0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

утре ще е моят трансфер!!!
« -: Април 10, 2007, 08:50:35 am »
Здравейте мили дами!!! Утре е и моят трансфер,изпитвам голям страх,всички казват 4е не боляло,но при мен май не е така,при първия ми опит(Австрия) се опитаха да ги трансферират,но аз бях толкова неспокойна 4е доктора не успя и се наложи да ми бият упойка.И дори при упойка съм се гър4ила от болка,тъй като мъжа ми присъства при трансфера и ми каза.Та сега се притеснявам пак,при  доц. Маркова съм и тя не е от много търпеливите,обясних и моите страхове ,но и тя ми каза 4е не боляло. Просто се притеснявам 4е  от страха и болката която изпитвам няма да може да ги транферира правилно, а за упойка  не ще и да 4ува. Наскоро ми правеха дилатация и се надявам това да помогне за по безболезнено трансфериране,4е май се оказа 4е цервикалния ми канал бил запу6ен.
Може ли някой да сподели как е минал неговия трансфер!!! Ще съм ви благодарна!!!
Неискам да се притеснявам за6тото малко или много ще окаже влияние на ембион4етат ми,но пусти му страх ,какво да се прави. :(
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Re: утре ще е моят трансфер!!!
« Отговор #1 -: Април 10, 2007, 09:00:29 am »
Не се страхувай, вземи нещо успокоително преди процедурата. Мисли за зелена полянка, цветя, слънце, топлина и твоите две близначета, след които ти тичаш. :lol:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #2 -: Април 10, 2007, 09:06:22 am »

Не се страхувай, вземи нещо успокоително преди процедурата. Мисли за зелена полянка, цветя, слънце, топлина и твоите две близначета, след които ти тичаш. :lol:
:good_post:Приеми го като крачка към твоето  щастие!Успех!!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers: :bighug:
« Отговор #3 -: Април 10, 2007, 09:08:58 am »
Миличка, всичко ще мине успешно! Не се тревожи, това е част от пътя, който трябва да извървим! както ти е писала Лали, може да вземеш нещо успокоително, например Валериан. Ще стискам палци за положителен резултат!
=http://www.[urlmamaibebe.com][/url]
« Отговор #4 -: Април 10, 2007, 09:36:32 am »
Благодаря ви много за милите думи Lali i rozovelka! Ще послу6ам съвета ви!!!! Притесняваме и факта 4е корема ми е о6те надут от пункцията и ме боли,трудно се движа,надявам се 4е е нормално и няма да попре4и н трансфера. :( :thankyousign:
Благодря ви отново!!! :D
*

baracuda

• 5348
  • Най-голямото щастие?Да бъдеш полезен!
« Отговор #5 -: Април 10, 2007, 09:59:50 am »
missy_hrisi,вярвай,че това е последната крачка до бебчо!Мисли за хубави неща,дишай дълбоко и се отпусни.Ще мине,всичко ще бъде наред,стискам ти палци!Късмет!Нека Силата бъде с теб! :D
« Отговор #6 -: Април 10, 2007, 10:11:01 am »
Не се притеснявай! Изобщо не боли. За мен пункцията беше много по-страшна от трансфера. Всъщност изобщо не усетих как мина трансферът. Попитах кога ще започваме, а те ми отговориха, че вече сме свършили. Все едно си на гинекологичен преглед. А колкото до поддуването на корема - напълно нормално е. При мен беше поддуд до 10 ден от трансфера и се чувствах доста дискомфортно. Но май при всички е така.
« Отговор #7 -: Април 10, 2007, 10:17:59 am »
missy_hrisi,вярвай,че това е последната крачка до бебчо!Мисли за хубави неща,дишай дълбоко и се отпусни.Ще мине,всичко ще бъде наред,стискам ти палци!Късмет!Нека Силата бъде с теб! :D
Не се притеснявай! Изобщо не боли. За мен пункцията беше много по-страшна от трансфера. Всъщност изобщо не усетих как мина трансферът. Попитах кога ще започваме, а те ми отговориха, че вече сме свършили. Все едно си на гинекологичен преглед. А колкото до поддуването на корема - напълно нормално е. При мен беше поддуд до 10 ден от трансфера и се чувствах доста дискомфортно. Но май при всички е така.

Мили Звезди4ке и Баракуда,благодаря ви искрено за топлите и окуражителни думи.!! :bighug:
*

evro

• 5167
  • Мъдростта се побира в две думи Търпение и Надежда!
« Отговор #8 -: Април 10, 2007, 10:24:54 am »
missy_hrisi, на мен /а мисля че и на всички/ дават по нещо успокоително, на мене ми дадоха Лексотан  8O - за сефте пих, и ми боднаха 1 но шпа в дупето.
След дилатацията всичко ще е О.К. Наистина се отпусни, в добри ръце си - довери им се!!!
Стискам палци!

Те осмислят живота ни!

