0 Потребители и 1 Гост преглежда(т) тази тема.

Ами аз май не мога много да се ориентирам ама прочетох, че има и за други градове... ако някъде е оточнено може ли да ми помогнете, че иначе не знам дали ще се справя сама... интересува ме за Бургас дали се организира нещо  :dontknow:

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Да, ще се организира и в Бургас - следи темата "ПОВЕЧЕ БАЛОНИ - ПОВЕЧЕ ДЕТСКИ УСМИВКИ" в "На чашка кафе и халба бира".

ТУК
« Последна редакция: Май 19, 2007, 11:45:54 am от Lali »
*

лили

• 2151
  • мързи ме да натискам шифт-а
говорих току-що с кравата мениджърка на хотела-не ще да направи отстъпка за група. ако ни устройва е добре да направиме резервациите до края на седмицата защото вече има за 16ти 2 стаи резерве.
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
  • Timeo Danaos et dona ferentes
Както обещах, днес разговарях с ф-ма "102 балона" - София.

Това ми предложиха като цени:

297лв. - надуване с Хелий ( 1.10лв. на балон )
 10лв. - транспорт в рамките на София
 60лв. - труд

Обща калкулация : 367лв.

Балоните  не са включени, защото разбрах, че ние имаме вече закупени и  ще се слага лого.

Надуването ще се извърши на мястото, което ние определим и във времето, което им предложим.

Трябва да помислим за стойки, на които ще се завържат балоните!

Ако предложението ни устройва, е добре да се обадим и потвърдим поръчката като уточним времето и деня на доставката.

Моля те, при възможност звънни за малко отстъпки в цената.
Става въпрос за 16 юни, събота, от 8.00 часа,пред НДК.

Някой да каже пред МЗ и МТСП има ли място да завържем балоните или трябва да предвидим стойки.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Онзи ден ходих на едно мероприятие и имаше балони, но не бяха надути с хелий, специално попитах, и стоеха добре.

Пред МТСП има решетъчна врата-порта, както и прозорците на партера са с решетки и на тях може да се завръзват балони.
Днес или утре ще хвърля едно око и на МЗ.
*

deep

• *
  • 2887
  • believe in YOU
Както обещах, днес разговарях с ф-ма "102 балона" - София.

Това ми предложиха като цени:

297лв. - надуване с Хелий ( 1.10лв. на балон )
 10лв. - транспорт в рамките на София
 60лв. - труд

Обща калкулация : 367лв.

Балоните  не са включени, защото разбрах, че ние имаме вече закупени и  ще се слага лого.

Надуването ще се извърши на мястото, което ние определим и във времето, което им предложим.

Трябва да помислим за стойки, на които ще се завържат балоните!

Ако предложението ни устройва, е добре да се обадим и потвърдим поръчката като уточним времето и деня на доставката.

Моля те, при възможност звънни за малко отстъпки в цената.
Става въпрос за 16 юни, събота, от 8.00 часа,пред НДК.

Добре, ще разговарям  за отстъпка. Като имам информация, веднага ще напиша.

Хиляди гори са скрити в един малък жълъд. Р.У. Емерсън
*

лили

• 2151
аз нещо пак не съм в час...обаче след като ще ги връзваме а няма да ги пускаме да летят що да се надуват с хелии. с въздух предполагам разликата в цената ще е значителна
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Лили, щото ако се надуват с въдух, ти ще трябва да надуеш и моите балони.  :lol:

Накрая май ще се откажем от хелия, натам върви.

"Намирал съм смисъл в живота, радост и щастие само тогава, когато съм можал да направя нещо добро, да бъда полезен на народа си, на бедните, на страдащите. Богатството, спечелено с честен труд, трябва да служи човеку, за да върши добри и полезни дела."
Димитър Кудоглу
*

лили

• 2151
къде е проблема. мога да надуя всичките 270, не само твойте :D. тва съм го обявила вече - васил има компресор и може да ги надуе всичките без пари. единствения проблем е че трябва да ги надуе на мястото където му седи компресора, т.е. в гаража защото кабела му е къс (на компресора де :lol:) и няма да стигне до ндк. пък гадта така и не поиска да се научи да работи без ток
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Ти преставяш ли си как ще пренесем 270 НАДУТИ балона от "мястото, където му седи компресора", до НДК?

Абе много специален тоя компресор, с тоя къс кабел няма ли извод, да се включи към автомобил примерно? :)

Димитър Кудоглу
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
доста време ще отнеме надуването
или трябва да си ги разпределим и надуем от предния ден
или да наемем човек за целта
иначе има машинки за надуване, по 6-7 лв са според последното ми проучване

“Experience is the name every one gives to their mistakes.” Oscar Wilde
*

лили

• 2151
не си го представям, въпреки че гаража не е много далече от ндк... :lol:
тва ще е повече и от булките и абитуриентите. ама със сигурност ще привлечем внимание докато се придвижваме към ндк с тая процесия :lol:
сори, без ток не ще да бръмчи и няма как да се включи към акумулатор на кола
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Лили, ще литнем, бе!
Тва са много балони :D

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
Добре, де, в НДК нали има ток, красавици? :lol:

Димитър Кудоглу
*

лили

• 2151
няма. ловците на митове го провериха - трябва да са над 2000 балона надути с хелии за да полети дете :wink: :D
ОСТАВЕТЕ СТЕФКА НА МИРА!
*

ultra

• Анна Зашева
  • *
  • 7291
Добре, де, в НДК нали има ток, красавици? :lol:
има, ама си плащаме ползването от 9 сутринта, няма технологично време за надуване на всички

*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
обърнете внимание на предложението на deep - че трябва да помислим за стойки за балоните.
къде ще ги поставим тия балони, като стигнем до министерствата?
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Мели

• Д-р Мариела Даскалова
  • *
  • 12161
На дърветата и на стълба на уличната лампа пред МЗ.  :lol:

Димитър Кудоглу
*

jam

• Piu nessuno mi portera nel Sud.
  • *
  • 14924
На дърветата и на стълба на уличната лампа пред МЗ.  :lol:

хаха, таман да не могат лесно да ги отвържат :)
ама ще ни трябват повечко високи мъже, тогаз... или пъргави катерушки.
аз предлагам и от двата модела...  :wink:
"Форумите са място за свободна дискусия между потребителите на сайта при спазване на правилата. Сдружение "Зачатие" не носи отговорност за изразените мнения от потребителите. Тези мнения не изразяват официалното становище на сдружение "Зачатие", освен в случаите, когато са публикувани изрично от името на сдружението."

Клостилбегит не се пие без да имате направено изследване за проходимост на тръбите, на репродуктивните хормони и спермограма на мъжа!

*

Lali

• *
  • 6277
  • Вярвам в чудесата!
Няма нужда от стойки. Вчера ходих на оглед. Входната врата е двойна, към два метра.
От двете страни на около 2 метра разстояние има две дебели дървета /да се предвидят по-дълги връвчици за балоните/ и една улична лампа по средата.
Подходящи са и са достъпни, няма нужда да е висок човек, за да си върже балона.