0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Мили момичета,
аз вече писах на някои от вас за моя проблем.Сега го споделям тук,във форума с надеждата някой минал по моя път да сподели опит и да ми помогне.
Установи се,че имам много висок FSH -30,24 и най вероятно се касае за намален яйчников резерв.Шансовете ми дори при Ин Витро или ИКСИ са само около 15-20%.Смазана съм!
Моля Ви,дайте ми съвет.Как да сваля стойностите на този хормон,за да мога да преприема поне АРТ?
Не искам веднага да се хвърлям на донорски яйцеклетки,докато не пробвам собствените си шансове.
Дали да не изследвам Инхибин Б на 3 ти ден от цикъла при д-р Конова?Как и къде да й пратя кръвта по пощата?
моля Ви,помогнете ми със съвет.
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
повтори изследването. често стават лабораторни грешки. ако се потвърди високата стойност пусни инхибин в. дано всичко е наред, но ако се установи със сигурност че не е тогава ще го мислиш.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*
А мога ли да направя Инхибин В днес-4-ти ден ми е с съм пила кафе?
*
Можеш, но се препоръчва на 3-ти. Незнам дали кафето влияе.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
Анджи, защо не попиташ в лабораторията за кафето-мисля че няма значение, но все пак? Аз мисля че 4-ти ден не е късно.
И не се отчайвай имаш шансове!  :lol:
Понеже и аз съм със сходен проблем, първо искам да ти кажа - напълно те разбирам как се чувстваш  :bighug: диагнозата е изключително стряскаща.
И  аз изръчках интернета, четох какво ли не.
Благодаря на подкрепата на момичетата тук.
Освен тук, хубава информацията се съдържа в този сайт /дано четеш английски :)/,
http://www.drmalpani.com/oopause.htm
Тази висока стойност понякога е в релация с висок Пролактин, понякога е свързана и с Поликистозни яйчници.

Аз лично не бих те съветвала да се втурваш веднага да си изследваш Инхибина, успокой се и го направи в следващия цикъл на 3-я ден, като повториш отново FSH-то.
Доколкото разбрах Инхибин Б вече се прави и в София. Ще се позаинтересувам и ще ти пиша пак.
Важна е интерпретацията на лекаря, ако трябва потърси и още едно мнение, дори и трето. За месец, два нещата няма коренно да се променят.

АРТ винаги можеш да направиш. И шансове винаги има!

« Последна редакция: Април 04, 2007, 16:32:04 pm от mmery »