Ако опитът ми е от ползва поне за един човек - това е смисъла на присъствието ми (отново и понякога) evro_angelova@yahoo.com
« Отговор #9 -: Април 10, 2007, 10:28:51 am »
missy_hrisi, на мен /а мисля че и на всички/ дават по нещо успокоително, на мене ми дадоха Лексотан  8O - за сефте пих, и ми боднаха 1 но шпа в дупето.
След дилатацията всичко ще е О.К. Наистина се отпусни, в добри ръце си - довери им се!!!
Стискам палци!
Благодаря ти евро, мисля 4е Маркова даво по един аулин,6те стискам зъби,нали знаем за какво го правим :D :D :D
*

borovinka

• *
  • 1118
  • таЙалеЩ на кълГо...
« Отговор #10 -: Април 10, 2007, 11:43:53 am »
Ако въпреки обезболяващите усетиш болка при трансфера, опитай да се отпуснеш дишайки дълбоко и както ти е писaла Lali, отклони мислите си в приятна посока. Пожелавам ти късмет!
« Отговор #11 -: Април 10, 2007, 11:46:53 am »
аз съм 13 ден след трансфер и все още ми е подут корема и имма болки.Така че мила,не се притеснявай от трансфера,дават Лексотан в повечето случаи и бият НО-ШПА за отпускане на матката.Ако си неспокойна ще е по-зле.Не боли и е най-елементарната процедура,но и най-отговорната!Успех и стискам палци
« Отговор #12 -: Април 10, 2007, 12:02:32 pm »
аз съм 13 ден след трансфер и все още ми е подут корема и имма болки.Така че мила,не се притеснявай от трансфера,дават Лексотан в повечето случаи и бият НО-ШПА за отпускане на матката.Ако си неспокойна ще е по-зле.Не боли и е най-елементарната процедура,но и най-отговорната! Успех и стискам палци
благодаря ти  сарни4ке,дано дА си права за лексотана и нош па,4е май тука във варна не ги прилагат :D
*
« Отговор #13 -: Април 10, 2007, 12:18:10 pm »
Как я обичам тази процедура "докато почнем и сме свършили" :D
Миси-хриси, това е най-, ама най-леката и дори приятна процедура от Ин-витро цикъла. И е най-изпълнена с надежда. Повярвай в добрия изход на нещата, бъди спокойна. Отдай се на мисли за малкото човече, което само след две седмици ще заяви своето съществуване.
Наистина можеш да опиташ с лексотан преди трансфера, но е добре да разбереш, дали няма да ти го дадат и в клиниката. Да не се получи "главозамайване" :wink: в повече. Аз бих заложила на 2 Неуробекса (комбинация от витамини от група Б) и 2 Но-шпа.
Късмет и кураж. Скоро ще бъдеш щастлива.

"Нищо на света не е същото щом някъде там, неизвестно къде, една овца, която не сме виждали, е изяла или не е изяла една роза..."
Антоан дьо Сент Екзюпери
« Отговор #14 -: Април 10, 2007, 12:31:59 pm »
Как я обичам тази процедура "докато почнем и сме свършили" :D
Миси-хриси, това е най-, ама най-леката и дори приятна процедура от Ин-витро цикъла. И е най-изпълнена с надежда. Повярвай в добрия изход на нещата, бъди спокойна. Отдай се на мисли за малкото човече, което само след две седмици ще заяви своето съществуване.
Наистина можеш да опиташ с лексотан преди трансфера, но е добре да разбереш, дали няма да ти го дадат и в клиниката. Да не се получи "главозамайване" :wink: в повече. Аз бих заложила на 2 Неуробекса (комбинация от витамини от група Б) и 2 Но-шпа.
Късмет и кураж. Скоро ще бъдеш щастлива.
Благодаря ти искрено за съвета и прекрасните думи :bighug:
« Отговор #15 -: Април 10, 2007, 13:04:49 pm »
missy_hrisi - спокойно мила, няма да те боли, ще видиш... още повече, че са ти правили и дилатация  :lol:

При мен си беше точно "айде готово приключихме" за 2 минути - а Владимиров не прави дилатация и сондаж  :lol: Изобщо нищо не усетих, а и не бях пила нищо предварително  :lol: Мен ако ме питаш, най-неприятното от целия ембриотрансфер е лежането по гръб на магарето за час - час и половина...  :lol:

Лекарства след процедура се спират само след изрична консултация с лекуващия лекар!!!
*
« Отговор #16 -: Април 10, 2007, 13:28:47 pm »
   Мила missy_hrisi, не се притеснявай, че още те боли от пункцията. Това няма да ти попречи за успешния трансфер. Мен ме болеше много силно близо 20 дни след пункцията и въпреки това се хванаха 4 ембриона. А 30минути преди самия трансфер ми сложиха предварително 1 ампула нош па и ми дадоха 1 таблетка трансен, за да съм отпусната и спокойна. Не се притеснявай! Това е най-хубавата процедура! Всички сме с теб! Успех! :bighug:
*
« Отговор #17 -: Април 10, 2007, 14:12:52 pm »
missy_hrisi , тук във Варна преди трансфера бият нош-па в дупето и дават един аулин, така че не се притеснявай. Мисли си, че това е последната крачка към така желаната цел. Успех! Няма нищо страшно, минала съм два трансфера при доц. Маркова. :D
« Отговор #18 -: Април 10, 2007, 15:21:10 pm »
Благодаря на всички ви,peta, riba,rally_pat,незнам какво бих правила без вас,вашата подкрепа зна4и много за мен. :bighug:
 :thankyousign:
*
« Отговор #19 -: Април 10, 2007, 17:08:59 pm »
missy_hrisi , тук във Варна преди трансфера бият нош-па в дупето и дават един аулин, така че не се притеснявай
При мен нямаше но-шпа в дупето,само аолин,от който нямаше кой знае каква нужда,защото наистина нищо не се усеща.От всичко най-неприятно ми беше да стоя с пълен пикочен мехур и да чакам да ме повикат за трансфера.
Не идваш ли на този свят,за да прегърнеш едно дете?
http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=26711&AlbumId=96722