0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
Re: ИНСЕМИНАЦИИ-Април и .............
« Отговор #300 -: Май 31, 2007, 12:15:17 pm »
Честито Точица!
Лека и успешна бременност!
*

mishanta

• *
  • 7232
  • Не пропускайте профилактика при мамолог! Важно е!
« Отговор #301 -: Май 31, 2007, 12:41:05 pm »
:flower: Честито, Точица!

:rainbow:Леки и безпроблемни  :cloud9: месеца и после  :babyflips: като  :sunshine:!
Благодарение на Вас съм Майка :flower: :flower:
Димитър 07.11.07 и Калина 21.10.09
:heartbeat: :heartbeat:

* Чувствителните хора живеят върху върха на пръстите си, за да не притесняват никого.
Прекосяват живота без да вдигат шум, защото целият шум е вътре в самите тях *

:eat: Рецептурник на майсторките в Зачатие :)
« Отговор #302 -: Май 31, 2007, 13:03:11 pm »
Точице, стискам ти палци всичко да мине без проблеми и накрая  :bori_010:. И да завлачиш крачетата... :D
« Отговор #303 -: Юни 01, 2007, 07:11:46 am »
Незнам какво да мисля.........на 11 ден от инсето резултата от кравното ми изследване е 40.26 :D :D
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #304 -: Юни 01, 2007, 07:16:09 am »
Незнам какво да мисля.........на 11 ден от инсето резултата от кравното ми изследване е 40.26 :D :D
Значи да ти кажа тихичко ЧЕСТИТО!Бременна си. :D :D :D(след 2 дена повтори изследването за да видим как нараства. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #305 -: Юни 01, 2007, 07:51:25 am »
Значи да ти кажа тихичко ЧЕСТИТО!Бременна си. :D :D :D(след 2 дена повтори изследването за да видим как нараства. :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Честито, Крисчан!
Пак ще се повторя, но те моля да не спираш утрогестана!
*
« Отговор #306 -: Юни 01, 2007, 11:15:11 am »
Честито на всички бъдещи мами  :bighug:     baksisa , To4ica и Kris4an.Лека и безпроблемна бременност  :cloud9: и накрая да се роди едно хубаво и сладко  :babyflips: :blowingdust: много се радвам момичета.Някъде из темата някой беше писал,че невижда смисъл от инсе след такова затишие от бременни.ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ бих казала,защото бурята те първа започва.Бременните валим като дъжда ,които се изсипва всеки ден.
Е да си кажа и аз най-накрая вчера и док установи бременността ми.Бременна съм от донорско инсе и съм в 6г.с. и вече имам първата снимка на моето бебче(ако това малко петънце може да се нарече така) :balk_68:.Вчера не бях на себеси от радост и затова нямах сили да седна пред компа и да пиша,но снощи докато си скучаех на работа и се опитвах да се съвзема се записах в анкетата.
Благодаря отново на виновниците за това невероятно събитие д-рВалери Йорданов и ембриолога д-рГеорги Вакрилов.След първото инсе бях доста негативн настроена ,защото условията там са доста първобитни,но след като лекарите са добри условията остават на заден план.Бях и доста притеснена от факта ,че болницата не разполага с криобанка за донорски материал,а донора идва в деня на процедурата и тогава материала се обработва от ембриолога,но сега не съжалявам за риска ,който поехме с моя съпруг. yahoo_17 :crossfingers:
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА ИЗЖИВЕЯТ ТОВА ,КОЕТО ВЧЕРА АЗ ПРЕЖИВЯХ  yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17.Успех  :bighug: yahoo_17 yahoo_17  yahoo_17 preggo :blowingdust: :balk_177: :babyflips: :babyflips: :babyflips:
*
« Отговор #307 -: Юни 01, 2007, 11:20:51 am »
Крисчан, Марби, честито!
Лека, безоблачна и спокойна бременност.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #308 -: Юни 01, 2007, 11:22:51 am »
Айде, миличка Марби и тук ЧЕСТИТООО!  :D  :ballons:
Да ти се връщат пожеланията!   ylinfant
Лека, щастлива и безаварийна бременност, Марби! preggo
*

Nadyn

• *
  • 2703
  • Всяко зло за добро!
« Отговор #309 -: Юни 01, 2007, 11:25:22 am »
Браво, Марби! Честито!
Лека и успешна докрая!
« Отговор #310 -: Юни 01, 2007, 12:03:53 pm »
Честито Марби и Крисчан! Лека и безпроблемна бременност ви желая!
*

bebe_13+15

• 2324
  • мама на две слънца
« Отговор #311 -: Юни 01, 2007, 12:06:45 pm »
Ей че хубави новини :) Честито, момичета и да влачите крачета!  :lol:

« Отговор #312 -: Юни 01, 2007, 12:49:18 pm »
Лелеее, колко бремелинки. ЧЕСТИТО МОМИЧЕТА  :bighug:
*

*слонче*

• 1764
  • вече сме трима и съм най-щастливата жена на света!
« Отговор #313 -: Юни 01, 2007, 12:59:31 pm »
Лелеее, колко бремелинки. ЧЕСТИТО МОМИЧЕТА  :bighug:
дано се увеличаваме все повече и повече.......... :)
никога не отстъпвай на принципите си!
« Отговор #314 -: Юни 01, 2007, 13:01:37 pm »
Честито на бременелките, браво на вас :lol: Успех и късмет до края! И много моля да не спирате сами лекарствата, назначени ви от лекаря :)
« Отговор #315 -: Юни 01, 2007, 13:44:09 pm »
Честито на всички бременни и от мен! Лека бременност и много положителни емоции! :bighug: :babyflips:
*
« Отговор #316 -: Юни 01, 2007, 13:57:39 pm »
Marbi, Kris4an Честито милички  :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader: :cheerleader:
пожелавам ви най-хубавите, леки и щастливи 9 месеца, само положителни емоции и накрая здрави бебоци
 :bighug:
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #317 -: Юни 01, 2007, 14:50:33 pm »
Ех, че се радвам да видя толкова хубави новини в темата.

To4ica, сега вече официално честито от мен за теб. Да си стоиш вкъщи и да се глезиш!

Marbi, Kris4an, много се радвам за вас! Лека и безпроблемна бременност с прекрасен финал!

Но щастието трябва да се търси - то никога не идвало само.
*

gemi78

• 235
  • ВИНАГИ ИМА НАДЕЖДА!!!
« Отговор #318 -: Юни 01, 2007, 20:31:05 pm »
Лека и безпроблемна бременност на вси4ки 6тастливи майки!
Желая на вси4ки ви успех!

« Отговор #319 -: Юни 01, 2007, 20:52:12 pm »
Ей Крисчън инсето ти мина след мен, а преди мен знаеш резултата :)Браво много се равам за Всики :)
Честито още веднъж на всички :)
Мислих да си чакам цикъла да дойде и да не правя кръвен тест, ама като гледам как всички се отчетохте с положителни резултати, мисля и аз утре да отида да дам кръв/ днес ми е 30 ден, но предишните пъти от утрогетана ми закъснява, та затова не смея да се зарадвам /.