0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Re: ИНСЕМИНАЦИИ-Април и .............
« Отговор #240 -: Май 14, 2007, 21:40:42 pm »
Честито Марипоса. Нека бременността ти бъде лека като пеперудени крилца (хубав ник :balk_602:) :blowingdust:

МОМИЧЕТА, НЕ ПРОПУСКАЙТЕ ЗАДЪЛЖИТЕЛНИЯ ПРЕГЛЕД НА МЛЕЧНАТА ЖЛЕЗА, НАПОМНЯЙТЕ НА БЛИЗКИ И ПРИЯТЕЛКИ!!! http://www.mamolog.info/profilaktika
*
« Отговор #241 -: Май 14, 2007, 22:38:13 pm »
Честито Марипоса! Лека и безпроблемна бременност.

*
« Отговор #242 -: Май 15, 2007, 08:57:43 am »
Melissa  :goodluck:  :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #243 -: Май 15, 2007, 12:12:00 pm »
Честито Марипоса! Радвам се за теб. :D

Моята инсеминация е неуспешна този месец. Просто сме нямали достатъчно късмет. Сега се подготвям за инвитро и наистина се надявам да е последната ми процедура до  :bfp: и  :bori_004: :bori_015:
« Отговор #244 -: Май 15, 2007, 12:24:38 pm »
Момичета, да се отчета и аз. Моето второ инсе завърши с неуспех  :(
Мелиса, късмет  :bfp1:
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
*
« Отговор #245 -: Май 15, 2007, 12:34:18 pm »
Розовелка съжалявам :(
*
« Отговор #246 -: Май 15, 2007, 13:19:32 pm »
Zvezdichka, rozovelka съжалявам милички :bighug: :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
« Отговор #247 -: Май 15, 2007, 13:41:08 pm »
Звездичка, съжалявам. Но не губи кураж, усмихни се и си кажи, че следващия път ще стане.

Мелиса, здраво съм ти стиснала палци!

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*
« Отговор #248 -: Май 15, 2007, 15:40:58 pm »
Rozovelka, Zvezdichka - съжалявам много, момичета!
Мелиса - стискам палци!

« Отговор #249 -: Май 15, 2007, 20:52:18 pm »
Честито Марипоса! лека и безпроблемна бременност :) Върна вярата ми в инсетата :)
Zvezdichka, rozovelka съжалявам милички. :(
Да се отчета и аз. На 12 ден имам отляво 3 фоликула и отдясно 2, стимулация с клостилбегит от 5-9 ден. Утре съм на преглед да видим кога ще е процедурата и после започва чакането.
« Отговор #250 -: Май 15, 2007, 23:20:23 pm »
Момичета, от сърце ви благодаря за стиснатите палци. Толкова много ме е страх. Знам, че няма нищо страшно, но цялата треперя от страх, от вълнение, от неизвестното. Как ми се иска ВСИЧКИ да успеем и да гушкаме своите бебета. Един ден и това ще стане, но нека този ден дойде по - скоро. Прегръщам ви всички!

[/url]
*
« Отговор #251 -: Май 17, 2007, 14:46:32 pm »
I ot men 4estito, no az i tozi put ne uspiah :(
Благодаря ти Господи!
Благодаря д-р Ганева!
« Отговор #252 -: Май 17, 2007, 15:50:01 pm »
момичета, ние днес минахме с инсето, но ще го повторим в събота пак.
*
« Отговор #253 -: Май 17, 2007, 15:53:56 pm »
AZ съжалявам много мила  :bighug:

титинко стискам палци да има положителен тест :crossfingers: :bfp1:
« Отговор #254 -: Май 18, 2007, 20:41:16 pm »
Токущо се връщам от ехография. Имам 4 фолекула - 2 от ляво и 2 от дясно. Инсето ще ми е във вторник и в четвъртък ще го повторим.  :D :D :D

[/url]
« Отговор #255 -: Май 18, 2007, 21:10:29 pm »
Момичета, седя и се чудя дали и колко голями са ни шансовете. При инсето не бях в овулация.......Чета за преживяемостта на обработените сперматозоиди и малко не ми се вярва да имаме късмет.
*
« Отговор #256 -: Май 18, 2007, 22:04:37 pm »
тити по-горе си писала 4е в събота ще го повтаряте, не се притеснявай, ако не естанало в4ера, то утре със сигурност ще се полу4и
стискам палци, ще видиш 4е ще стане :goodluck:
Мама на две безценни бебета, отишли в Рая (2014 и 2015). И на едно игриво, космато и мъркащо Мяу-мяу.

Чакаме те, скъпоценно бебе!
*
« Отговор #257 -: Май 19, 2007, 10:20:30 am »
Здравейте момичета страх ме е да кажа ,че съм бременна,за да не ми дойде .На 23.05 в сряда пътувам до София ,за да се разбере и ако има нещо и лекаря ми да го потвърди.Тогава ще пиша ,а за сега се опитвам да не мисля за това.След толкова години е много трудно да осъзнаеш,че и на теб ти се е случило.
     Mariposa-ЧЕСТИТО отнова и добре провлачваш крачета  :balk_103: :bighug:,а на другите момичета успех  :bighug: :bfp: :crossfingers: :blowingdust:
« Отговор #258 -: Май 19, 2007, 10:29:09 am »
Здравейте момичета ...аз все още се чудя дали да се подложа на инсеминация.Като гледам доста е малък процента на успеваемост. Но от все сърце желая успех  и положителен резултат на всички вас които сте се навили на тази процедура.Искам да узная повече за инсеминацията а до тогава ще се пробваме...дано да имаме късмет и един ден да се похваля и аз със гордост за предстоящето събитие..Целувки на всички
Свободата означава да чувстваш това, което сърцето ти желае, независимо от мнението на околните.Паулу Коелю
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #259 -: Май 19, 2007, 12:54:34 pm »
Здравейте момичета страх ме е да кажа ,че съм бременна,за да не ми дойде .На 23.05 в сряда пътувам до София ,за да се разбере и ако има нещо и лекаря ми да го потвърди.Тогава ще пиша ,а за сега се опитвам да не мисля за това.След толкова години е много трудно да осъзнаеш,че и на теб ти се е случило.
     Mariposa-ЧЕСТИТО отнова и добре провлачваш крачета  :balk_103: :bighug:,а на другите момичета успех  :bighug: :bfp: :crossfingers: :blowingdust:
Марби  слънце,всичко ще е наред!!!!!Стискаме ти палци и на краченцата!!!!! :bighug: :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: