Честито на всички бъдещи мами
baksisa , To4ica и Kris4an.Лека и безпроблемна бременност
и накрая да се роди едно хубаво и сладко
:blowingdust: много се радвам момичета.Някъде из темата някой беше писал,че невижда смисъл от инсе след такова затишие от бременни.ЗАТИШИЕ ПРЕД БУРЯ бих казала,защото бурята те първа започва.Бременните валим като дъжда ,които се изсипва всеки ден.
Е да си кажа и аз най-накрая вчера и док установи бременността ми.Бременна съм от донорско инсе и съм в 6г.с. и вече имам първата снимка на моето бебче(ако това малко петънце може да се нарече така)
.Вчера не бях на себеси от радост и затова нямах сили да седна пред компа и да пиша,но снощи докато си скучаех на работа и се опитвах да се съвзема се записах в анкетата.
Благодаря отново на виновниците за това невероятно събитие д-рВалери Йорданов и ембриолога д-рГеорги Вакрилов.След първото инсе бях доста негативн настроена ,защото условията там са доста първобитни,но след като лекарите са добри условията остават на заден план.Бях и доста притеснена от факта ,че болницата не разполага с криобанка за донорски материал,а донора идва в деня на процедурата и тогава материала се обработва от ембриолога,но сега не съжалявам за риска ,който поехме с моя съпруг.
ПОЖЕЛАВАМ НА ВСИЧКИ ДА ИЗЖИВЕЯТ ТОВА ,КОЕТО ВЧЕРА АЗ ПРЕЖИВЯХ
.Успех
:blowingdust: