Здравейте, момичета!
Прочетох темата до тук. Аз знам, че ще се саморитна по чувството си за излишност така или иначе, но искам да пожелая успех на втория Ден на репродуктивното здраве! Миналата година според това, което прочетох, всичко мина страхотно! Дано и тази година да мине чудесно и да има много хора, които да получат нови идеи и насоки за път!
Искам да предложа следното:ясно е, че София, Варна, Пловдив и Плевен са покрити. Но в малките градове положението е ужасно. Лекарите нямат достъп до информация, работят със стари знания, разчитат повече на случайността. Какво конкретно може да се направи: да се пусне тема в "На кафе" и да се събере списък с имена на лекари-гинеколози в малките градове, които уж на местна почва се занимават със стерилитет. Да се поканят. Предполагам, че 95 % от тях няма да дойдат. Да се подготви писмено резюме за протичането на целия Ден, с богат справочен списък (за лекарства, процедури, клиники, новости)и по пощата да се изпратят тези резюмета на всички поканени, но нямали възможността да присъстват лекари-гинеколози от малките градчета. Смятам, че ще бъде прочетено, ще има полза, ще се поразмърда положението. Разбира се, ще струва парички да се копира и разпрати в големи пликове по пощата. Един трябва да го състави.
Да се поканят представители на фармацевтичните фирми-производители на ову тестове, стимулиращи и третиращи медикаменти, техника. Това са хора с пряк интерес, освен това са и потенциални рекламодатели при нас.
И другото като идея е в Деня да имаме отворени колкото се може повече чат-канали с по един дежурен наш човек, който да посреща хората там, да ги предразполага и да им дава насоки къде да четат. Нашият е ясно, в дир.бг може да се отвори една стая и в бг мамма сигурно може. Нали и без това си обменяме банери, не виждам лошо да се отворят канали за чат и да се пусне по една тема, за да стигне информацията до повече хора. Дори и 5 човека да наминат от любопитство в стаята за разговори, дори и те самите да нямат проблеми, то те може един ден да помогнат на друг като го насочат към нас. Като отговорници на различните стаи за деня си представям наши момичета, които няма да могат да присъстват в София, но имат желание да помогнат и цял ден да наглеждат чатовете. Аз бих искала да помогна с един чат, стига да съм в състояние!