твърдеше,че всичко е наред,но не пристъпваше към инсе,а предписваше нови лекарства за по-добър краен резултат.И така няколко месеца.Тъй като резултатите от спермограмите не ни се показваха,ние решихме , след поредните лекарства,да  направим спермограма в друга лаборатория.Изненада.Освен обем на еякулата ,pH и диагнозата AZOOSPERMIA,нямаше нищо друго.Благодарна съм на доц.Узунова,която веднага пое лечението и след няколко години плувците се възстановиха.Е,не са отличници,но все пак ги има.Може би и ние сме виновни,тъй като и се предоверихме,но разбрахме едно нещо:ДА НЕ ПРИЕМАМЕ ЛЕКАРСТВА,ПРЕДПИСАНИ ОТ СЛУЧАЙНИ ЛЕКАРИ ,КОИТО НЕ СА СПЕЦИАЛИСТИ В СЪОТВЕТНАТА ОБЛАСТ :!:  :!:  :!:Винаги трябва да се търси и второ мнение.Д-р Колицова може да е добър гинеколог-не знам,но определено нищо не разбира от мъжки стирилитет :P
 В най общи линии това е.
Извинявай ако съм те отегчила!
УСПЕХ :P
Д-р Колицова- Шейново
« Отговор #4 -: Юни 22, 2005, 14:12:39 pm »
Мики, стискам палци скоро да забременееш!
Моля те, сподели с какво лекуваше мъжа ти въпросната гинеколожка (нещо като "какво не трябва да даваме на мъжете си") и къде мога да намеря доц. Узунова и с какво лекуваше тя мъжа ти. Благодаря!
*
Д-р Колицова- Шейново
« Отговор #5 -: Юни 22, 2005, 16:12:34 pm »
За съжаление неможах да намеря всички рецепти,но ето я последната:
Тribestan   2*2
Trental       3*1
Vit.E 100mg.  2*1
Върху тази рецепта съм си отбелязала,че тези лекарства могат да се приемат превантивно/по мнението на доц.Узунова/
Явно и затова съм я запазила.Но ние вече не приемаме нищо без консултация със специалист.
Доц.Узунова приемаше/дано още е там/ в Андрологичен кабинет в поликлиничната част на "Майчин дом".
Лекарствата,които приемаше ,по препоръка на доц.,са:
Proviron/№40/  и Спимен.
Ако и вие имате мъжки фактор,преди да предприемете каквото и да било самолечение / та дори и билкови или хомеопатични лекарства/се посъветвайте със специалист,защото всеки случай е индивидуален-на едни може да помогне,а на други да навреди.И нека не забравяме,че универсално лекарство при мъжки фактор няма .
Благодаря ти за пожеланията :P
Надявам се скоро да смениш клуба .
Целувки и успех :)  :)  :)
*
Д-р Колицова- Шейново
« Отговор #6 -: Юни 22, 2005, 16:56:16 pm »
Току що разбрах,че доц.Узунова преглеждала всеки понеделник безплатно. :P
Д-р Колицова- Шейново
« Отговор #7 -: Юни 22, 2005, 17:00:52 pm »
Благодаря ти, Мики! При нас не е ясно дали е мъжки фактор, защото при мъжа ми спермограмите са на долната граница на нормата...