0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

*
Re: утре ще е моят трансфер!!!
« Отговор #20 -: Април 10, 2007, 17:49:51 pm »
missy_hrisi мисли положително и когато започне процедурата знаи,че това са твоите деца и че всичко зависи от теб.Стискам палци миличка.Пожелавам ти всичко да е с успе6ен краи. :bighug:
« Отговор #21 -: Април 10, 2007, 20:50:10 pm »
missy_hrisi мисли положително и когато започне процедурата знаи,че това са твоите деца и че всичко зависи от теб.Стискам палци миличка.Пожелавам ти всичко да е с успе6ен краи. :bighug:
ires ,благодаря ти скъпа,лошото е че нещо вдигнах температура  ,и още немога да я сваля.Дано не попречи утре. :D
*
« Отговор #22 -: Април 10, 2007, 21:09:00 pm »
Мissy_hrisi, успешен трансфер утре!!!  :crossfingers: :goodluck:

« Отговор #23 -: Април 10, 2007, 21:17:11 pm »
Мissy_hrisi, успешен трансфер утре!!!  :crossfingers: :goodluck:
Благодаря ти du6ka!!!!Вече съвсем съм се ошашкала,страх,болки в корема и температура,луда работа!!!!Неможе вси4ко да ми е наред,все трябва да има не6то,ама какво да се прави! :thankyousign:
*
« Отговор #24 -: Април 10, 2007, 21:34:24 pm »
Мисли си за хубави неща, мечтай и вярвай! И ако е възможно малко повече спокойствие!  :bighug:

*
« Отговор #25 -: Април 10, 2007, 22:06:36 pm »
На мен пък нито но-шпа,нито аулин са ми давали преди трансфера при доц. Маркова- а самия той мина за точно минута,и това при положение,че доц.Маркова смяташе,че много трудно ще стане,понеже шийката ми била леко накривена,под някакъв ъгъл... missy_hrisi уверявам те,че това наистина е най-безболезнената част от всичко - аз например докато ми ги трансферираха и в продължение на няколко секунди все чаках нещо отнякъде да ме заболи,или въобще да усетя нещо,каквото и да е - еми нямаше нищо такова,ама абсолютно нищо!Така че горе главата,по-трудното си го минала :wink: Стискам палци за утре и след 2 седмици да се похвалиш с :bfp:

Митко остана на 1г. 7м. и 21 дни :(
14.04.2009 - 5.12.2010
Почивай в мир, мое мило изстрадало детенце!Винаги ще те помним и обичаме!
« Отговор #26 -: Април 11, 2007, 06:54:16 am »
На мен пък нито но-шпа,нито аулин са ми давали преди трансфера при доц. Маркова- а самия той мина за точно минута,и това при положение,че доц.Маркова смяташе,че много трудно ще стане,понеже шийката ми била леко накривена,под някакъв ъгъл... missy_hrisi уверявам те,че това наистина е най-безболезнената част от всичко - аз например докато ми ги трансферираха и в продължение на няколко секунди все чаках нещо отнякъде да ме заболи,или въобще да усетя нещо,каквото и да е - еми нямаше нищо такова,ама абсолютно нищо!Така че горе главата,по-трудното си го минала :wink: Стискам палци за утре и след 2 седмици да се похвалиш с :bfp:
Благодаря ти counterfeit,дано и при мен бъде така безболезнено,остава ми  о6те 4ас до болницата!!!! :crossfingers:
*

adi

• 7710
  • УСМИХНИ СЕ И СВЕТА ЩЕ СТАНЕ ПО-КРАСИВ
« Отговор #27 -: Април 11, 2007, 07:16:30 am »
Мисси с теб сме миличка!!!Дай Боже ,това да е последно препятствие което трябва да преминеш,за да намериш щастието си!!!!!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
« Отговор #28 -: Април 11, 2007, 10:02:55 am »
Мисси с теб сме миличка!!!Дай Боже ,това да е последно препятствие което трябва да преминеш,за да намериш щастието си!!!!!!!! :crossfingers: :crossfingers: :crossfingers:
Благодаря ти adi :D
Но днес ме върнаха ,оставиха го трансфера за петък.Дано да е за добро,а и Александров ще се е върнал ве4е от Плевен,което ме успокоява ..Още два дена до сре6тата ми с моите ембрион4ета :D
*
« Отговор #29 -: Април 11, 2007, 13:10:08 pm »
И от мен стиснати палци. Карай  спокойно да не тревожиш бебчетата.Аз почвам утре
« Отговор #30 -: Април 11, 2007, 13:28:32 pm »
И от мен стиснати палци. Карай  спокойно да не тревожиш бебчетата.Аз почвам утре
успех зар!!!! :D :goodluck: :crossfingers: yahoo_17
*
« Отговор #31 -: Април 12, 2007, 15:49:11 pm »
Миси какво стана днес? Дано ни зарадваш в скоро време. Аз почнах днес с Декапептила, но имам цели 10бр. от тях така, че до същинския момент има доста време май.Успех и много спокойствие и позитивни мисли
*
« Отговор #32 -: Април 12, 2007, 16:11:56 pm »
zar
missy_hrisi

Успех момичета  :crossfingers: :crossfingers: yahoo_17 yahoo_17
В природата оцеляват силните. Само трябва по-често да си припомняме, че и ние хората сме част от природата...
За нашите четири звездички на небето - обичаме ви.
« Отговор #33 -: Април 12, 2007, 18:39:15 pm »
Миси какво стана днес? Дано ни зарадваш в скоро време. Аз почнах днес с Декапептила, но имам цели 10бр. от тях така, че до същинския момент има доста време май.Успех и много спокойствие и позитивни мисли

Zar, утре е трансфера!!!!! :D

titkata мерси мила :bighug:
*

zarа

« Отговор #34 -: Април 12, 2007, 18:50:48 pm »
Успех и чакаме отговор
*
« Отговор #35 -: Април 13, 2007, 07:45:00 am »
Успех днес, missy_hrisi ! :bighug:
*
« Отговор #36 -: Април 13, 2007, 09:23:18 am »
 Успех и от мен! yahoo_17 yahoo_17 yahoo_17
« Отговор #37 -: Април 13, 2007, 09:53:49 am »
оставиха го трансфера за петък.Дано да е за добро,а и Александров ще се е върнал ве4е от Плевен,което ме успокоява ..Още два дена до сре6тата ми с моите ембрион4ета :D

missy_hrisi, успех на трансфера днес!  Петък 13 е много хубав и късметлийски ден, противно на това какво някои хора говорят.  Пожелавам ти всичко да мине леко и скоро да се похвалиш с 2 чертички и 2 плодни сакчета  :blowingdust:
*
« Отговор #38 -: Април 13, 2007, 15:56:10 pm »
УСПЕХ И ОТ МЕН. :crossfingers:
*

Dia-11

« Отговор #39 -: Април 13, 2007, 19:15:39 pm »
Миси какво стана днес хайде дай ни хубави новини