Врабчо
Чак ме е срам, че попитах дали да нося графиките на БТ, те са възможно най-незначителното нещо в случая.
Положението при мен е, че....
няма време За сега има индикации за намаляващ яйчников резерв, но диагноза вероятно ще имам в края на месеца. Десният ми яйчник е с доста умален размер - такъв като на 36-37 годишна жена, по думите на доктора
След два месеца навършвам 30. Броят на антралните фоликули на 1 ден МЦ е на долна граница - 6 в ляво и едва два в дясно
Нивата на FSH според док са обезпокоителни, но пък не съответстват на сравнително добрите стойности на АМХ и Инхибин Б. Заради това разминаване, утре на 2 ден МЦ, ще ми вземат кръв за ново изследване на FSH, AMH, Inhibin B и хламидия. С резултатите ще съм при док в края на месеца. Попита ме и кога е спрял цикълът на майка ми и дали има спонтанни аборти. За съжаление не мога да я питам за това, тъй като веднага ще се усъмни, че нещо не е наред, а тя нищо не знае за момента и не искам и да й казвам. Това за мен.
На мъжа ми му предстои нова спермограма. Предната се оказа напразно хвръкнали пари, защото е без Крюгер и след повече от 5 дни въздържание, вероятно 10, а дали не и 15, тъй като беше в командировка. Не е мастурбирал в този период, надявам се и да не е ползвал платени услуги
От предната е с диагноза астенозооспермия, като сперматозоиди тип А + В са 31%, при норма минимум 50%.
Изобщо и двамата сме цъфнали, но да видим кога ще вържем....