0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Безсание
« -: Април 03, 2007, 22:59:46 pm »
в 7 месец сам и страдам от безсание моля кажете ми имали причи на за това? :oops:
Re: Безсание
« Отговор #1 -: Април 03, 2007, 23:07:57 pm »
И аз вече имам проблеми със съня, но го отдавам на това, че имам контракции и ме боли кръста и костите, отделно - коремът вече доста ми пречи. Ако някоя даде обяснение на безсънието - ще следя темата -и мен ме интересува.
« Отговор #2 -: Април 04, 2007, 00:05:54 am »
Хм, аз също страдам от безсъние, в началото беше най-зле, будех се всяка нощ, бе повече от 4ч сън трудно се събираха. Сега е малко по-добре положението, но пак си се будя за ок. 2 ч. /е не всяка нощ, но почти всяка/
Безсънието е една от екстрите на бременността /която не всички разбира се придобиват :D/. Поне така пище в много източници.
И най-интересното е, че не се чувствам недоспала и като парцал на следващия ден  :D/ както ми се случваше при недоспиване преди да забременея/.
Мисля, че е преходно състояние и ще премине след раждането. Е, тогава пък ще си имаме будилници през нощта :D :D
Поздрави

« Отговор #3 -: Април 04, 2007, 15:49:25 pm »
И аз съм в 7 месец и аз страдам от безсъние. При мен проблема е по-скоро емоционален: постоянно се притеснявам дали всичко с бебето ще бъде наред, дали расте, дали се развива, дали ще бъда добра майка, дали ще се справя, дали ще има добър живот, дали ще бъде щастливо, дали ще мога да му дам всичко, за да стане прекрасен човек някой ден. Сигурно ще ме помислите за луда, но да, още от сега мисля за всички тези неща. Мисля и какво още трябва да купя. Понякога ставам нощно време и дописвам нещо, което ще ми трябва или нещо, за което съм се сетила да питам лекаря.

Аlbena, какво става с теб? Разбра ли защо са ти завишени стойностите? Надявам се всичко да е наред. 
« Отговор #4 -: Април 04, 2007, 16:54:52 pm »
« Отговор #5 -: Април 04, 2007, 18:13:29 pm »
blagodarq na vsi4ki :P
« Отговор #6 -: Април 04, 2007, 19:44:25 pm »
Благодаря,за статията много е хубава! И аз не спя вечер ама нещо не се впрягам,защото го приемам за нормално.Бейби,мила така се съсипваш,верно е че има много неща за които да мислиш ,но всичко с времето си.Мога да пожелая повечко спокойствие за всички.
« Отговор #7 -: Април 05, 2007, 10:55:04 am »
Добро утро :)
Бейби, миналата седмица бях при интернист, от взетата кръв при него - 50, а беше 89 пъвоначално. И той не знае от какво се получава.
Вчера бях при гастроентеролог, отново ме прегледа с УЗ /най-интересно им беше обаче да разглеждат госпожицата :D, събраха се 3 млади практикантки там, за им показват органите :), май трябваше да искам такса, като макет за обучение :D/, също каза че всички органи /мои/ изглеждат добре, взеха ми отново кръв, чакам да ни се обадят ако има нещо тревожно /той всъщност за хепатит иска да изследва/. Та ще чакам :).
А ти верно мноооого мислиш :), не се натоварвай предварително, ще има време и за това.
Аз пък да си призная, изобщо не съм се замисляла за гореспоменатите неща :oops:
Може би защото сега най-големият ми проблем е намирането на ново жилище и преместването в него :(. изживяла съм вече едно местен и само като си помисля ми настръхва косата

Айдеееее, разводних темата, извинявам се. :)
Поздрави и лек ден

« Отговор #8 -: Април 06, 2007, 22:06:48 pm »
Браво, радвам се, че с малката сте добре :) това е най-важното. Хубаво, че стойностите са тръгнали надолу и дано тестовете излазят отрицателни. Ще стискам палци всичко да е наред! Толкова много ме трогна с историята ти! Най-искрено ти пожелавам успех!

А аз май започнах да се поуспокоявам, слава богу тези състояния са моментни :D