Рошко, здрасти!
За естественият цикъл много се говори и пише и много искам да се запозная с някой, който е успял по този начин и в Бг. Аз вече трети месец го целя тоя естествен цикъл и досега не съм стигала до трансфер, иначе и при мен показателите са добри - причината за стерилитета са тръбите.
Приготви си най-здравите нерви. При мен първият път закъсняхме с пункцията. Вторият месец нещо май не извадихме нищо, така и не разбрах какво стана. Третият месец - миналия - извадихме, обаче пък яйцеклетката май се оказа малко дефектна и правеше магарии при деленето, хромозомен дефект някакъв..
Сега, според мен ,е го изпуснем, защото точно когато трябва да ме замерят и евентуално сложат прегнил, ще са великденските празници. Следващият месец пък точно когато трябва няма да съм в българия... И така ще си минат 5 месеца.
Иначе, обаче, е наистина лека процедура, финансово и емоционално щадяща. Аз не правя стимулация никаква, само прегнил слагаме, за да се таймира пункцията. Ако се стигне до пункция струва 300 лв. Иначе 1-2 пъти давам кръв за LH и естрадиол... А колко струва след трансфера се надявам скоро да мога да кажа..
Успех ти желая!