0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Някой знае ли какви парични средства ще са ни нужни ,ако все пак прибегнем до този вариант.Става въпрос за София инсеминация колко струва и къде?
благодаря ви
*
Re: имам малък въпрос за инсеминацията
« Отговор #1 -: Април 05, 2007, 12:53:07 pm »
Инсеминациите варират между 250 и 400 лв.
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #2 -: Април 05, 2007, 13:00:52 pm »
200лв. е самата процедура /в Малинов примерно/,
прегреди, лекарства - отделен бюджет.
Успех!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
« Отговор #3 -: Април 05, 2007, 13:16:20 pm »
тук - www.ivf.bg - самата процедура е 290 лв, отделно се заплащат прегледите с ултразвук (единият струва 25 лв, може да се наложат 2-3 прегледа) и лекарствата за стимулация (ако са необходими такива).
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*
« Отговор #4 -: Април 05, 2007, 13:54:00 pm »
В МЦРЗ /www.ivf-bg.com/ процедурата струва 350 лв., като това включва и ултразвуковите прегледи /2, 3 или колкото са необходими за проследяване на фоликула/те/. Лекарствата за стимулация /ако ще има такава/ и тези за поддръжка на лутеалната фаза си ги закупуваш сама.
When the things seem most hopeless - this is a prelude to when real opportunities begin

*

evro

• 5167
« Отговор #5 -: Април 05, 2007, 13:58:51 pm »
като сме я подкарали
в Торакс пък е 400лв. като в цената влизат фоликулометриите, и се правят две инсета едно на 24ч. след прегнила и 1 на 36-я час. :D
Аз ко опра до инсета ще правя там.

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
*
« Отговор #6 -: Април 05, 2007, 14:11:11 pm »
тези цени към кой момент са актуални, предполагам скорошни  :oops:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #7 -: Април 05, 2007, 22:17:39 pm »
Тука във "Майчин дом"-Варна,инсеминациите(със всички екстри)варират между 650-800 лева. 8O
В Олимед-Варна "удоволствието"струва: 3 прегледа по 25 лв. = 75 лв., лекарства Клостилбегит, Меногон инжекции, Геритамин Нео и Прегнил = 150 лв., Инсе = 350 лв. и реинсе = 50 лв. После пък Дуфастон = 35 лв. и но-шпа = 6-9 лв.ЦЕЛИ 670 лв. 8O

П.П.Информацията ми е от две момичета наскоро минали процедури.Дано не ви подведа...
« Последна редакция: Април 05, 2007, 22:23:03 pm от baracuda »
*
« Отговор #8 -: Април 06, 2007, 13:06:55 pm »
Здравейте и аз да се влюча,тъй като само преди няколко дни правих. В "Света София" или бившата "Тина Киркова" си плащаш 690лв. като в това влизат всички изследвания за АРТ,прегледите и първото инсе,а за всяко следващо по 60лв. Издават ти едно картонче и с него те записват  на регистратурата и така при всяко ходене само си вземаш талон за преглед без да се заплаша нищо. На мен ми се е налагало по три ,четири пъти в месеца да ходя.УСПЕХ ти избираш  :ask: :bighug: :grouphug2:
« Отговор #9 -: Април 09, 2007, 22:52:16 pm »
200лв. е самата процедура /в Малинов примерно/,
прегреди, лекарства - отделен бюджет.
Успех!

Да, това е цената, на нас в началото на март, когато ходихме с мъжа ми при Стаменов, това ни казаха.

Евро, а имаш ли представа с прегледите и стимулацията колко ще се получи като крайна сума (+/- 50лв не ги смятаме). Предполагам ще се получи около 350 - 400 лв? А в тази цена от 200лв само една инсеминация ли е включена? Защото чета из форумите, че е добре да се направи двойна инсеминация - преди и след пукането на фоликула (ите).
*

evro

• 5167
« Отговор #10 -: Април 09, 2007, 22:59:06 pm »
Ааа аз знам за 50, 60лв. отгоре за второ инсе. а иначе ФМ е 10лв., стимулацията е много относително, примерно клостила е 20-тина лв., меногона 20-на лв./ампулата, меропера 50-тина лв./бр. зависи с кво ще те стимулират. Питай най-добре!
Успех! :D

Те осмислят живота ни!

*

Iva1

« Отговор #11 -: Април 09, 2007, 23:18:37 pm »
Искам да попитам много важен за мен въпрос,ако някой може да ми отговори ще му бъда много благодарна. Възможноли е да закупя сперма от някоя клиника,която да бъде проверена предварително,да няма някоя нежелана болест? И още един въпрос възможноли е да направия инсеменатция или инвитро от донор , ако съм сама? Благодария ви
*

evro

• 5167
« Отговор #12 -: Април 09, 2007, 23:31:09 pm »
Да закупиш мисля е невъзможно, но да направиш процедури с донорски материал - ДА разбира се!
Успех!

Те осмислят живота ни!

*
« Отговор #13 -: Април 12, 2007, 10:44:21 am »
Ааа аз знам за 50, 60лв. отгоре за второ инсе. а иначе ФМ е 10лв., стимулацията е много относително, примерно клостила е 20-тина лв., меногона 20-на лв./ампулата, меропера 50-тина лв./бр. зависи с кво ще те стимулират. Питай най-добре!

Това в коя клиника е?

И бихте ли ми казали какви изследвания са необходими предеи инсеминация. Благодаря предварително на тези които ще се включат с инфо :)
*

evro

• 5167
« Отговор #14 -: Април 12, 2007, 11:16:54 am »
отговарях на seasmilebg, относно клиника Малинов.

а за тебе:

1.спермограма
2.цветна снимка
3.хормони
4.КЪСМЕТ

Желая ти успех!

Те осмислят живота ни!

*
« Отговор #15 -: Април 12, 2007, 12:05:08 pm »
Благодаря ти евро :) ще се постарая всичко да имам с мен :)
« Отговор #16 -: Април 12, 2007, 15:17:02 pm »
клостила е 10 - 11 лв
*

evro

• 5167
« Отговор #17 -: Април 12, 2007, 15:20:07 pm »
Може  :oops:
не съм взимала от 2001/2002, пък и паметта взе да ми изневерява.

Те осмислят живота ни!

*
« Отговор #18 -: Април 23, 2007, 14:33:22 pm »
При Табакова инсе е 150лв!
Благодаря ти Господи!
Благодаря д-р Ганева!
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #19 -: Април 23, 2007, 21:39:28 pm »