Мила Little_rabbit,всичко започна м.I.01г.Личната ми лекарка ни изпрати в к-т по стерилитет-Шейново,тъй като там ни беше района.Аз имах пълни изследвания от "Майчин дом" и проведено лечение от андролог на съпруга ми.Д-р Колицова ни предложи инсе.За да подобри още качествата на сперматозоидите,предписа лекарства на мъжа ми.Ето я и спермограмата,която се опита да подобри:
Брой на сперматозоидите 92млн/мл
Подвижност 50%-активно подвижни
10%-слабо подвижни
40%-неподвижни
Скорост 10 микрона/сек.
Морфология 50%-нормални
50%-с отклонения
Всеки месец правихме по една контролна спермограма в Шейново,като материала си го носехме от вкъщи,тъй като тоалетните бяха под ключ.
Тя твърдеше,че всичко е наред,но не пристъпваше към инсе,а предписваше нови лекарства за по-добър краен резултат.И така няколко месеца.Тъй като резултатите от спермограмите не ни се показваха,ние решихме , след поредните лекарства,да направим спермограма в друга лаборатория.Изненада.Освен обем на еякулата ,pH и диагнозата AZOOSPERMIA,нямаше нищо друго.Благодарна съм на доц.Узунова,която веднага пое лечението и след няколко години плувците се възстановиха.Е,не са отличници,но все пак ги има.Може би и ние сме виновни,тъй като и се предоверихме,но разбрахме едно нещо:ДА НЕ ПРИЕМАМЕ ЛЕКАРСТВА,ПРЕДПИСАНИ ОТ СЛУЧАЙНИ ЛЕКАРИ ,КОИТО НЕ СА СПЕЦИАЛИСТИ В СЪОТВЕТНАТА ОБЛАСТ
:!:Винаги трябва да се търси и второ мнение.Д-р Колицова може да е добър гинеколог-не знам,но определено нищо не разбира от мъжки стирилитет
В най общи линии това е.
Извинявай ако съм те отегчила!
УСПЕХ